Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesingumas jūsų išvaizdai

QUOTE(Dios @ 2007 02 28, 14:45)
nu ka cia uzriesi, kai pareiskia, kad su tuo drabuziu atrodau kaip bobute is Baltarusijos turgaus

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na maniskis ne toks 'kategoriskas' lotuliukas.gif jis tik uzvemia, tipo - "Ir vel tu su tuo megstiniu?Is kur tu ji patraukei? blink.gif " As tik mirkteliu, ir pareiskiu - "Jei nepatinka einam kita nusipirksim mirksiukas.gif "
Tai tai savaite atsikabina, bet cia tik iki kito uzsideimo veikia doh.gif
Atsakyti
Jei negraziai atrodysiu pasakys, jei labai graziai trodysiu irgi pasakys. Bet aplamai delisvaizdos tikrai nepuola ir nesako 'kaip cia dabar atrodai?' Jei netinka koks drabuzelis tai pasako, kad netinka, o del visa kita, tai pasako tik kad grazu biggrin.gif Pvz. sukuosena, makijazas.... Apsipirkineti su manim jam nepatinka, nes neturi kantrybes,bet man patinka kai jis pasako savo nuomone apie man norima pirkti drabuzeli. Man jo nuomone svarbi. Kaip stai nesenai norejau svarkeli nusipirkti, nieko labai grazaus neradau, tik dzinsini toki visai nebloga. (kol as ieskau drabuziu, jis vaikstineja po elektros prekes ir tt., o kai randu jam paskambinu ir jis ateina i ta parduotuve) Apsivilkau jam ta dzinsini svarkeli, jam nepatiko ir nepirkau, nors viena gal ir buciau ji nusipirkus doh.gif O dabar dziaugiuosi, kad nepirkau thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis tj tik kartais pabumba, kad per daug dėmesio aš čia tai išvaizdai skiriu prie veidrodžio ir jam palaukti reikia, nes jam aš ypač graži susivėlusi lotuliukas.gif nuu kartais nori, kad dažniau aukštakulnius nešiočiau, o aš tj nelabai kartais mėgstu... blink.gif bet aš jam sakau tada: išsirinkai mažiukę ir džiaukis mažiuke lotuliukas.gif
Nu o ypač jam gražu kai man trusikėliai, jam nesvarbu ar stringai ar šortukų tipo iš po džinsų kyšo lotuliukas.gif tj sako: sexe mano blush2.gif bet tuoj pat sako: nu tik nerodyk kitiems vyrams, susitvarkyk tuos savo trusikėlius greitai ( pavydus žiauriai)... lotuliukas.gif
Atsakyti
Stilius mano moteriškas (patinkantis maniškiui ir turbūt daugeliui vyrų): aukštakulniai, sijonai, suknelės, makiažas, ir tt.. todėl maniškis turbūt ir neturi jokių pretenzijų. Jam su viskuom atrodau graži, kad ir ką vilkėčiau. Kartais naujovių nepastebi, o kai paklausiu ar pastebėjo, pasako kad pas mane per daug naujovių kad jas visas pastebėt biggrin.gif Parduotuvėse padeda išsirinkti, bet ir mano pasirinkimai jam dažniausiai labai patinka..
Atsakyti
maniškiam aš visada graži atrodau, kad ir kokį kitą rūbelį nusiperku ir paklausiu jo na kaip, jis sako kad visi rūbeliai man tinka ir su visais gražiai atrodau biggrin.gif
Atsakyti
va va ir maniskis taip pat doh.gif viskas jam grazu,ka as uzsidedu,apsirengiu,kaip pasidazau...nu bet tas tai biesina mane doh.gif jis pastoviai tuos komplimentus zarsto ir dauguma ju tikrai buna netikri, doh.gif zinau pati kas man tinka ,kas ne o kai pastoviai jam ,,grazi,,tai jau mane nervina doh.gif as kazkaip gerai jauciuos,aki tikrai jauciu,kad graziai atrodau,tai jau tada limpa man tie komplimentai bigsmile.gif bet cia turbut jau is ispindejimo taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 02 21, 21:57)
nu va, smalsu pasidarė. Tarkime, nusiperkate drabužių, ar pasidarote kokią šukuoseną -- kai sureaguoja jūsų antra pusė? ar iš viso nepastebi? ar jam viskas gražu? ar komentuoja ir sako, kas nepatinka? o gal jis, pvz. nenori, kad nešiotumėte tam tikrą drabužį ar papuošalą? gal dar ir padeda/pataria jums išsirinkti?
o jūs ar kišatės į tai kaip atrodo jūsų draugas/vyras?

