QUOTE(Vita333 @ 2005 11 26, 16:40)
SALDŽIARŪGŠTĖ VIŠTIENA
- 500g vištienos filė;
- 1 mažesnis indelis konservuotų kubeliais pjaustytų ananasų;
- FELIX Sweet&sour padažas (kiniškas saldžiarūgštis padažas su ananasais, 310g, perku IKI aba Maximoj. Įdedu foto, kad žinotute kokį pirkt
)
- šaukštelis krakmolo;
- truputis kario
- šaukštas medaus (čia tik time kurie mėgsta saldžiau)
- 4 pokeliai po 100g ryžių.
Pakepu 5- 10 min nedideliais gabalėliais supjaustytą vištieną, suberiu į keptuvę (tokia, kaip jūs čia aptarinėjate
) ananasus, medų (kas nori saldžiau), kario ir dar keletą minučių patroškinu. Šaukštelį krakmolo išmaišau ananasų sirupe ir maišydama supilu į keptuvę. Pakaitinu maišant dar 3-5 minutes ir duodu į stalą su per tą laiką išvirusiais ryžiais. Paprastai dedu aplink ryžius o lėkštės vidury vištieną. Gaminau gal jau kokį šimtą sykių, o sumastė receptuką mano brangusis, kuris labai mėsta ką nors eksperimentuoti. Šiandien kaip taik tai gaminau, užtruko lygiai pusė valandos, labai jau paprastas gaminimas, na o jau skonis... patikėkit 
- 500g vištienos filė;
- 1 mažesnis indelis konservuotų kubeliais pjaustytų ananasų;
- FELIX Sweet&sour padažas (kiniškas saldžiarūgštis padažas su ananasais, 310g, perku IKI aba Maximoj. Įdedu foto, kad žinotute kokį pirkt

- šaukštelis krakmolo;
- truputis kario
- šaukštas medaus (čia tik time kurie mėgsta saldžiau)
- 4 pokeliai po 100g ryžių.
Pakepu 5- 10 min nedideliais gabalėliais supjaustytą vištieną, suberiu į keptuvę (tokia, kaip jūs čia aptarinėjate


ačiū už receptuką,šiandien gaminau tikrai labai skanu.
