Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(kristuksss @ 2007 05 23, 09:35)
Sveikutes, patiko Katalikes pasakymas apie Muntiana  lotuliukas.gif jei ne paslaptis ka tu tam seime darai? bigsmile.gif uzjauciu Lynkute del vyro, negerai jei neprieina net kai verki  unsure.gif nu gal viskas susitvarkys, kriziu gyvenime buna  schmoll.gif neliudek labai
as tai su mergaitem eisiu siandi i sokius, atsvesme mano gimtadieni  blush2.gif tikiuos pilvukas nesubludis, reiks loperamid ikalt turetu but ramu  thumbup.gif vakar pas homeopata buvau vaistu nauju israse, gal pades...laikykites mergaites  wub.gif

jetau net pamirsau

sveikinu kristuksss su gimtadieniu linkiu dideles sveikatytes ir kad butum laiminga

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 05 23, 09:35)
Sveikutes, patiko Katalikes pasakymas apie Muntiana  lotuliukas.gif jei ne paslaptis ka tu tam seime darai? bigsmile.gif uzjauciu Lynkute del vyro, negerai jei neprieina net kai verki  unsure.gif nu gal viskas susitvarkys, kriziu gyvenime buna  schmoll.gif neliudek labai
as tai su mergaitem eisiu siandi i sokius, atsvesme mano gimtadieni  blush2.gif tikiuos pilvukas nesubludis, reiks loperamid ikalt turetu but ramu  thumbup.gif vakar pas homeopata buvau vaistu nauju israse, gal pades...laikykites mergaites  wub.gif

kristuksss, su gimčiaku happybday.gif clap_1.gif birthday.gif
ai, aš ten seimo kanceliarijoj dirbu. skenuoju visokius dokus, aprašinėju. tai pas mus tiesiogiai transliuoja iš posėdžių salės, nu toks radijas spec. yra. tai prisiklausom jumoro laugh.gif 'darbininkai' ten tikri biggrin.gif per pertauką ir tarp seimūnų pasimalam rolleyes.gif

lynkute, aš va irgi dabar darbe sėdžiu, tik burbuliuoja pilvas dar ir paskauda, man jau baisu, bet gal viskas gerai bus unsure.gif o kaip ten su tuo vyru, ar jis nesupranta, kad tau blogai, ar net nenori suprasti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 05 23, 14:26)
kristuksss, su gimčiaku happybday.gif  clap_1.gif  birthday.gif
ai, aš ten seimo kanceliarijoj dirbu. skenuoju visokius dokus, aprašinėju. tai pas mus tiesiogiai transliuoja iš posėdžių salės, nu toks radijas spec. yra. tai prisiklausom jumoro  laugh.gif 'darbininkai' ten tikri  biggrin.gif per pertauką ir tarp seimūnų pasimalam rolleyes.gif

lynkute, aš va irgi dabar darbe sėdžiu, tik burbuliuoja pilvas dar ir paskauda, man jau baisu, bet gal viskas gerai bus unsure.gif o kaip ten su tuo vyru, ar jis nesupranta, kad tau blogai, ar net nenori suprasti? unsure.gif

