Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(lynkute @ 2007 06 05, 17:57)
o delko kavos negeri del džs ar siaip ,gal geriau tau nors kiek. g.gif
o darbo vis dar nerandu schmoll.gif

as buvau rimtai susirgus vos ne komoj buvau,tai kol atsigavau po to laiko ir negeriu kavos,nu gal cia mano isitikinimas bet gal geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tina1235: 06 birželio 2007 - 18:17
norejau mergaites jusu paklaust kuo Imodium skiriasi nuo Loperamido ar Lopedium?siandien ir vakar laaaaaaaaaaabai blogau jauciuos, kiek kartu viduriavau jau skaiciu pameciau, tai nuejau i vaistine ir dave Imodium tai tik parejus pamaciau kad uz 8lt ten buvo tik 6 tabletes unsure.gif tai susinervinau, nes uz 8lt Loperamido galima nusipirkt 30 tableteliu! sakau gal tos Imodium tada stipresnes g.gif dar siule Enterol mikroflorai ar kam ten atstatyt bet pagailejau pinigeliu, sakau paklausiu gal jus esat gerusios ten lasiukai kazkokie blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 06 07, 18:26)
norejau mergaites jusu paklaust kuo Imodium skiriasi nuo Loperamido ar Lopedium?siandien ir vakar laaaaaaaaaaabai blogau jauciuos, kiek kartu viduriavau jau skaiciu pameciau, tai nuejau i vaistine ir dave Imodium tai tik parejus pamaciau kad uz 8lt ten buvo tik 6 tabletes unsure.gif tai susinervinau, nes uz 8lt Loperamido galima nusipirkt 30 tableteliu! sakau gal tos Imodium tada stipresnes  g.gif dar siule Enterol mikroflorai ar kam ten atstatyt bet pagailejau pinigeliu, sakau paklausiu gal jus esat gerusios ten lasiukai kazkokie  blink.gif

as geriau kristuksss enterol tai tikrai brangus bet padejo tik tam kartui o gal tik isitikinimas buvo 10 kapsuliu 14 litu doh.gif brangu,o imodium ir as negerus perku lopedium dar loperamida g.gif
uzjauciu kristuksss ir man sios dienos labai sunkios g.gif ta prasme siandie nakty net vidurius paleido g.gif gal uzvalgiau ko ai suprasi nuo ko cia leidzia g.gif
Atsakyti
aš geriu visada imodiumą. lopedium gal kažkada prieš porą metų ir gėriau. aš maniau, kad čia tas pats, tik skirtingų firmų skirtingi pavadinimai? g.gif bet jeigu taip skiriasi kainos, tai ką aš žinau... (netgi prie abiejų parašyta, kad loperimidas). imodium viena kapsulė yra 2mg. bet pažiūrėjau, kad ir lopedium tas pats... gal tikrai niekuo nesiskiria, tik gamintoju? tada reiks bandyti lopedium pirkt kitą kartą gal. nors gali būti, kad imodiumas stipriau veikia, nes kodėl aš tuomet kažkada perėjau prie jo g.gif šiaip ar taip man imodium niekada iškart nesuveikia. po kokių 3 valandų...
o dėl enterol, tai man jis visai patiko, tik nemažai kainuoja. ir jeigu jau labai blogai, tai nepadeda tikrai. ir šiaip nemažai kainuoja. 10 dienų išeina apie 60lt. aš gersiu prieš/per kelionę dėl šventos ramybės. jie, manregis, labiau tinkami trumpesniam laikui, nes paskui glai priprasti ir turbbūt neveikia...

kaip man sunku su tais egzais. kitą savaitę visi 3 bus sad.gif
Atsakyti
man atrodo kad cia firma skiriasi ir tiek, uztat toks kainu pokytis, nu daugiau turbut as to Imodium nepirksiu, tikrai brangokai gaunas, o del Enterol jei siandien dar blogai bus gal reiks ir nusipirkt, nes 3ni man gynimas jau, tai nenoreciau kad pilvuka paleistu blush2.gif cia man turbut nuo nauju homeopatiniu vaistu, netiko, net valgyt nieko negaliu, nei gert, iskart paleidzia schmoll.gif nu tikiuos kad cia nuo vaistu ir laikinai, nes jauciuosi grizius i ligos pradzia kai po 6 - 10 kartu eidavau..
uzjauciu katalike del mokslu,o kelintam tu kurse esi?as jau sesija senai isilaikiau, svarbiausia dabar pasiruost ir kaip nors apsigint, kiek jau bus tiek svbarbu kad teigiamas lotuliukas.gif
Atsakyti
3 kurse;]
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 06 08, 10:54)

