Labux, skrendu Kaledom i kita pasaulio gala-Australija!!! Pirma kart!!!Gal kas galit patart ko tiketis ten, kur keliauti, kur ispudingos vietos

Buvau
labai labai patiko ,seip naktinis Sidnejus patiko kur kas labiau uz NY,Paryziu,ar kitus miestus keliavau nemazai ,bet ta salis pati pati nuoistabiausia ,buvau ten neilgai menesi su trupuciu o buvom suplanave tris tad dauk ko nepamaciau,bet spejau pajust zmones ,sunku nupasakoti ,bet seip tai nepyktybiskiausia salis kuria teko matyti,be to ten niekuomet neteko stoveti eilese
nes visada arba patys zmones liepdavo praeiti arba per mokrofona pasaukdavo ,nes buvau su vaiku nors ne tokiu jau mazu jam buvo metukai ir trys menesiai,tas mane ziauriai nustebino nes is ten skridom tiesiai i JAV tai JAV jau visai po Australijos nepatiko.Vienintelis dalykas man minusas begalo sunki kelione lektuvu nes kiek atsimenu gaunasi apie 30valandu skrydzio ,jei su pertraukom tai kas is to oro uoste sedi,plius bijau skristi
:cry:Be to penkias dienas negalejau i lauka iseiti jauciausi kaip su temperatura spaude galva,o visa likusi laika apie 4val.dienos man jau kaskas isijungdavo ir be proto noredavau miego ,nieko nemastydavau jausdavausi kaip ligonis ,ir galvodavau tik ai nieko man nereikia greiciau namo
labai gaila ,kad taip sunkiai pernesiau tuos pasikeitimus. Patariu pamatyti visokia Australija nes labai skirtingose vietose skiriasi gamta,kaip atskiri zemynai.Zodziu parasyk ispudzius.

Sveiki, sveiki!!! Jokie krokodilai manes neprarijo, tiesiog buvau pilna ispudziu, veliau prasidejo popierizmai del vizu ir t.t.
I Australija atvykau praeitais metais su turistine viza. Sia viza nebuvo sunku gaut, reikejo tik uzpildyti popieriukus, issiust i abbasada ir per 10d. jau turejau viza. Australu tinklalapis www.immi.gov.au ten susirasti galim puslapi su reikalinga viza.
Taigi, pirma kart buvau Australijoj tik 4 men.,nes buvau su turistine viza, tai negalejau nei mokintis, nei dirbti, zodziu buvo ilgos atostogos
Adamas man pasipirso
, tai teko pildyti kitus popierius gaut vedybinei vizai, o jai gaut reikejo but uz Australijos ribu. Tai as gryzau i Lietuva, issiunciau visus popierelius i Vokietija, Australijos ambasada. Kelis kartus gavau visus popierius atgal, tai jiems cekis netiko, tai medicininiu isvadu neuzteko, tos vizoz gavimas uztruko 9men!!!!!!!! Visa ta laika buvom toli viens nuo kito. Adamas Australijoj, as Lietuvij, bendravom kiekiviena diena Skype. Kol nebeatlaikem spaudimo ir nusprendem susitikt Airijojo. Kodel Airijoj? Kia Adamas buvo Lietuvij, jam buvo leista but tik 3men.. o uzsibuvo 4men. Nebutu ileide, nes pazeide istatyma. Tai va, kai susitikom Airijoj, nepaleidom vienas kito is glebio gan ilgai, laimes asaros riedejo skruostais
Nepatikesit, ta diena, kai susitikom Airijoj, gavau viza
Na neapsisuksi ir neskrisi is kart i Kita pasaulio gala. juolab kad Adamas ka tik atskrido, tai nusprendem pakeliaut menesiuka, nuostabiai praleidom laika, buvo mums lyg medaus menuo
As vel Australijoj, Rugsejo 16d. musu vestuves. Kelsim pagal australiskas tradicijas, o kita vasara grysim i Lietuvele ir bus lietuviska vesele
Nuostabi slais ! Ir silta visada, vandenynas vos keli metrai....jauciuos kaip rojuj, juolab kad mylimas zmogus salia.....

