Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

Sveik Skaiste,liudna,kad tokiu oru reikia sirgti friends.gif
Man irgi nuo antibijotiku is karto paleidzia vidurius verysad.gif
Atsakyti
skaiste, sveik. aš tai nežinau, ką daryčiau, jei reiktų antibiotikus gert unsure.gif nes man viskas nuo jų ir prasidėjo. bijočiau, kad dar blogiau nepasidarytų.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 04 02, 16:14)
skaiste, sveik. aš tai nežinau, ką daryčiau, jei reiktų antibiotikus gert unsure.gif nes man viskas nuo jų ir prasidėjo. bijočiau, kad dar blogiau nepasidarytų.

man tai irgi tikriausiai nuo antibjotiku nes kitaip nezinau nuo ko doh.gif arba po nesivystancio taip ir neaisku....
Atsakyti
man tai ne nuo antibiotiku tai tikrai, bet kazi taip pagerus jauciu burbuliuot pradetu ...
Atsakyti
man kazkada kai buvo po egzaminu buvo depresija su nerimu uzejus tai gal keturis menesius buvo uzkieteje viduriai bet taip stipriai kad nezinojau kur detis ,bet tai cia niekis palyginus su sita ,bet pradejau gert raminamus irsusitvarke viskas,o dabar viskas dzin ar geri raminamus ar papildus g.gif niekas cia nepraveina..
Atsakyti
as tai neisivaizduoju kaip susidorosiu su stresu per gynima, nes bus dviguba baime unsure.gif gal kokiu patarimu turit?kaip ta meta isgyvenot?jauciu raminamuju tai tikrai reiks pavartot verysad.gif
Atsakyti
as kai laikiau egzus man nebuvo viduriavimu grupiokes tai nuo streso lakstydavo i wc o as bijojau bet viduriavimu nepasireiksdavo g.gif
aisku ikalk kokius vaistukus tik nedaug nes busi apsnudus per egza pas mus viena labai stresavo tai kai prigere ir valerijono ir nuo baimes raminamu tai poto net kalbet jai buvo sunku galvojo destytojai kad ji prisigerus i egza atejo lotuliukas.gif

man mergytes kazkas darosi cray.gif cray.gif cray.gif tik pasikelus triznalioju jau siandie 8 kart buvau o reikia deklaracijas tvarkyti doh.gif kazcia darosi pilva skauda ,bet tas viduriavimas po biski ne tai kad normalus po kruopelyte paviduriuoju ir po 10 min vel varau doh.gif gal kokiu vaistuku zinot lopediuma jau geriau nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 03, 10:42)
as kai laikiau egzus man nebuvo viduriavimu grupiokes tai nuo streso lakstydavo i wc o as bijojau bet viduriavimu nepasireiksdavo g.gif
aisku ikalk kokius vaistukus tik nedaug nes busi apsnudus per egza pas mus viena labai stresavo tai kai prigere ir valerijono ir nuo baimes raminamu tai poto net kalbet jai buvo sunku galvojo destytojai kad ji prisigerus i egza atejo lotuliukas.gif

man mergytes kazkas darosi  cray.gif  cray.gif  cray.gif tik pasikelus triznalioju jau siandie 8 kart buvau o reikia deklaracijas tvarkyti  doh.gif kazcia darosi pilva skauda ,bet tas viduriavimas po biski ne tai kad normalus po kruopelyte paviduriuoju ir po 10 min vel varau  doh.gif gal kokiu vaistuku zinot lopediuma jau geriau nepadeda.

Laba ryta,man tai visada lopedium padeda,gal del ko nors labai jaudiniesi,kremtiesi?Ana savaite man tas pats buvo,kas kelios minutes begau i WC,ir kaip tu sakau po kruopelyte,bet po to praejo doh.gif Lynkute,pabandyk smecta,as tris kartus geriu per diena,gal ta flora tvarko..
O,pvz man nuo lepicol'io taip paleisdavo vidurius,kad ojojoj tai mamai atidavaiu..
Nu,ka siandien 13.00h klinikos manes laukia,mergaites laikykit kumscius ok.gif
Atsakyti
as tai irgi viena karta jau einu normalei ryte, o visi kiti tai tokie traidaliojimai gaunas mega_shok.gif laikykis Lynkute, pasitaiko ir man dieno kai is wc neiesinu, as tai geriu Loperamid ar Lopedium, bet man jie nelabai suveikia, man atrodo kad jau cia jie padeda nebent psichologiskai nusiramint schmoll.gif mano sese isgeria ir fsio po 5 min jau i wc jos nebevaro, kad man taip doh.gif parasyk Agniska kaip tai pas daktaru sekes, gal diagnoze nustatys, jei ne tai itariu pas psichologa tikrai nusius, ziuriu cia beveik visas siuncia... ar reik ar nereik
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 03, 11:48)
man jie nelabai suveikia, man atrodo kad jau cia jie padeda nebent psichologiskai nusiramint  schmoll.gif mano sese isgeria ir fsio po 5 min jau i wc jos nebevaro

o man jie tik po kokių 3 valandų suveikia. tai visad geriu iš anksto. seniau tai net iš vakaro gerdavau. keista, kad visiems taip skirtingai blink.gif matyt, nuo organizmo priklauso...
Atsakyti
JETAU MERGYTES NUSVIDURIAVAU GRAZIAI EJAU I TURGU TAI NET PARKLUPAU KAIP VIDURIUS SURAKINO VOS I KELNES NEPALEIDAU doh.gif verysad.gif DABAR TIK GLEIVES VARO IR NORAS YRA APGAULINGAS, DAR TAIP NEBUVO, PRISIVERKIAU PRADEJAVAU doh.gif JAI TAIP KELIONEJ BUCIAU SU KELNEM APVARYTOM IR VAKAR GI NIEKO TOKIO NEVALGIAU ZUVIES IR RYZIU BE JOKIU PADAZU BE NIEKO.

Smektos geriau lopediuma geriau tai dabar gurgia pilvas zarnyna net skauda verysad.gif verysad.gif
anksciau budavo toks vaistas geras tetraciklinas tai iskart padedavo,tuos gerus rusiskus vaistus panaikino lietuvele paliko kurie tik kartais apramina....ai dar geriau pelynu arbatos bet mergytes doh.gif net krato nuo tokios arbatos schmoll.gif doh.gif
bet net mergaites tikrai kazkokia depresija uzejo po tokiu viduriavimu verkiu ant vyro staugiu trankausi jetau per tokia liga gali isprotet doh.gif

agniska laikom kumstelius laikykis drinks_cheers.gif ir laukiam atsakymu wub.gif
Atsakyti

o gal man cia nuo bromazepamo skaiciau kad gali viduriuoti g.gif katalike ar tau kazkas panasaus yra nuo lexsotonilio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 03 balandžio 2007 - 15:18