jis nesupranta katalike ,gal galvoja kad apsimetu g.gif schmoll.gif net nezinau schmoll.gif
as tai kai iseinu man baime o poto tas noras atsiranda ir atrodo negaliu kentet g.gif baime ,kad tos baimes nebutu gal ir gerai butu.....
su vyru kalbames ,bet toks jausmas kaip svetimi butumem doh.gif jauciu santuokai galas verysad.gif ir as kaip kalta jauciuosi kai toki santykiai g.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikutes
kur musu skaiste dingo g.gif
kristuksss kaip gimtadieni atsventei blush2.gif ax.gif
o as tai gripuoju verysad.gif taip negera geriu vaistus ir viduriuoju blink.gif
siandie viena miegojau kaip bijojau viskas traska atrodo vaiksto kazkas,viena miegojau po laidotoviu taip nejauku blink.gif
Atsakyti
Sveikutes, aciu mergaites uz sveikinimus lotuliukas.gif
ai atsvenciau neblogai, bet kazko mano mergaiciu kompanija anksti namo pasiplove apie 1h dar taip norejau pabut, bet..tai biski uzpykau kad visos taip isgriuvo, nes ir tai labai retai kada i sokius iseinam mergaitiskoj kompanijoj, nes tai vienos neisleidzia, tai antros, zodziu, biski ant galo sugadino nuotaika, bet negi viena pasiliksi unsure.gif
dabar ruosiuos i univera, reiks paskutini parasa pasiimt ir sesija bus baigta thumbup.gif bet negaliu i wc iseit nes vakare loperamid isgeriau, tai einu saltibarsciu uzvalgyt, turetu atlaisvint, tik svarbu kad ne per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 05 24, 09:06)
Sveikutes, aciu mergaites uz sveikinimus  lotuliukas.gif
ai atsvenciau neblogai, bet kazko mano mergaiciu kompanija anksti namo pasiplove apie 1h dar taip norejau pabut, bet..tai biski uzpykau kad visos taip isgriuvo, nes ir tai labai retai kada i sokius iseinam mergaitiskoj kompanijoj, nes tai vienos neisleidzia, tai antros, zodziu, biski ant galo sugadino nuotaika, bet negi viena pasiliksi  unsure.gif
dabar ruosiuos i univera, reiks paskutini parasa pasiimt ir sesija bus baigta  thumbup.gif bet negaliu i wc iseit nes vakare loperamid isgeriau, tai einu saltibarsciu uzvalgyt, turetu atlaisvint, tik svarbu kad ne per daug  lotuliukas.gif

tik perdaug neuzvalgyk bo ir paraso nepasiimsi biggrin.gif ,o man kazkaip nepadeda lopediumas kai kada tik tam kartui blush2.gif
Atsakyti
nu kaip uzvalgiau tai ir paleido biggrin.gif tai daug nevalgiau bet paskui pas sese i svecius uzsukau tai vel saltibarsciais pavaisino, bet ant pachmielo tai tiko blush2.gif lotuliukas.gif nu gal traukinuke nepalies,nes vel vaizuosiu
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 05 24, 14:45)
nu kaip uzvalgiau tai ir paleido  biggrin.gif tai daug nevalgiau bet paskui pas sese i svecius uzsukau tai vel saltibarsciais pavaisino, bet ant pachmielo tai tiko  blush2.gif  lotuliukas.gif nu gal traukinuke nepalies,nes vel vaizuosiu

nu tu drasi as jai rosiuos kur varyt tai stengiuosi nevalgyt kad ir nepaleistu bet galiu greit suvirskyt ir uzsimanyt tada baime buna gali zarna suspazmuoti ir uzsimanyt normaliai tustintis o mano kaip jautrus zarnynas tai labai kentet negaliu g.gif saltibarscius ir as valgiau namuose tai nepaleido o jai buciau kur isejus tai akurat butciau ieskojus skubiai wc g.gif
va kokia mano baime jau didele atsiradus dar kazkaip anksciau taip nesibaiminau bet kai iseinu spazmuoja dabar labai yra apgaulingas noras tai ir yvare baime o dar keliskart vos spejau dabekt doh.gif tai isvis baisu valgyt ir keliaut kad ir i parduotuve nes nezinai i ka atkreips zarnynas demesi g.gif unsure.gif
Atsakyti
man matai Lynkute kazkaip ta baime yra jeigu reikia eiti i paskaitas arba koks egzaminas, seip savaitgaliais ar laisvesnem dienom tos baimes nera diena, aisku pamastau ar bus wc jei kur vaziuoju ka bedos nebutu..tik va ryte anksciau 8h kad ir kada beatsikelciau is namu geriau neit schmoll.gif nes mano zarnynas tada bludija, uztat biski bijau kaip bus su tuo darbeliu, bet cia gali but kad pas mane nera dienos rezimo, viena karta keliuos 7h, kita 10h zodziu kiekviena diena skirtingai, bet vistiek 8h buna blogiau nei 10h jei ir 9h atskeliu, gal cia toks isitikinimas, ar baime isivaryta kad ryte butinai turi but blogai, net nzn doh.gif o pusles savo jau nekenciu visai, gal tikrai reiktu pagalvot apie ta botulino toksino injekcija, bet kazkaip nedrasu dar..
kaip tau su vyru Lynkute santykiai susitvarke gal kiek?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 05 25, 13:06)
man matai Lynkute kazkaip ta baime yra jeigu reikia eiti i paskaitas arba koks egzaminas, seip savaitgaliais ar laisvesnem dienom tos baimes nera diena, aisku pamastau ar bus wc jei kur vaziuoju ka bedos nebutu..tik va ryte anksciau 8h kad ir kada beatsikelciau is namu geriau neit  schmoll.gif nes mano zarnynas tada bludija, uztat biski bijau kaip bus su tuo darbeliu, bet cia gali but kad pas mane nera dienos rezimo, viena karta keliuos 7h, kita 10h zodziu kiekviena diena skirtingai, bet vistiek 8h buna blogiau nei 10h jei ir 9h atskeliu, gal cia toks isitikinimas, ar baime isivaryta kad ryte butinai turi but blogai, net nzn  doh.gif o pusles savo jau nekenciu visai, gal tikrai reiktu pagalvot apie ta botulino toksino injekcija, bet kazkaip nedrasu dar..
kaip tau su vyru Lynkute santykiai susitvarke gal kiek?

