Įkraunama...
Įkraunama...

Coaxil vaistai ir nėštumas

Daktare,

Man 25 metai. Nuo spalio menesio man israsyti vidutinio stiprumo antidepresantai COAXIL (Tianeptinum). Juos gerdavau tris k./diena ir jau koki menesi geriu tik du k./diena, ir pabaigti vaistus turiu geguzes menesio pradzioje, nes savijauta pagerejo.

Gydytojas buvo ispejes, kad jokiais budais negaliu pastoti vaistu gerimo metu ir dar menesi po ju nutraukimo.
Ir staiga...
Si menesi nesulaukiu menesiniu, siandiena jau 41 ciklo diena ir nieko.
22, 23 ir 24 ciklo diena buvo atsirades tepliojimas, taciau tikru menesiniu taip ir nesulaukiau. Tokio tepliojimo niekada nesu turejus anksciau.
Nuo paauglystes turejau nereguliaru cikla, geriau Diane ir rugsejo men. nutraukiau ir plius/minus ciklas regualiarus ir menesiniu sulaukdavau karta i menesi tikrai.

Siryt pasidariau nestumo testa ir nesupratau rezultatu... tarsi buvo silpna antroji juostele, pedsakai, bet tarsi jos abi buvo paplaukusios.

Kokia itaka gali tureti COAXIL vaistai vaisiui ir kada man pakartoti testa, kad patvirtinti arba paneigti rezultatus? Ar jau nestumo testas parodytu nestuma? Ar vaistai labai pavojingi ir ka man daryti, nes nezinodama COAXIL negaliu nutraukti.

Is anksto dekoju uz issamu atsakyma.
Atsakyti
Testą pakartokite po poros dienų, ir jei vistiek bus neaišku - guo greičiau pasirodykite ginekologui.
Nemanau, kad antidepresantas pakenktų , nes implantacija įvyko dar neseniai, tačiau ir vaisto nutraukti staiga negalima. Jei tikrai esate pastojusi - skubiai kriepkitės į savo gydytoją , kad preparatą pakeistų.
Atsakyti