Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos gimnazija

Sveiki,

Kitais metais 2005 09 01 eisime į mokyklą į Gabijos gimnaziją. Gal kas ką gali patarti dėl mokytojos pasirinkimo.

Yra 3 variantai:
Ina Lieponienė
Danutė Sabulienė
Romualda Šocikienė

Gal kas pas jas jau mokėsi, gal ką nors girdėjo. Laukiu jūsų patarymų ir nuomonių.
Nes nueiti pas mokytoją ir pasakyti: ,,Aš čia atėjau į Jus pasižiūrėti biški kvaila".
Ačiū, iš anksto.
Tai padės man asispręsti.
Atsakyti
As irgi planuoju saviski nuo rudens leisti i sia mokykla. Taigi atsiliepimu apie mokytojas taip pat labai laukciau.
O ar jau galima uzrasyti vaika i mokykla, ar tik nuo sausio men.?
Atsakyti
Sveiki, Blobse!

Šiaip sakė nuo kovo 1 d., o šį šeštadienį bus atvirų durų diena tėvams, tai "sekretorė" sakė, kad galima ateiti susitikti su direktore.
O Jus pas ką planuojate užsirašyti, gal ką gero girdėjote?
Atsakyti
Negirdejau is viso nieko ir net neisivaizduoju pas ka uzrasyti. Reiks gal nueiti pas direktore pasisneketi. As dar renkuosi tarp Gabijos gimnazijos ir Medeinos pradines mokyklos.
Atsakyti
Sveikos (-i)!
Aš irgi planuoju leisti savo sūnų į šią mokyklą 2005 rudenį.
Gal ką nors sužinojote apie mokytojas?

Amalija, kodėl tik 3 mokytojų variantai? Aš radau internete, kad dar yra dabartinių 4-tokų mokytoja Irena Giedrienė. Ar tu ją iš karto 'nurašei'?
Atsakyti
Ausras, sveiki.
Apie Irena Giedriene nieko negirdejau, o apie tas 3 turiu po viena teigiama atsiliepima. Toliau kaip rinktis neisivaizduoju. o Jus ka girdejote?
Atsakyti
Labas,
Del Gabijos gimnazijos neabejoju, labai gera mokykla ir pedagogai ten visi puikus.Sprendzia ne tik mokslo problemas, bet ir tarpusavio bendravimo ir t.t.
Atsakyti
Thalia, kaip supratau, tavo vaikai cia mokosi. Tai gal gali pasidalinti patirtim, kokios mokytojos geresnes. Buvau as pvz. Ausros pradineje mokykloje - tai ten daug grazesne aplinka negu Gabijos gim. ir viska papasakoje ir aprodo, o Gabijos gim. kaip karinej bazej nei mokytojos pasiziureti, nei klases, net i svente mokyklos atseist ateiti negalima. Keista;)
O kelitoj klasej tavo vaikai?
Atsakyti
Jei norit susipažinti su mokykla ir būsimom mokytojom reikia kreiptis pas A. Šilerienę t.y. pavaduotoja pradinėms klasėms. pvz penktadienį 02 10 buvo atėjusios pažiūrėti grupelė mamyčių iš Gabijėlės darželio, kokiose patalpose dirbs būsimi pirmokai. Visos padinių klasių mokytojos daug dėmesio skiria vaikams.

Jei norit kad gerai vaikai mokytųsi, būtų ramu ir meniški vaikai tai siūlyčiau leisti pas Giedrienę arba Sabulienę.
Jei norit, kad palepintų truputuką (iš gerosios pusės) tai tada pas Lieponienę, o pas Šocikienę vaikai yra niekuo nevaržomi (gali triukšmauti, nedrausmingi būti)nors rezultatai vaikų tikrai geri


p.s. vėliau parašysiu daugiau informacijos... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atra: 15 vasario 2005 - 13:29
Tai as pas Sileriene jau buvau. Tai tyli kaip partizanas. "Visos mokytojos pas mus geros. Visi tevai patenkinti. Nieko dabar pasakyti negaliu, nes tik pavasario pabaigoje trauksim burtus, kuri mokytoja kokia specializacija ims. O jeigu nenorite i musu mokykla, tai galite ir neleisti." blink.gif
Atsakyti
Konkrečiai mano mama yra D. Sabulienė. Ką aš galiu pasakyti apie savo mamą kaip specialistą, ją vaikai labai myli, jinai mano požiūriu labai pasisšventusi vaikams dėl to visad pykstasi su mano tėvu.
Aplamai visos mokytojos iš tikrųjų šaunios.
Galima bus pasirinkti popamokinę veiklą: vaikams turintiems meninius gebėjimus - dramą , vaikai šauniai pasirodo visuose mokyklos renginiuose (dramos būr. Pas D. Sabulienę, muzikinė klasė), kritinio mąstymo ir matematikos pas Iną Lieponienę, pas Giedrinę greičiausiai bus sportinė klasė ir informatika. Roma Šocikienė choreografinė klasė (nenuoramų klasė).
Konkrečiai mano mama Danutė Sabulienė dirba 113kab. Galite ateiti bet kada susipažinti nuo8h iki 12h su vaikučiu. Ji visada už tai kad mamos domisi kaip kur vaikas mokysis , kad mamos žinotų.


Naujame vasario mėn žurnale „Vaikystė“ bus aprašytas šių mokytojų bendras projektas, kuriuo žavėjosi visa respublika.

tikiuosi nors kiek padėjau, jei dar kokie klausimai kils klauskite bandysiu išsiaiškinti ax.gif
Atsakyti
Mano kamynes mergaite kaip tik pas D.Sabuliene dabar 4 klaseje. Tai mama labai patenkinta. Sako vaikas ismoko tvarkos, pati viska suplanuoja, suraso ant popieriuko ka reikia rytoj padaryti, o mergaites kai paklausiu tai nelabai, sako ,,...ir ilgiau galetu sirgti", per griezta, atseit. O moma isitikinusi, kad D.Sabuliene geriausia mokytoja is tu keturiu.
O toks specializaciju pasiskirstymas galutinis, ar dar ne? Nes jei taip, tai galeciau jau eiti pas mokytoja pasikalbeti ir uzsirasyti i mokykla.
Atra, o tavo berniukas dabar pas kokia mokytoja?
Atsakyti