siandie buvau pokalby del darbo oi kokia baime turejau doh.gif kaip nejauku buvo toks biski jausmas apgaulingas buvo bet poto nieko lyg aprimau blush2.gif ax.gif
siandie pusle ir mano bludijo kristuksss blush2.gif ,o tu viska issitirk kristuk del puslytes nes jai is moteriskos buses kokia bacila tau kiankia pusle tai tau ir butulino injekcija nepades zinok buna jai koks uzdegimas tai puslei kenkia ir tik kai pasinaikins uzdegimas tada ziuresi, tada tikrai zinosi kad dirgli pusle.....
o su vyru kalbames normaliai ,bet kad butu koks meilumas user posted image dzin saltai kazkaip ar jis neparodo kas ji zino unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 25, 19:49)
siandie buvau pokalby del darbo oi kokia baime turejau doh.gif kaip nejauku buvo toks biski jausmas apgaulingas buvo bet poto nieko lyg aprimau blush2.gif  ax.gif
siandie pusle ir mano bludijo kristuksss blush2.gif ,o tu viska issitirk kristuk del puslytes nes jai is moteriskos buses kokia bacila tau kiankia pusle tai tau ir butulino injekcija nepades zinok buna jai koks uzdegimas tai puslei kenkia ir tik kai pasinaikins uzdegimas tada ziuresi, tada tikrai zinosi kad dirgli pusle.....
o su vyru kalbames normaliai ,bet kad butu koks meilumas user posted image dzin saltai kazkaip ar jis neparodo kas ji zino unsure.gif  g.gif

nu reiks gal jau kai su visam persikelsiu i klaipeda isitirt, nes siauliuose tokie gydytojai, kad patyliu...bent jau tie su kuriais as asmeniskai susiduriau blink.gif o kaip seip pokalbis sekes?as dar niekad nesu ejus i joki pokalbi del darbo tai biski baisu itariu irgi bus ax.gif nu gal su vyriuku susitvarkys reikalai kai atsigaus, vistiek mylimu zmoniu netektys zmones keicia..
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 05 25, 20:52)
nu reiks gal jau kai su visam persikelsiu i klaipeda isitirt, nes siauliuose tokie gydytojai, kad patyliu...bent jau tie su kuriais as asmeniskai susiduriau  blink.gif o kaip seip pokalbis sekes?as dar niekad nesu ejus i joki pokalbi del darbo tai biski baisu itariu irgi bus  ax.gif nu gal su vyriuku susitvarkys reikalai kai atsigaus, vistiek mylimu zmoniu netektys zmones keicia..

pokalbis tai gal ir nieko tokia lyg nieko darbdave g.gif ,bet parduotuvej tai biski baisu dirbti doh.gif blush2.gif ir darbas butu nuo 8 iki 19h. doh.gif
Atsakyti