Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai rusakalbiams vaikams

Sveikos mamos

Kur galima užrašyt aštuonių metų vaiką? Kalba rusiškai ir angliškai, o Lt dar nelabai - kaškaip mūsų aplinkoj visai nedaug žmonių lietuviškai kalba ir į rusų mokyklą eina...
Ar yra Vilniuje burelių tokiems vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 23 vasario 2007 - 15:06
Nemanau kad kalba butu vaikui problema.Kaip tik vaikas ismoktu dar viena kalba,jeigu ir nesiruosiat gyvent Lietuvoj.Argi tai blogai?
Atsakyti

zinau kad Pepes ilgakojines mokyklelej tikrai yra uzsiemimu rusu kalba.
bet man atrodo, kad ir visi kiti bureliai ir mokykleles, kur lietuviskai, yra labai geri.
o vaikas greitai apsiprastu ir ismoktu kalba.
Atsakyti
o ar yra tokių bųrelių ikimokyklinio amžiaus vaikams? kad būtų rusų kalba užsiėmimai? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
mes esame maisyta seima, tetis rusas, todel dukrytes auklejam visapusiskai, suzinojau apie ansambli Kalinka, ten liaudies dainos ir sokiai, bet pasirodo renka tik nuo 6 metuku, jei susirinktu pilna grupe 4-5metu irgi vyktu uzsiemimai.
Mes buvom nueje, vadove labai faina pagyvenusi moteris, aprode kostiumus, fotkes ir prase tiesiog pareklamuoti, kad susirinktu grupe mazyliu.
Kaina juokinga- 30lt. uzsiemimai 2k i savaite zveryte, dobuzinskio mokykloje vakarais.

Taigi kas turit sokanciu ir dainuojanciu mergaiciu 4-5metu(apie berniukus as ir nepaklausiau) prasom skambinkit: 2733660, 2732359 vadove Izolda Fiodorovna.


iki susimatymo repeticijose.
Atsakyti
schmoll.gif nu kaip gaila, kad nieks neatsiliepia, vadove labai laukia-greiciau uzsirasykit, greiciau prasides repeticijos.
Kolektyvas labai zinomas, koncertuoja, vazineja po kitas salis, iveskite google, pasiskaitykit.
Labai fainuoliski rubeliai, vadove tikra entuziaste, truksta tik mazuliuku dainoreliu sokejeliu.

4u.gif
Atsakyti

Kažkada mačiau to ansamblio pasirodymą - tai yra kažkas fantastiško thumbup.gif , nesu kitur mačiusi, kad tokie maži vaikai taip šoktų thumbup.gif Labai noriu ir aš savo pupą vesti, bet dabar mums tik 3,5m, tai teks palaukti 1 m.
Atsakyti
QUOTE(FifaPifa @ 2008 07 12, 16:48)
o ar yra tokių bųrelių ikimokyklinio amžiaus vaikams? kad būtų rusų kalba užsiėmimai? ax.gif

Sveikos,mamytes! Ir as labai noreciau zinoti,ar yra kokie nors bureliai rusakalbiams?? Dukrytei 1 metukai ir 2 men.Norim ka nors lankyti,bet noretumem,kad uzsiemimai vyktu rusu kalba.Seimoje tarpusavy kalbam rusiskai,tai yra musu gymtoji kalba.Noretusi,kad ir dukra pirmiausiai pradetu suprasti ja...O lietuiu kalbos ji,be abejo,ismoks-tik truputi veliau.Turetumet mus suprasti wink.gif Labai lauksim atsakymo!
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2008 11 02, 17:13)
Sveikos,mamytes! Ir as labai noreciau zinoti,ar yra kokie nors bureliai rusakalbiams?? Dukrytei 1 metukai ir 2 men.Norim ka nors lankyti,bet noretumem,kad uzsiemimai vyktu rusu kalba.Seimoje tarpusavy kalbam rusiskai,tai yra musu gymtoji kalba.Noretusi,kad ir dukra  pirmiausiai pradetu suprasti ja...O lietuiu kalbos ji,be abejo,ismoks-tik truputi veliau.Turetumet mus suprasti wink.gif Labai lauksim atsakymo!



Norėčiau prisijungti ir aš. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mums 2,6 ir labai norim lankyti , kad užsiemimai vyktu rusų kalba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiesiog mama @ 2008 11 12, 15:13)
Norėčiau prisijungti ir aš.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Mums 2,6 ir labai norim lankyti , kad užsiemimai vyktu rusų kalba.  4u.gif

Matyt,mes nesulauksime atsakymu smile.gif Jeigu jum netycia pavyktu surasti kokia mokyklele-praneskite,prasom,man...Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
gal jums reiketu pasiskambinti i rusu mokyklas? gal jie turetu ka pasiulyti? 4u.gif
Atsakyti
ne taip seniai buvo rasoma apie rusu sokiu kolektyva...
maniske irgi rusakalbe, ir lietuviskai nelabai dar sneka- bet vis tiek leidziu ja i burelius- vaiksto kartu su lietuviskai kalbanciais- ir pati pramoksta... o mokytojai, jei ko nesupranta, tai padeda.

lankom sokius, daile bei anglu kalbos mokyklele... ir niekur jokiu bedu...
Atsakyti