man tai baisu dabar labai. vėluoja mm. šiap jos niekad nebuvo reguliarios, bet nervinuosi todėl, kad praėjusį kartą jau negausios buvo palyginus kaip visada. bijau, kad su tuo maitinimusi nebūčiau nesąmonių prisidariusi, o dar ta nelemta sesija... dabar net neturiu laiko pas ginę nueit, tik dar kitą savaitę. plaukai slenka

dbar naudoju specialų šampūną. bet nesupantu, kodėl tik dabar pasireiškė, kai aš jau tikrai daugiau/dažniau valgau nei seniau, o 'kūdinausi' taigi nuo gruodžio. nuo balandžio svoris liko stabilus. aš tiesiog norėjau išlaikyt tą 51kg ir tiek. eina jau 7tas mėnuo, kai aš prilaikau svorį, kodėl tik dabar pasireiškė, jeigu čia dėl to? aš dabar tikrai daugiau valgau, nei pirmus 3 mėn. anorektikė iš manęs tikrai nekokia būtų nes mėgstu skaniai pavalgyti, tai bent kartą per savaitę prisivalgau daug. o ir tikrai neatrodau plona, nes užpakalis mano tai visi 95cm. tik viršutinė dalis maža labai. na, toks jau mano sudėjimas. nėštumo testą padariau, bet jis, aišku, negiamas. ir taip žinojau, kad bus neigiamas. keisčiausia, kad pms lyg ir buvo - nes apetitas ryškiai buvo pakilęs ir pernelyg savęs neskriaudžiau

dabar tik vos vos pradėjo krūtinę tempti, bet nieko...

nu tikrai nejaučiu, kad būčiau ten kažkaip nusistekenusi, nes mano nuotaika kaip tik geresnė, ir kiti tai pastebi. be to, jeigu vėl pradėčiau taip valgyt kaip seniau, tai iš tualeto neišlįsčiau vėl

dar gali būti dėl streso, aišku, nes egzai... dar ta boba, kuri tada sunervino mane smarkiai irgi gal turi įtakos. bet kodėl tada praėjusį mėnesį negausios mm buvo, va, kas man baisiausia

labai bijau pasidaryti nevaisinga

paguoskit mane, a