Vadinas taip - būna išgirsti ir nesupranti apie ką arba supranti, bet nežinai "oficialaus" pavadinimo. Tai sumąsčiau tokią temą atidaryt kur tą ir rašyt. Taigis pradedu pati - iš nesenos patirties aktualus žodis
Krokodilai - oficialiai musėt užvedimo kabeliai Kalpokai - aiškinkit patys, aš žinau kas tas yr (tas kas dedas kaip papuošimas ant rato), o kaip pasakyt kitaip - nelabai žinau ... ir t.t.
Tai aš gal pratęsiu Kalpokai-gal ratlankių dangteliai bus greičiausiai. Salnykai-riebokšliai. Forsunkės-kuro purkštukai. Zapaskė-atsarginis ratas. Abratkės-o čia tai jau aš pati norėčiau sužinoti,kaip lietuviškai jos vadinasi,vnž.,tai tokie guminiai vamzdeliai,kurie forsunkes jungia,ir jomis kuras teka. Moldingai-apdailos juostos.
Abratkės-o čia tai jau aš pati norėčiau sužinoti,kaip lietuviškai jos vadinasi,vnž.,tai tokie guminiai vamzdeliai,kurie forsunkes jungia,ir jomis kuras teka.
Šiuo atveju abratkė - grįžtamojo kuro vamzdelis (žarna), nuo rusiško žodžio "obratnyj". Nepanaudoto kuro perteklius "abratke" suteka atgal i baka.