I Australija atvykau praeitais metais su turistine viza. Sia viza nebuvo sunku gaut, reikejo tik uzpildyti popieriukus, issiust i abbasada ir per 10d. jau turejau viza. Australu tinklalapis www.immi.gov.au ten susirasti galim puslapi su reikalinga viza.
Taigi, pirma kart buvau Australijoj tik 4 men.,nes buvau su turistine viza, tai negalejau nei mokintis, nei dirbti, zodziu buvo ilgos atostogos

As vel Australijoj, Rugsejo 16d. musu vestuves. Kelsim pagal australiskas tradicijas, o kita vasara grysim i Lietuvele ir bus lietuviska vesele

Nuostabi slais ! Ir silta visada, vandenynas vos keli metrai....jauciuos kaip rojuj, juolab kad mylimas zmogus salia.....
QUOTE(mamaRama @ 2006 05 05, 12:11)
Pildau paraiska elektroninei Australijos vizai... skambinau i firma, kuri tvarko popierines vizas, tai labai nugasdino, kad Australijos sunku gaut, reikia labai daug dokumentu
Idomu, ar elektroniniu budu lengviau? 
Papildyta:
Liaulia, labai smagu girdet tokius grazius ispudzius, dziaugiuosi uz tave
O kuriam jus mieste?

Papildyta:
Liaulia, labai smagu girdet tokius grazius ispudzius, dziaugiuosi uz tave

O kuriam jus mieste?
Sveikutes!!!!
Gyvename PORT MACQUARIE, tai 4val. kelio nuo Sidnejaus i siaure. Cia atstumai skaiciuojami valandomis, nes gan dideli, taip kad teko man priprast prie to

Turistinei vizai gaut nereikia dau popieriu, uztenka uzpildyt turistine viza internete, apmoket kortele ir laukt:) Siuo tinklapiu atsidursi tiesiai, kur tau reikia pildyt laukus

https://www.ecom.imm...p?visaType=VSSg ,
Taip kad sekmes, parasyk kaip seksis

Papildyta:
Beje viza vadinasi e676
Ačiū, liaulia, už info. Taigi kaip tik ir užpildžiau tą elektroninę paraišką. Liepė dabar dar papildomų dokumentų visokių į Berlyną išsiųst
Pareikalavo detalios išklotinės iš banko už paskutinius mėnėsius. Pergyvenu, kad sąskaitoj gali būti per mažai pinigėlių, ir galiu vizos dėl to negaut. Jaučių jiems ne taip svarbu, kad yra iškviečiantis asmuo - jie vistiek į vietinius finansus atsižvelgia
Žiūrėsim, kaip bus. Tikiuosi, kad gerai...

Žiūrėsim, kaip bus. Tikiuosi, kad gerai...

Sveikos
Mes tai gana ilgai laukeme vizos, nes Berlyne papuole pas kazkoki darbuotoja, kuris labai jau vilkino vizos isdavima. Po to kai is vyro darbovietes paskambino vadas ir pradejo aiskintas kaip kaip ir kada turi buti daroma, tai greit vizas gavom. Tiesa tik 1 menesiui
O reikalavo irgi visokiu dokumentu, vyro baigimo diplomo, banko atsakaitu ir dar visokio s.... Matyt reikalavo visokiu dokumentu, kadangi skristi norejom visa seima. Anksciau kiek yra skride is vyro darbovietes i AUS, tai vizas gaudavo net per 3 dienas.
Pasibaige greit menesio vizos, tiesa vizos pas mus buvo biznio. Labai graziai mazosios pase, kuriai tuo metu buvo 9 men. atrodo biznio viza
Siuo metu sedime su laikinom vizom. Atsakyma apie priimta sprendima turi pateikti per 2 menesius. Jauciu, kad geguzes gale arba birzelio pradzioje jau zinosime, kokias vizas turesime. Tikiuosi gausim
Vyras gales dirbti, o as mamauti 
MamaRama, kur tu skrendi? Ar viena?
Laulia, tau gerai
Silta, saulute kaitina, o pas mus ruduo:) Na netokis kaip Lietuvoje, bet vistiek pasimaudyti neiseina
Melburne mes, tiksliau jo priemiesciuose

Mes tai gana ilgai laukeme vizos, nes Berlyne papuole pas kazkoki darbuotoja, kuris labai jau vilkino vizos isdavima. Po to kai is vyro darbovietes paskambino vadas ir pradejo aiskintas kaip kaip ir kada turi buti daroma, tai greit vizas gavom. Tiesa tik 1 menesiui

Pasibaige greit menesio vizos, tiesa vizos pas mus buvo biznio. Labai graziai mazosios pase, kuriai tuo metu buvo 9 men. atrodo biznio viza