pavydziu, kad man taip metukus atsukus, dar pastudentauciau lotuliukas.gif visai gerai buvo kai pagalvoji thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes kaip sekasi kaip jauciates g.gif kristuksss kaip tu gal geriau jau g.gif
pastebejau toki dalyka kad agurkai leidzia vidurius doh.gif siandie pasidariau agurku misraines tai karoce trecia karta begu o jau vakaras tai gerai kad ne kokioj kavinej ar mieste tai tada netureciau kur detis blush2.gif
vakar visadiena su vyru prie ezero praleidom ax.gif zvejojom abudu biggrin.gif tai kai nudegiau tai siandie kaip niezti visur ir skauda rolleyes.gif
Atsakyti
man tai baisu dabar labai. vėluoja mm. šiap jos niekad nebuvo reguliarios, bet nervinuosi todėl, kad praėjusį kartą jau negausios buvo palyginus kaip visada. bijau, kad su tuo maitinimusi nebūčiau nesąmonių prisidariusi, o dar ta nelemta sesija... dabar net neturiu laiko pas ginę nueit, tik dar kitą savaitę. plaukai slenka verysad.gif dbar naudoju specialų šampūną. bet nesupantu, kodėl tik dabar pasireiškė, kai aš jau tikrai daugiau/dažniau valgau nei seniau, o 'kūdinausi' taigi nuo gruodžio. nuo balandžio svoris liko stabilus. aš tiesiog norėjau išlaikyt tą 51kg ir tiek. eina jau 7tas mėnuo, kai aš prilaikau svorį, kodėl tik dabar pasireiškė, jeigu čia dėl to? aš dabar tikrai daugiau valgau, nei pirmus 3 mėn. anorektikė iš manęs tikrai nekokia būtų nes mėgstu skaniai pavalgyti, tai bent kartą per savaitę prisivalgau daug. o ir tikrai neatrodau plona, nes užpakalis mano tai visi 95cm. tik viršutinė dalis maža labai. na, toks jau mano sudėjimas. nėštumo testą padariau, bet jis, aišku, negiamas. ir taip žinojau, kad bus neigiamas. keisčiausia, kad pms lyg ir buvo - nes apetitas ryškiai buvo pakilęs ir pernelyg savęs neskriaudžiau smile.gif dabar tik vos vos pradėjo krūtinę tempti, bet nieko... verysad.gif nu tikrai nejaučiu, kad būčiau ten kažkaip nusistekenusi, nes mano nuotaika kaip tik geresnė, ir kiti tai pastebi. be to, jeigu vėl pradėčiau taip valgyt kaip seniau, tai iš tualeto neišlįsčiau vėl verysad.gif dar gali būti dėl streso, aišku, nes egzai... dar ta boba, kuri tada sunervino mane smarkiai irgi gal turi įtakos. bet kodėl tada praėjusį mėnesį negausios mm buvo, va, kas man baisiausia verysad.gif labai bijau pasidaryti nevaisinga verysad.gif paguoskit mane, a verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 10 birželio 2007 - 09:55
QUOTE(katalike @ 2007 06 10, 10:54)
man tai baisu dabar labai. vėluoja mm. šiap jos niekad nebuvo reguliarios, bet nervinuosi todėl, kad praėjusį kartą jau negausios buvo palyginus kaip visada. bijau, kad su tuo maitinimusi nebūčiau nesąmonių prisidariusi, o dar ta nelemta sesija... dabar net neturiu laiko pas ginę nueit, tik dar kitą savaitę. plaukai slenka verysad.gif dbar naudoju specialų šampūną. bet nesupantu, kodėl tik dabar pasireiškė, kai aš jau tikrai daugiau/dažniau valgau nei seniau, o 'kūdinausi' taigi nuo gruodžio. nuo balandžio svoris liko stabilus. aš tiesiog norėjau išlaikyt tą 51kg ir tiek. eina jau 7tas mėnuo, kai aš prilaikau svorį, kodėl tik dabar pasireiškė, jeigu čia dėl to? aš dabar tikrai daugiau valgau, nei pirmus 3 mėn. anorektikė iš manęs tikrai nekokia būtų nes mėgstu skaniai pavalgyti, tai bent kartą per savaitę prisivalgau daug. o ir tikrai neatrodau plona, nes užpakalis mano tai visi 95cm. tik viršutinė dalis maža labai. na, toks jau mano sudėjimas. nėštumo testą padariau, bet jis, aišku, negiamas. ir taip žinojau, kad bus neigiamas. keisčiausia, kad pms lyg ir buvo - nes apetitas ryškiai buvo pakilęs ir pernelyg savęs neskriaudžiau smile.gif dabar tik vos vos pradėjo krūtinę tempti, bet nieko... verysad.gif nu tikrai nejaučiu, kad būčiau ten kažkaip nusistekenusi, nes mano nuotaika kaip tik geresnė, ir kiti tai pastebi. be to, jeigu vėl pradėčiau taip valgyt kaip seniau, tai iš tualeto neišlįsčiau vėl verysad.gif dar gali būti dėl streso, aišku, nes egzai... dar ta boba, kuri tada sunervino mane smarkiai irgi gal turi įtakos. bet kodėl tada praėjusį mėnesį negausios mm buvo, va, kas man baisiausia verysad.gif labai bijau pasidaryti nevaisinga verysad.gif paguoskit mane, a  verysad.gif

galiu paguosti katalike ryskiai matosi kad nuo streso nes egzaminai todel nuo itampos ir darosi taip veluoja mmm. ir plaukai slenka as kai turiu koki streseli tai iskart plaukai slenka g.gif nes visdelto nerviskai visada darosi organizme kazkas tokio g.gif
gali nepergyventi nes man irgi buna taip dar ir dabar plaukai slenka unsure.gif ir neperku specialiu sampunu nes zinau kad jie nepades uztat kad cia nerviniu pagrindu .
o dabar tau egzai nieko nuostabaus pergyveni ir visa kita po egzaminu viskas atsistatys mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu:) nea, plaukai tai smarkai slenka. labai. jau visai negraziai atrodo. pradejo slinkti pries pora savaiciu, o jau tragiskai atrodo unsure.gif man taip yra slinke pora kartu gyvenime. bet tada buvo ryskiai del vistaminu stygiaus, manau. plaunu su Fitoval sampunu, seniau jis man padedavo. tikiuosi ir dabar taip bus, nes reiks peruka perkt kitu atveju unsure.gif
Atsakyti
man viena vaistininke sake jai plaukai slenka ieskok priezasties viduj g.gif o gal tikrai kokiu vitaminu nusipirk pagerk pvz. su nakvisu aliejum ir pagreitins mmm. yra dinamisan neblogi vitaminai ,vitamax tai jie brangus bet geri su zenceniu mirksiukas.gif
Atsakyti