Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(katalike @ 2007 04 02, 11:53)
aš tai po 2 per dieną. o man kaip kada. nu bet tikrai, kai pradėjau mažiau valgyt ir maistą sveikesnį, pagerėjo. einu į wc, bet viduriuoju tai rečiau. bet būna, kad ryte visai neviduriuoju, o paskui tenka kur parduotuvėj pavaikščiot, tai susuka ir vėl tas pats. gal dar čia ir psichologiškai prisideda, kai žinau, kad mažiau valgiau, tai ir ta baimė mažesnė. kai kur nors važiuoju, išvis nevalgau, tik truputį, kad į wc išvis nueičiau. o čia, šeštadienį, buvau svečiuose, tai valgiau vištieną su bulvėm. kaip man nuo tų bulvių pradėjo pilvas burbuliuoti, išsigandau doh.gif bet nebuvo taip blogai, kaip maniau, kad bus:) minusas tas tik su tokiu valgymu, kad kartais ryte išvis neišeina nueiti į tualetą, o tada jau pilnos kelnės baimės dėl važiavimo. bet viskas baigiasi gerai thumbup.gif o ten jau paskui nueinu. aš tik pagalvoju, kad turbūt anksti pražilsiu nuo tiek nervinimosi verysad.gif jau nervų tai suėda nemažai... kai pagalvoju, kad man seniau net nebūtų kilusios tokios mintys, kad va, galiu užsinorėti į wc, kai negalėsiu nueiti. nu niekada. taip dabar pavydžiu kitiems, kad jie gali visur eiti, važiuoti ir nesukti galvos dėl to. bet aš tikiuosi (gal ir naiviai), kad kada nors gyvenime surasiu savo vietą ir jausiuosi laisvai viduje, tada pagerės tikrai cool.gif

pas mane lygiai tas pats tikrai zile liksiu ir dar depresininke doh.gif jo anksciau buvo pofik net minties nebuvo kad gal reikia to nevalgyt nes gali suviduriuoti ir aplamai ,tikrai buvo noras lekti vaziuoti bendrauti su zmonem ir pan.
ar jus mergaites planuojat pastoti as tai tik dedu viltis i pastojima gal tai mane isgelbetu ir ne del to metai jau. g.gif
mano brangusis tai irgi nesupranta ir liepia ieskot darbo ,aisku darbo reikia bet kur parduotuvej jeigu zmoniu bus ir prispirs kaip eit nuo kasos nesakysi kad sikt nori
o dabar ir yra pasiulymas batu parduotuvej darbas bet baisu apsijuokt ir buti nesuprantama kolektyvo kodel i wc einu taip daznai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 02 balandžio 2007 - 12:17
man tai irgi neramina mintis kaip bus su tuo darbu...manau kad mano karjeros galimybes kokia jin ten bebeutu yra vistiek ribotesnes negu kitu, jau vien del to kad apie kazkokias komandiruotes net nesinori pagalvot...mano vyriukas jau leliaus kaip ir noretu, bet vistiek manau kad pirma reik pabandyt isidarbint, jei nesiseks dirbt tada reiks nestuke.gif aisku ne visada taip greitai imanoma to vaikelio susilaukt kaip noretus..as dar kai paauglystej buvau anoreksija isivarius, tai biski abisu, kad nebuciau pakenkus sau tuo klausimu..
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 02, 12:30)
man tai irgi neramina mintis kaip bus su tuo darbu...manau kad mano karjeros galimybes kokia jin ten bebeutu yra vistiek ribotesnes negu kitu, jau vien del to kad apie kazkokias komandiruotes net nesinori pagalvot...mano vyriukas jau leliaus kaip ir noretu, bet vistiek manau kad pirma reik pabandyt isidarbint, jei nesiseks dirbt tada reiks  nestuke.gif aisku ne visada taip greitai imanoma to vaikelio susilaukt kaip noretus..as dar kai paauglystej buvau anoreksija isivarius, tai biski abisu, kad nebuciau pakenkus sau tuo klausimu..

