Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

4u.gif ruosiuosi keisti sena ciuzini i nauja,o cia uzkliuvau uz reklamos dormeo gal kasd turit ar vertas tu pinigu 1000,ar galit patarti koki kita varianta smile.gif
Atsakyti
Man atrodo Tempur ciuziniai panaus principo tik del kainos nezinau, manau kainuoja nemazai, bet esu ant tokio miegojus tai manau verta, nes labai patogus, ypac geras tiems kas skaudancia nugara turi smile.gif
Atsakyti
na va mes irgi del dormeo dvejojame... kaina labai jau didele ... ir nzn kokybes?
Atsakyti
hmmm... turiu dormeo.... mokejau 661 Lt už dvigulį + paklodė prie jo thumbup.gif sakyčiau. Man siūlė jie pirkti tą kažkokį tipo geresnės kokybės (nepamenu kaip vadinosi), bet kai paprašiau jų paaiškinti kokie jo privalumai, tai pasakė tik viena - atistatinis ir jame nesiveisia erkutės... pasakiau kad tai tik teorija, o praktiškai ar jausiu ?atsakė kad ne, tai kam mest tuos kelis šimtus litų lauk? sumokėjau 5 su centais (čia tik čiužinys), panaudosiu kelis metus ir mesiu lauk, jei jau tos erkės mane užgrauš lotuliukas.gif o jų paklodė thumbup.gif . Aš pati paklausiau jų ar jie neturi tokios paklodės, kuri nepraleidžia drėgmės, ir ją lengvai būtų skalbti, tai nusipirkau ir ją, nepamenu kiek mokėjau, berods 106 Lt, bet tikari nesigailiu..... jau plauti teko, tai kas būtų jei jos neturėčiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(borooze @ 2007 02 21, 23:50)
na va mes irgi del dormeo dvejojame... kaina labai jau didele ... ir nzn kokybes?


jei jau dormeo tau brangu, tai kas pigu ?? nieko pigesnio dar nemačiau g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pati sio ciuzinio neturiu, bet esu girdejusi geru atsiliepimu apie si ciuzini.

Norejau paklausti gal kas turit Dormeo Memosan pagalves, kaip ju kokybe? Ar tikrai jos tokios patogios ir vertos jas isigyti? g.gif
Atsakyti
girdejau apie pagalve ... bet man jos forma kazkokia keista ...
Atsakyti
mes irgi uz dormeo ciuzini mokejom apie 700 biggrin.gif ciuzinis thumbup.gif tikrai verta moket
Atsakyti
Pirkti neapsimoka, uz tai kas ten sudeta yra perbrangiai prasoma. Labai tupa reklama patikliems zmonems. Jus pries pirkdami paklauskit kokios rusies tai porolonas to ciuzinio viduje, koks tankis ir kietumas bei kokio jis tipo, HR ar R.
jie turetu tai zinoti gana nesunkiai nes pardavineja tik vienos firmos maza asortimenta, tiek galima ismokti mintinai per kelias dienas.

Zinau, kad neatsakys, nes patys produkto vadovai nezino is kokio sudo jie padaryti.

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(j/net @ 2007 02 22, 19:41)
mes irgi uz dormeo ciuzini mokejom apie 700 biggrin.gif ciuzinis thumbup.gif  tikrai verta moket


aciu uz info smile.gif
Atsakyti
4u.gif na va vienas atsiliepimas ne koks.mes norim pirkti ne ortopedini jis pigesnis,o brangesni jis kainuoja 999.na dar reiktu palaukt kol atves.laukiu dar atsiliepimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j/net @ 2007 02 22, 18:41)
mes irgi uz dormeo ciuzini mokejom apie 700 biggrin.gif ciuzinis thumbup.gif  tikrai verta moket



O tai atsakykit mielieji, jei jau taip gerai manot apie savo nauja preke. Ant kokio ciuzinio pries tai miegojote? Kiek ciuziniu per gyvenima teko keisti?
Atsakyti
as irgi ilgai rinkausi ciuzini. pirkom lapkriti, nes po sunaus auginimo visokiu nelaimiu yra ant jo atsitike, o be to spyruokles issigulejo.

jei paklausysit zoran, as jau skaiciau viena tema kur ji daznai reiskiasi, tai labai ilgai neissirinksit. aisku tempur arba lono medea del patogumo ir prabangos niekas nesigincija. bet pirmasis pvz. 160*200 kainuoja apie 4000 lt, antrasis virs 2000 lt. ar daug kas gali sau tai leisti?

tai va ilgai mes svarstem ir nusprendem, kad vietoj to per ta pati laika galima paprastesni ciuzini ne viena ir ne du kartus pasikeisti jei reikes.

taigi nusipirkom dormeo. ir galiu pasakyti kad neapsirikom ir mums jis thumbup.gif . mokejom apie 700 lt, tai labai norint keisim ir keisim tongue.gif nepalyginsi kaip miegojom ant spyruoklinio. vyras irgi galvojo, kad tai tik reklama zmonems isdurineti, bet miega ant jo kaip kudikis ir niekuo nesiskundzia. as irgi dabar laukiuosi, tai man jis super, nes prisitaiko prie kuno formos, tai jei nugara iskausta atsigulu ant jo ir iskart jauciu kaip nugara atlaisveja, po nakties isvis jokio diskomforto nejauciu. jis tikrai sumazina nugaros skausmus.

taigi, mano nuomone( nebutinai turit su ja sutikti ) kad neverta svaistyti dideliu sumu ant ciuzinio, jei pinigai is dangaus nelyja. jei ten kazkiek to s.... ideta, kaip zoran rase, tai jau geriau pagalvokit kiek visokio s..... mes suvalgom su maistu (nitratai, konservantai, visokie E), o nuo to greiciau uzversim kojas, negu nuo ciuzinio.


Atsakyti