Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Zlatkienė

Gal kuri is jusu lankosi pas sia gydytoja? ka galit apie ja pasakyti? ar ji priimineja gimdymus? galvoju nestumo metu pas ja lankytis, tai butu gerai jei jus ka nors patartumete unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 19 kovo 2007 - 13:58
Cia ir Bendrosios praktikos klinikos Savanoriu pr.??? Jei sita tai labai faina ir atidi..
Atsakyti
taip, ten ta klinika biggrin.gif
Atsakyti
As pas ja ejau darytis tyrimu po abrazijos. Nors buvau sumokejusi tik uz megineliu paemima, ji mane apziurejo kaip reikalas. Isciupinejo ant kedes, apziurejo ultragarsu. Paprasta megineli padarius is karto, pakomentavo, israse vaistu (uz konsultacija nemokejau smile.gif )... Po to patare kaip man elgtis toliau, aiskino ir rode visa mano problemos eiga.. Vienu zodziu paliko labai gera ispudi, ir atrodo zinojo ka sneka. Labai maloni gydytoja ir kompetetinga ginekologe, ar gimdymus priema nezinau. Irasyk i google varda ir pavarde turetu ismesti, manyciau ji dar dirba kokioj ligininej mirksiukas.gif Sekmes!

Tikrai lankyciaus pas ja, bet man jau reikia kliniku pagalbos... schmoll.gif
Atsakyti
aciu, per google nieko neismeta, bent jau kur dar dirba. ax.gif
Atsakyti
ir aš pas ją dažnai lankydavausi smile.gif tikrai labai maloni gydytoja thumbup.gif bet kiek žinau iš anksčiau, tai gimdymuose ji nebedalyjauva dėl kažkokių priežasčių g.gif plačiau žinoma neaiškino smile.gif
Atsakyti
Aš pas ją porą kartų buvau. Pirmą kartą rado cistą, bet dėl viso pikto kraujo tyrimą dėl nieštumo padarė, įsivaizduokit mano nuostabą kai po savaitės pasakė, kad vaikutį turėsim bigsmile.gif, aišku nekeista kad nepamatė nes buvo labai mažytis, bet praktiškai buvo užgarantavus, kad tikrai nieko nėra, gerai kad vaistų dėl cistos gerti nepradėjau. Šiaip jos apžiūra man patiko, tikrai rimtai apžiūri ir tyrimus pasiūlo, o po apžiūros viską paiškina ir planelį surašo ką reikia daryti. Gal mane suglumino tik vienas dalykas, kad ji nelabai konkreti buvo, t.y. sako reikia daryti taip, o po kelių minučių jau kitaip, likau pasimetus šiek tiek. Maloni gydytoja tik aš norėčiau lankytis pas tą kurią ir gimdysiu. Aš jos klausiau ar važiuotų į gimdymą - labai nesispyriojo.
Atsakyti
aš tai jau nesilankysiu pas šią gydytoją,į apžiūrą atėjau neužsiregistravus,nieko negaliu pasakyt,ji mane priėmė,bet labai skubėjo,pasakė tik kad viskas gerai,nors iš tikrųjų nebuvo gerai,kalba daug ir todėl susidaro vaizdas,kad viską išmano,nors kai viską apmastai,tai pasirodo,kad konkrečiai nieko nepasakė,nu gal čia tik man taip,bet manau,jei eini su kažkokiu klausimu ar problema,tai ir atsakymą nori išgirst išsamų.
Atsakyti
QUOTE(raminuliukas @ 2007 03 10, 12:04)
aciu,  per google nieko neismeta,  bent jau kur dar dirba. ax.gif

Ji sauni gydytoja, as pas ja lankausi jau 5.5metu. Kaip laukiausi pirmo vaikelio ji mane stebejo, visa laika patardavo nu ji thumbup.gif . Po 3metu vel ememes planuoti antro, ji taipogi sitam reikale patarinejo, kaip butu geriau ir pan. Antras niestumas buvo siek tiek komplikuotas, bet kada galedavau paskambinti i mobilu ir pasitarti kaip kas. Nu tikrai as patarciau pas ja lankytis. Bet ji gimdymu nepriimineja, as norejau darytis pas ja cezari tai ji patare mazylio gimdymo namuose pas Goberi kreiptis, tikrai geras daktaras as dziaugiuosi thumbup.gif Sekmes ir tau!!!
Atsakyti
Aš lankausi jau antro nėštumo metu ir man patinka ši gydytoja. Tik eilės didžiulės pas ją šiuo metu susidarė, reikia labai iš anksto registruotis (jei nemokamai - atskira eilė). Man labiausiai ji patinka, kad nedaro be reikalo problemų - jei gerai, tai gerai. O jei blogai, tai paaiškina normaliai ką daryti 4u.gif. Kiek kreipiausi su problemomis - priemė be eilės, neužsiregistravus ir normaliai apžiūri be papildomų "padėkų".
Atsakyti
Man irgi teko pas šią gydytoją lankytis kai laukiausi antro vaikučio. Tikrai likau patenkinta thumbup.gif .
Atsakyti
kai laukiaus as taip pat lankiaus pas sia gydytoja bet nesu labai ja patenkinta.ji tikrai labai daug sneka ir todel atrodo kad labai gerai viska ismano bet kartais nepasako nieko naudingo na man tokios nepatinka schmoll.gif as megstu konkretuma.is pradziu apziuros buvo visai neblogos bet paskutiniais nestumo menesiais doh.gif susidare ispudis kad ji pastoviai kazkur skuba ir kabinete uztrugdavau max 5 min.kazkaip paskutiniais menesiais nesinorejo ieskotis kitos ginekologes tai likau iki galo bet daugiau pas ja tikrai neisiu schmoll.gif
Atsakyti