Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali kūdikis persivalgyti MP?

Manau, tavo vaikuciui paprasciausiai pucia pilvuka. Tikrai nemanau, kad reikia maziau maitinti schmoll.gif Pas mus tokia Smetonos laiku sesele ateidavo, kad jokio pasitikejimo nekele. Geriau su gydytoja pasikonsultuok, o kol kas duok valgyti, kiek nori.
Atsakyti
QUOTE(melyne @ 2007 03 07, 17:21)
netpylineja mano mergina beveik, labai retais atvejais koki saukstuka. o is abieju krutu maitinu, nes is vienos pavalgiusi ji pradeda zaisti, o paskui jau pyksta. triuksmas buna, kol antros negauna. o zinduko neima - kelis sykius siulem, vis isspjauna. pora dienu bandem pries maitinima arbatos duoti, bet tik kelis kartus padejo ir is vienos kruties pasisotinusi uzmigdavo. bet siandien is vis - nakti kas 2 val, o nuo ryto kas 1,5 val valgyt praso. bijau, kad su arbatom pieno nesumazetu.

Man tai nuoširdžiai norisi pasakyti - mesk Tu per petį visokius paistalus, atsigulk su lėlyte ir stebėk ją, duok jai valgyti tiek, kiek ji norės. Juk jai tik 4 savaitės doh.gif Duok jai žįsti tiek, kad ji sau palaimintai užmigtų.
Aš sakyčiau kaip tik atvirkščiai - nepavalgo ji. Tokių leliukų "darbas" - lupti iš papo pienuką ir atpylinėti laugh.gif. Ir nebijok... Lai pavalgo.

Aš auginu antrą tokį rubuilį. Pirmasis per du pirmus gyvenimo mėnesius priaugo po 1,7 kg, tik MP, jokių arbatų, jokio vandenėlio nedaviau. Net soskės negavo... Ir antrasis taip pat augo. Privalgo sočiai, užmiega.. Pajudini, kaip iš kokio indo - išbėga hihihi.gif Nuvalai, jei reikia, pakeiti rūbelius ir vėl ant papo, jeigu jis nori. Nu patikėk, nenutukęs, normalus rubuilis vaikas. O trimetukas sveria 14 kg. Kūdas kaip dviratis lotuliukas.gif

Ir prašo tie maži leliukai dažnai valgyti. Matyt, jiems per mažai. Gerk skysčių, kad būtų pienuko. Ir nesinervuok. Pagulėk su savo dukra porą dienų, pailsėk.

TAČIAU, visa tai su sąlyga, kad mergytė sveika, kad nebuvo gimdymo traumos ir pan.

Nu dar dėl pilvo pūtimo. MANO patirtimi, tai jokie vaistai nepadėjo mano bernams. Tiesiog turėjo praeiti tas laikas, apie 3 mėnesius beprotiško verkimo vakarais ar paryčiais. O vieną dieną kažko pasigendi... ir viskas..
dėl MAMOS valgymo - nu nevalgyk vynuogių, tokių dalykų, kur pačiai pučia pilvą. O šiaip tai visko po truputį galima. Kiek daktarų - tiek nuomonių. Aš su pirmu vaiku badmiriavau, o jam kaip pūtė taip pūtė pilvą. O su antru gyvenau savo gyvenimą. Nu lygiais tas pats...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 11 kovo 2007 - 22:16
Nemanau, kad gali, jie patys jaucia kiek jiems uztenka smile.gif
Atsakyti