Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai gydymosi būdai

Laba diena,

Susirgau šlapimo takų uždegimu ir nusprendžiau pasikonsultuoti su netradicinės medicinos atstovais. Folio metodu man nustatė ne tik šį uždegimą, bet ir tai, kad Candida grybas gyvena pas mane kraujyje. Maža to, ji nustatė, kad yra pirmuonių, kurie išskiria toksinus ir taip nuodyja vaisių... Liepė gerti štai ką :

Pau d’Arco GP – natūralus produktas, į kurio sudėtį įeina lapačio medžio (skruzdžių medžio), augančio Pietų Amerikos tropiniuose miškuose, ekstraktas iš medžio vidinio žievės sluoksnio
Beja, internete rašoma, kad šio preparato nėščiom vartoti negalima..??

Gydytoja prigrąsino, kad gydyti Candida ir tuos pirmuonis, kurie taip pat kraujyje būtina, nes jie labai kenkia vaisiui..Beja, mano makšties tepinėlis - geras.

Labai prašau patarti, kaip man elgtis - vadovautis Folio metodu nustatytais sutrikimais ar nekreipti į tai dėmesio? Ir jei mano susirgimai tiesa - ar jie gali pakenkti kūdikiui?? Nėštumas 13 savaičių. Dėkoju.
Atsakyti
Šis grybas yra daugelio žmonių organizme ( taipogi ir makštyje) tačiau neaktyvus. jei dėl kokių nors priežąsčių suaktyvėja - pvz. pasireiškia grybelinio makšties uždegimo požymiai - tuomet ir reikia gydyti. vaisiui bet kurio atveju tai nepavojinga.
Apie "pirmuonis, kurie skiria toksinus" nieko pasakyti negaliu - tai nėra moksliniais įrodymais pagrįsta informacija ir gydymas.
Atsakyti