Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdučių užvalkalai, diržai

turiu naudota auto kedute,bet uzvalkalas sudilo ir suplyso.kedute dar gera,bet atrodo kaip kokiu bomzu.ar galima kur nors isigyti tik uzvalkala?nes musiskis tai lengvai nusiima skalbimui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2007 02 23, 12:09)
turiu naudota auto kedute,bet uzvalkalas sudilo ir suplyso.kedute dar gera,bet atrodo kaip kokiu bomzu.ar galima kur nors isigyti tik uzvalkala?nes musiskis tai lengvai nusiima skalbimui... g.gif

Buna, mes turim Bebe conforto uzvalkala, bet toks plonas, trikotazinis, jis labiaus skirtas kad vaikas nesedetu ant tu sintetiniu medziagu, nes siaip tai tie uzva;kalai yra dalis saugumo. Tiesa, tas uzvalkalas jau didesnei kedutei, nuo metuku...
Atsakyti
Ir maxi-cosi buna 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino ar ymanoma kur nors nusipirkt naujus saugos dirzus?
Atsakyti
aš irgi ieškau autokėdutei MAXI COSI diržų, bet niekur nerandu. Klausiau RIKI paduotuvėj, Vaikų mieste, bet nei viena neturi ir tokio daikto neužsakinėja verysad.gif
Atsakyti
o kur toki galima nusipirkti? kokia kaina?
Atsakyti
aš ir mačiau bebe conforto, tokie lyg medvilniniai. Kaina apie 50Lt tikrai, o gal ir daugiau... Kur pirkti - nžn, tik žinau, kad kartais www.agu.lt šiais klausimais padeda, reik jų užklaust, ir, jei gali - pristato.
Atsakyti
g.gif nieko negirdejau apie tokius..... nors mano kedute ir naujut naujutele, bet dabar susimasciau gal dar reiktu ir uzvalkaliuka nusipirk g.gif
Atsakyti
Siaip tikrai turetu buti pirkt, mes turim CHICCO firmos, tai tikrai parduotuveje maciau, tik kad Italijoje verysad.gif
Atsakyti
yra tie vaiku pavadeliai, kurie gali buti ir kaip dirzai panaudojami - taip ant pakuotes rasoma wink.gif
Atsakyti
Tikrai yra pirkti, bet visi jie medvilniniai ir skirti ne pakeisti pagrindiniams sintetiniams užvalkalams, o vilkti ant jų, kad vaikutis mažiau prakaituotų. Esu mačiusi man rodos Baby center (bet negaliu garantuoti, kad tikrai ten). ax.gif
Atsakyti
Jei nerasi originalios, nueik pas siuvėja, ji pagal tavo užvalkalą gali naują pasiūti arba tiesiog ant seno užsiūti naują medžiaga. Kėdutė pražys vėl, o ir kainuos tikrai nedaug, mums 9-18 kg. kėdutės atnaujinimas atsėjo vos 30 litų.
Atsakyti