taiva kad tas nestumas jai ir ateina suteikia vilty po to baigiasi net neisvydes pasaulio g.gif negalvok taip kristuksss ir vyras jai nori tai ir i prieki mirksiukas.gif
nes po to kaip ir as anksciau gal tada gal tada o dabar visai nieko...
Atsakyti
Na del draugo,tai pas mane irgi tas pats,kai jau pradedu del betko verkt,ir sakau manes nesupranti nei tu,nei mano tevai,tiesiog toks vaizdas kad isikalbejau,kad noriu sedet namie,niekur eit doh.gif tai tada MB sako suprantu as tave,jo jo,kaip gali suprast jei gyvenime nesi to niekada patyres...
O del nestuke.gif as irgi labai tikiuosi,kad GAL susitvarkytu viskas..O ir darbo noreciau,kad butu galimybe bet kada nueiti i WC,bet nezinau kokio cia darbo reiktu pasiieskot g.gif
Atsakyti
as tai dar vaikelio pati kazkaip nelabai dar noriu, ne del darbo ar karjeros, bet kazko dar to instinkto nera, gal del to kad man tik 22 metai, o vyriukui mano rudeni jau 30 nusimato, nu as ji suprantu, bet vien del jo gimdyt irgi nesiruosiu, vaikelio manau reikia noreti blush2.gif nors gimines jau irgi apstojo kas labai erzina gun_bandana.gif
Atsakyti
as tai kad tik pavyktu ,o tu naudoji kokius kontraceptikus? blush2.gif ar buvai pas homeopata? g.gif o tai kokia tavo kristuksss specialybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 02 balandžio 2007 - 13:55
QUOTE(lynkute @ 2007 04 02, 14:54)
as tai kad tik pavyktu ,o tu naudoji kokius kontraceptikus? blush2.gif ar buvai pas homeopata? g.gif o tai kokia tavo kristuksss specialybe?

as tai 3 metus naudojau kontraceptikus, paskui pleistra, dabar zieda, jis man turbut geriausiai tinka, nes nuo tableciu nenormalei krutine skaudedavo, jau zadejau pas daktaru begt..homeopatas liepe rytoj ateit, puse 6, ziuresiu ka apsakys g.gif as tai ekonomika studijuoju, nors visai prie jos nelinkstu unsure.gif bet ka darsysi..aisku banke dirbt negaleciau, nes man atrodo, kad ten tas pats, kas maximoj sedet jei ten salej dry.gif
o tu dabar jokiu kontraceptiku itariu nenaudoji, jei ruosies nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 02, 14:13)
as tai 3 metus naudojau kontraceptikus, paskui pleistra, dabar zieda, jis man turbut geriausiai tinka, nes nuo tableciu nenormalei krutine skaudedavo, jau zadejau pas daktaru begt..homeopatas liepe rytoj ateit, puse 6, ziuresiu ka apsakys  g.gif as tai ekonomika studijuoju, nors visai prie jos nelinkstu  unsure.gif bet ka darsysi..aisku banke dirbt negaleciau, nes man atrodo, kad ten tas pats, kas maximoj sedet jei ten salej  dry.gif
o tu dabar jokiu kontraceptiku itariu nenaudoji, jei ruosies  nestuke.gif ?

as niekada ir nenaudojau jokiu kontraceptiku saugojosi vyras blush2.gif o tai gal pasirodysiu neismanele o tai tas ziedas kaip jis ten naudojasi blush2.gif
ai jau skaiciau apie ta zieda interne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 02 balandžio 2007 - 14:33
nu man tai jis tai lp patogus, isidejai 3 sav ir ramu, be to negadina skrandzio nes hormonai iskart patenka i krauja, tik va jo minusas kad kainuoja koki 40 proc. daugiau nei tabletes, t.y. 40 lt 4u.gif
Atsakyti

Niu va buvau pas gydytoją, ko labiausiai ir bijojau - plaučių uždegimas doh.gif doh.gif doh.gif prirašė atibiotikų, tai po jų vėl pilvas burbuliuos frusty.gif
keisčiausia, kad ne temperatūros nebuvo, tik nugarą skaudėjo ir kosulys baisus buvo... teks pagulėti keletą dienelių...
Atsakyti
niu va, vargsiuke Skaiste, ziurek sveik 4u.gif nu jau antibiotiku kursas prie tokios ligos tikrai ne i nauda verysad.gif
Atsakyti
user posted image sveik skaitule daug arbateliu ir user posted image,jo antibjotikai baisu zarnynui as tai nuo ju viduriuodavau nu ne nuo visu bet beveik... g.gif
Atsakyti