dažniausiai jam būna gražu, bet ir man dažniausiai pačiai būna gražu. bet šiaip tai aš galiu iš jo išgirsti nuomonę, kai jau apsirengiu, ir tai būna nebūtinai "gražu". nervina tik tai, kad jis nesugeba įsivaizduoti drabužio ant manęs, kol aš jo neapsivelku. todėl viską reikia rengtis ir demonstruoti doh.gif Jis turi skonį, todėl man jo nuomonė svarbi. Jeigu jis pasako, kad jam negražu, man viskas - neperku arba nenešioju.
Pati jam patariu, pasiūlau, kas galėtų jam tikti, bet nebruku. Pasitikiu jo pasirinkimu. Kartais baisų drabužį sugeba visai taip pritaikyti, kad net pati nustembu.
Atsakyti
O mano džiaugsmai, sūnus ir vyras, net nekiša nosies į tokius reikaliukus. Visus namie rengiu aš. Už tai jiems labai dėkinga. Nes žinau kas yra spintoje, kad viskas tarp savęs derėtų, spalvine ir stilistine prasme. Kai reikia darau revizija, apmažinu nenešiojamų drabužių kiekį, žinoma prieš tai pasitardama, kartais jie pamilsta kokį nors bluzoną.

Drabužių man neperka, nes mane pažįsta, kad aš nusišausiu, jei pamatysiu taip pat apsirengusią moterį. Dažniausiai drabužius siūdinuos, na jei perku parduotuvei tai ko nors pridedu. Komplimentus girdžiu pastoviai, reikia ir nereikia. Pastebi mano naujus apdarus, nes jau yra išauklėti, kad mane išvydę naujais apdarai privalo kristi nuo kėdės.

Dėl kitų vyrų dėmesio, problemų neturiu. Vyrui labai patinka kai manim žavisi ir kiti vyrai. Kai paklausiau, „ar nepavydi“, jis man paaiškino, kaip jaučiasi „žiūrėkit varvinkit seiles, bet ši moteris pasirinko mane...“.
Atsakyti
QUOTE(linstyte @ 2007 06 12, 23:49)
va va ir maniskis taip pat doh.gif viskas jam grazu,ka as uzsidedu,apsirengiu,kaip pasidazau...nu bet tas tai biesina mane doh.gif jis pastoviai tuos komplimentus zarsto ir dauguma ju tikrai buna netikri, doh.gif zinau pati kas man tinka ,kas ne o kai pastoviai jam ,,grazi,,tai jau mane nervina doh.gif as kazkaip gerai jauciuos,aki tikrai jauciu,kad graziai atrodau,tai jau tada limpa man tie komplimentai bigsmile.gif bet cia turbut jau is ispindejimo taip 4u.gif

va būtent. ateina pas mane. tada vakare sms raso: graziai atrodei, nors pagal mane blogesnio varianto nebuna..
bet siaip sako skoni gera turiu. tai belieka tiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryzel @ 2007 06 13, 21:34)
tada vakare sms raso: graziai atrodei

TAi bent pagiria mirksiukas.gif maniskis tai negiria - einu nosi isretus, isitikinus kad atrodau fantastiskai, o jis nei zodzio. O kai kas netinka ar nepatinka jam iskarto ir rekavoja - Is kur ta nesamone issitraukei doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

ot situ klausimu tai MB tikras saunuolis - kantriai vaiksto su mani po parduotuves, nezyzia, pataria visuomet ka rinktis, spalvas ir pan. Zinoma ir as kartu su juo jam apranga renkames, jei kzk nepatinka - is karto sakom, tada ieskom ko kito.
kai vasara ateina, ta i MB labai patinga, kai as su atvirom maikutem vaikstau, su iskirptem gilesnem mirksiukas.gif
ir dar idomus dalykas.. jis labai nemegsta suristu plauku, visada praso issiristi, kad ir ka bevilkeciau ar kur beeitume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiachia @ 2007 06 13, 21:44)
Sveikutes  4u.gif

ir dar idomus dalykas.. jis labai nemegsta suristu plauku, visada praso issiristi, kad ir ka bevilkeciau ar kur beeitume  ax.gif

aha, cia tai fenomenas paplitęs tarp daugumos vyrų ;]
Atsakyti