Gimdymo terminas mums buvo nustatytas 2004 11 10, deja jo nesulaukeme ir gimeme anksciau

Bet viskas is pradziu...
Lapkrycio 5 jau jauciau siokius tokius skausmus, bet net maziausios minties kad tai saremei nebuvo , kadangi suskausdavo kas valanda, pusantros Sudejuodavau, paglostydavau tavo siltaji kiauteli

- Skauda nugara, pavargau jau buti

O kad buciau as zinojus, dukrele kad tuo metu tu mano pilvelyje nemiegojai ir viska girdejai

Kaip dabar pamenu man suskausdavo vis dazniau ir atsisest noredavau vis, kazkas pasamonei krebzdejo, kad gimdysiu jau ne uz ilgo...na dar tik kamscio palauksiu... ir kol vandenys nubegs

- Gryz Nerijus, paprasysiu lovyte sudeti, labai jau noriu as ja pakloti, kad galeciau is ligonines parsiwezus mazyle i ja iguldyti.
- Ka gal gimdyt susiruose,- paklause mama.
- o ka, jau ir galiu tetukas gi tase man suruose 8 menesi.
Ir emem kartu kvatotis! Pradejo temti, gryzo tevelis, o man vis suskausdavo. Nebenorejau jokio cepelinu!!! Kai tetis pavalge, padejau jam galva ant keliu ir susiruoseme ziureti krepsinio rungtynes, dabar jau net nepamenu kas ten zaide

Tetis tavo ir mociute irgi geri bajeristai...
- Ka cia veikti? Gal pradek gimdyti!!! Nebebuvo man jau juokinga... pradejom skaiciuoti kas kieg gi laiko cia man skauda pilvo apacia :wacko:Dievuleliau, kas 5 minutes. Skambinu savo daktarui iklausiu ar cia taip turi buti? Susinervinau, rankos kojos pradejo sokineti kai padejau telefono rageli... Mano daktaras pas kuri turejau gimdyti

- Stok, kvaily, dar apwirsim ... juk gimdyk vaziuojam...

Mano brangutis tylejo visa kelia, isputes akis ziurejo tik i kelia !Privaziavom ligonine, as jau islipti negaliu, man kojos linksta, visa bordine is skausmo... o gal derinausi prie kelniu? Mano nuosavas vyras, paliko mane prie masinos o pats begte, kazkur!!! Nu geras galvoju, ka dabar man vienai daryt? Bet aciu tau brangusis, kad gryzai manes Musu jau lauke daktaras... Pradejo klausineti kaip jauciuosi, kada pastebejau pirmus skausmus, kur dirbu as ir kur vyras? O dieve man saremis... uzmirsau net kur dirba tawo tetis! Paklause musu sirdeles, tada pasodino mamyte ant kedes. Greiciau persirengt! Kas atsitiko??? Ogi atsidarymas 7 centimetrai........
Mes jau gimdykloj

- Tu nebijok stumk jei tik nori, nebijom as priimsiu musu vaikiuka!
- Daktara kviesk!!!
Jis mane gloste, buciavo, kalbejo grazius dalykys... Nebuciau istwerus be tetuko...
- Matau galvute, palauk, stumk...... o dieve kokia grazi....
- Dukryte!
Pradejau verkti, raudojau balsu, negalejau sustoti...
Mazyle, kokia tu grazi

AS JAU MAMA! Verkiau wisa laika kol buvau gimdykloj, is laimes, is didziausios laimes!!!Tetukas nukirpo virkstele, atskyre tave nuo manes, dabar turesiu tavimi dalintis katu su tetuku
Su

MYLIM TAVE
Tavo tetis ir mama