as tai dziaugciaus jei man maistas nelystu...sese persikrauste su draugu gyvent, man nebera su kuom begiot, tai vel lasinius pradejaub augint, ir dar ant vasaros siaubas

QUOTE(lynkute @ 2007 04 01, 16:19)
tai gerai
tau o man matyt paumejimas pavasary nusipirkau bifoval ir dinamisan vitaminu ziuresiu kaip cia bus ,nes tiesiog po biski viduriuoju ir i parde baisu iseit
dar sveikata kazkokia nebera jegu niekam jai stogas nenuvaziuos tai bus gerai
siandie nieko nevalgiau
nelenda net maistas kai tokia savijauta 

siandie nieko nevalgiau

Sveikos

Užjaučiu tave lynkute, kad savijauta baisi. Žiūriu, kad skype ištrynei

Aš planuoju rytoj eiti pas gydytoją, nes irgi prastai jaučiuosi, baisiai kosau jau bus greit visas mėnuo ir nepraeina. Skauda net visą nugarą nuo kosulio

QUOTE(skaistė @ 2007 04 01, 15:50)
Sveikos
Aš planuoju rytoj eiti pas gydytoją, nes irgi prastai jaučiuosi, baisiai kosau jau bus greit visas mėnuo ir nepraeina. Skauda net visą nugarą nuo kosulio
bijau kad prie plaučių nebūtų kas 

neistryniau tie siog perinstaliavom kompa nes kita laptopa pirkom ir adresai issitryne nes ir lailos kazkur liko ir neatsimenu tavo varda atsimenu skypo o dar ten lyg ir vyro buvo vardu tai taip ir uzsimine...
sveik skaistute...

As irgi pasiguosiu
vakar per tuos saslykus busiu turbut persisaldzius
nes ciaudeju labai ir slogos didziules:wub: dar siandien reik pas homeopata nusuoliuot, galva uzimta kazko neiseina bakalauro rasyt

QUOTE(kristuksss @ 2007 04 02, 09:05)
As irgi pasiguosiu
vakar per tuos saslykus busiu turbut persisaldzius
nes ciaudeju labai ir slogos didziules:wub: dar siandien reik pas homeopata nusuoliuot, galva uzimta kazko neiseina bakalauro rasyt 

uzjauciu ,na dabar oras apgaulingas

matai kaip buvo su tais vaistukais, savaite man jie labai geri buvo, net uzkieteje jau buvo viduriukai, paskui 2 sasv vel tas pats tai savaite liepe negert, bet vistiek nieko gero...tai itariu vel naujus israsys

lynkute, ne, suknelė nebus balta ir neilga ji:) aš irgi bifoval geriu jau gan seniai, nes jis vienas iš pigesnių, bet kad padėtų, tai nepastebėjau

QUOTE(katalike @ 2007 04 02, 11:11)
lynkute, ne, suknelė nebus balta ir neilga ji:) aš irgi bifoval geriu jau gan seniai, nes jis vienas iš pigesnių, bet kad padėtų, tai nepastebėjau 

o po kiek katalike jas geri

kaip tavo katalike sveikatele

o as vaiksciojau po pardes siandie susitikau pazystama koks noras uzejo i wc dideliu reikalu kai issiskyrem viskas dingo kodel taip

QUOTE(lynkute @ 2007 04 02, 12:24)
as tai po ketures, bet irgi nepajutau kad kazkas ipatingo bet as dar tik antra diena geriu ,tu sakai nepigus
gana brangus visdelto ten kapsuliu mazai

gal geriau siek tiek
o as vaiksciojau po pardes siandie susitikau pazystama koks noras uzejo i wc dideliu reikalu kai issiskyrem viskas dingo kodel taip
as jau pradedu
del sitos ligos,kaip darba toki susirast kad mazas kolektyvas butu ir neuzimtas labai
nezinau matyt dabar paumejimas siom dienom 

vargse Lykute

Laba diena
Mano visas savaitgalis kazkoks nenusisekes buvo,buvom gamtoj saslyku kept,tai pora gabaliuku suvalgiau,nes pradejo pykint,po to vakar nuejom i parduotuve su draugu,as turejau tuoj iseit nes megera pasidare,laukiu lauke jis iseina ir toks nepatenkintas
Jis sito nesupranta,as nezinau galbut galvoje,kad as issigalvoju,kaip skaudu
Nu ryt einu pas gastro,tai paziuresiu ka jis pasakys...