Siuo metu sedime su laikinom vizom. Atsakyma apie priimta sprendima turi pateikti per 2 menesius. Jauciu, kad geguzes gale arba birzelio pradzioje jau zinosime, kokias vizas turesime. Tikiuosi gausim

MamaRama, kur tu skrendi? Ar viena?
Laulia, tau gerai

Labas, Agneze
Rengiuosi skrist būtent i Melburną
Skrisiu viena...
Norėjau paklaust - ar būtina išversti į anglų k. iš banko išimtą 3 mėnesių išklotinę apie sąskaitos judėjimą? Ar jiems užtenka tik matyti, kur pajamų pliusiukai, o kur minusai? Nes pagrindinė pažyma apie dabartinę sąskaitos būklę tai juk bus angliškai. Man banke vadybininkė sakė, kad lygtai nebūtinas detalios išklotinės vertimas, bet as nesu tokia užtikrinta

Norėjau paklaust - ar būtina išversti į anglų k. iš banko išimtą 3 mėnesių išklotinę apie sąskaitos judėjimą? Ar jiems užtenka tik matyti, kur pajamų pliusiukai, o kur minusai? Nes pagrindinė pažyma apie dabartinę sąskaitos būklę tai juk bus angliškai. Man banke vadybininkė sakė, kad lygtai nebūtinas detalios išklotinės vertimas, bet as nesu tokia užtikrinta

Mano vyras pats banko isklotine atsispausdino per interneta ir nusiunte i Berlyna faksu, taip pat dar nusiunte ir email'u. Pabandyk nusiuntus tuos dokumentus, paskambinti ir paklausti ar viskas gerai. Vyras taip pat skambino ir klause ar reikia israsu su banko anspaudais ar uztenka isklotiniu is interneto. Musu atveju uzteko isklotiniu is interneto.
QUOTE(mamaRama @ 2006 05 15, 05:29)
Aha, ketinu paskambint i Berlyną ir jų užklaust. Banko pažymą turėčiau gaut rytoj.. Na, žiūrėsim, kaip viskas klosis. Niu taip noriu į tą Australiją pas koalas

Mes dar nemateme koalu

Konguras mateme tik siuoluojant per lauka

Laukiame geresniu oru, kad nuvaryti iki kokio Zoo ir su siais gyventojais susipazinti is arciau.
mamaRama, ar ilgai zadi buti AUS? Kokiu planu cia turi? Gal persikraustysi cia gyventi?

Agneza, važiuočiau 5 savaitėms
Apie tolesnius planus dar anksti šnekėti, žiūrėsiu, kaip šįkart viskas klosis
O tai šalta pas jus, kad rašai, jog laukiat geresnių orų? Prieš savaitę internete žiūrėjau orų prognozę Melburnui, tai buvo nurodyta apie 20 šilumos. Nebent naktimis smarkiai atšąla ir tikriausiai vis palyja
Gaila tik, kad ta Australija taip toli... nors iš kitos pusės, gal ir gerai - mažiau privažiuoja visokių "kultūringų" tautiečių
Smagu, kad iš forumo mamyčių yra gyvenančių Autralijoje, ypač Melburne

O tai šalta pas jus, kad rašai, jog laukiat geresnių orų? Prieš savaitę internete žiūrėjau orų prognozę Melburnui, tai buvo nurodyta apie 20 šilumos. Nebent naktimis smarkiai atšąla ir tikriausiai vis palyja

Gaila tik, kad ta Australija taip toli... nors iš kitos pusės, gal ir gerai - mažiau privažiuoja visokių "kultūringų" tautiečių

Smagu, kad iš forumo mamyčių yra gyvenančių Autralijoje, ypač Melburne

QUOTE(sonatos @ 2006 05 15, 14:57)
Sveikos, mes taip pat norime vykti i Australija gyventi, dabar pradejom rinktis dokumentus. Gal kas galetu padeti su informacija, kai nori emigruoti.
Jei skaita rusiškai, tai čia nemažai info:
http://www.gday.ru/phorum/
O čia visa info iš Au migracijos tarnybos (viską reikia kelis kartus ir gerai persiskaityti):
http://www.immi.gov....oklets/1119.pdf
Pagal kokias specialybes bandysite gauti vizas? Kažkada labai daug tuo domėjausi, bet jei turiu stažo pagal specialybę, tai negaliu jos pasitvirtinti, nes reikia mokslų (accauntant), o mokslai mano inžinieriaus, bet patirtie nė lašo, tai taip ir likau užburtame rate...