Įkraunama...
Įkraunama...

dėl placentos

Laba diena, man dvi dienas buvo šiek tiek rudų išskyrų, bet nedaug. Atlikus echoskopiją gydytoja pasakė, kad vaisiaus augimas atsilieka, turėtų būti 21 sav. ir 1 d., o atitinka vos 20 sav., bet kiek suprantu, taip gali būti, labiausiai nerimą sukėlė placenta.Gydytoja pasakė,kad joje matomos 2 lagūnos, viena viršutinėje dalyje,kita apatinėje,pastaroji gana nemaža, paklausiau kas gali atsitikti, tai ji pasakė, kad dar mažas nėštumas, kad būtų galima ką nors prognozuot, bet vaikeliui maitinimo lyg ir turėtų pakakti.Dar paklausė ar neturėjau kokios traumos, nes ji negalėjo nustatyti dėl kokios priežasties placenta atsiskyrė nuo gimdos ir į placentą pateko kraujo, pasakiau, išskyros man atsirado po lytinių santykių, tai gydytoja liepė nuo jų susilaikyti,labai save saugoti ir išrašė magnio diasporal.
Prašau paaiškinti dėl tų lagūnų, kas gali atsitikt, jei jų atsiras daugiau ir ar įmanoma apsisaugoti nuo tolesnio jų atsiradimo, nes labai bijau prarasti savo mažylį.Ačiū.
Atsakyti
Jūs kažką ne taip supratote. Lagūnos, matomos tiriant UG tai tikrai nėra placentos atšoka. Tai visiškai normalus reiškinys, kai formuojantis placentos kraujotakai susidaro keletas didesnių ertmių. Jokio pavojaus tai nei Jums, nei Jūsų vaikeliu tikrai nesukelia. O po lytinių santykių dažniausiai pakraujuojama iš trapesnių gimdos kaklelio kraujagyslių.
Atsakyti