Mano visas savaitgalis kazkoks nenusisekes buvo,buvom gamtoj saslyku kept,tai pora gabaliuku suvalgiau,nes pradejo pykint,po to vakar nuejom i parduotuve su draugu,as turejau tuoj iseit nes megera pasidare,laukiu lauke jis iseina ir toks nepatenkintas

QUOTE(lynkute @ 2007 04 02, 12:24)
as tai po ketures, bet irgi nepajutau kad kazkas ipatingo bet as dar tik antra diena geriu ,tu sakai nepigus
gana brangus visdelto ten kapsuliu mazai

gal geriau siek tiek
as jau pradedu
del sitos ligos,kaip darba toki susirast kad mazas kolektyvas butu ir neuzimtas labai
nezinau matyt dabar paumejimas siom dienom 

aš tai po 2 per dieną. o man kaip kada. nu bet tikrai, kai pradėjau mažiau valgyt ir maistą sveikesnį, pagerėjo. einu į wc, bet viduriuoju tai rečiau. bet būna, kad ryte visai neviduriuoju, o paskui tenka kur parduotuvėj pavaikščiot, tai susuka ir vėl tas pats. gal dar čia ir psichologiškai prisideda, kai žinau, kad mažiau valgiau, tai ir ta baimė mažesnė. kai kur nors važiuoju, išvis nevalgau, tik truputį, kad į wc išvis nueičiau. o čia, šeštadienį, buvau svečiuose, tai valgiau vištieną su bulvėm. kaip man nuo tų bulvių pradėjo pilvas burbuliuoti, išsigandau

Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2007 04 02, 12:51)
Laba diena
Jis sito nesupranta,as nezinau galbut galvoje,kad as issigalvoju,kaip skaudu
Nu ryt einu pas gastro,tai paziuresiu ka jis pasakys...

buvo laikai, kai aš dar nesakiau saviškiui, tai durnų situacijų būdavo. tyčia išvažiuodavau anksti iš jo, kad niekas neužimtų vonios su wc (ten bendra), tai galvojo, kad taip šalinuosi jo

as tai jegiu maziau kelias dienas suvalgau buna kad irgi negaliu i wc iset, o tada jau baime yra kad bet kada tas noras uzeis, nes jei nenueinu tada man pilva pucia
uztat esu priversta normalei valgyt, kad paskui baimiu nebutu..
uzjauciu Agniska, kad draugas nesupranta..mano tai kazkaip tevai nelabai reaguoja kad as ta liga sergu, nu as aisku neinu ir nedejuoju kasdiena kaip cia man blogai dabar, bet kartais ju abejingumas mane erzina..turiu gera drauge kuriai galiu pasipasakot, zinau ka jai gal ir neidomu bet kazkam pasibedavot tai reikia
mano vyras gal ankciau irgi nelabai suprasdavo, bet dabar jau iprato, mato kad man sunku kartais buna, kai pradedu verkt, nuo itampos, ne gelezinis gi zmogus esi, negali visa laika apsimetinet kad viskas gerai, kai iseinant is namu baime yra pastovi, man tai kosmaras visi egzai, einu su mintim kad galiu neislaikyt egzamino nes teks iset, o jau taip nedaug beliko...paskutine sesija ir gynimas, kaip noreciau kad viskas kuo ramiau praeitu..

uzjauciu Agniska, kad draugas nesupranta..mano tai kazkaip tevai nelabai reaguoja kad as ta liga sergu, nu as aisku neinu ir nedejuoju kasdiena kaip cia man blogai dabar, bet kartais ju abejingumas mane erzina..turiu gera drauge kuriai galiu pasipasakot, zinau ka jai gal ir neidomu bet kazkam pasibedavot tai reikia