Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiaiškinimo darbdaviui pavyzdys

realiai pateiktas darbuotojo pasiaiskinimas vadovybei.

Pasiaiskinimas
yra del nedalyvavimo viename kompanijos renginyje, kuris vyko per iseigines. aisku, visu darbuotoju dalyvavimas buvo privalomas.

uab "N" prezidentui
p. XXX
Pasiaiskinimas

gerb.prezidente,
kadangi sestadienis ir sekmadienis yra poilsio dienos, as taip ir nesupratau, kodel privalau atsiskaitineti pries kompanijos vadovybe del to, kaip as praleidziu iseigines dienas. nors, neslepsiu, man yra malonus toks ypatingas aukstu musu kompanijos pareigunu demesys mano kukliai personai, todel su malonumu esu pasiruoses patenkinti svetima smalsuma. taigi sestadieni as jokiu budu negalejau dalyvauti kompanijos renginyje, nes penktadieni vakar man paskambino sena mano pazistama ir pasiule susitikti. Mes nuostabiai praleidome laika restorane, o po to nusprendeme vaziuoti pas
mane i namus. Labai gaila, kad jus domina tik 20 - ta diena, nes pats idomumas buvo 19-tos dienos vakare. Na, bet tiek to. 20- tos dienos ryte atsibudau stipriai priristas odiniais dirzeliais prie lovos, ir prisiminiau, kad veluoju i kompanijos rengini, kuris toks butinas musu kompanijai konsoliduojant visu darbuotoju jegas pasirinktos strategijos vykdymui. Motyvuodamas korporaciniais kompanijos
interesais, as emiau itikineti savo partnere, kad man butinai reikia i tuos uzsiemimus, ir maldavau atristi man rankas.
Bet ji kategoriskai atsisake tai padaryti, argumentuodama savo poelgi tuo,kad ji zino daug idomesniu laiko praleidimo budu, nei tas renginys. As netgi bandziau reikalauti, kad jinai mane atristu, bet vietoj atsakymo buvo lengvas plekstelejimas  odiniu bizuneliu per kairiji uzpakalio pusrutuli ir bucinys i lupas. Tokiu budu as fiziskai negalejau iseiti is namu ir pirmaja dienos puse mes praleidome lovoje uzsiiminedami seksu. Kazkuriuo tai momentu man tai netgi pasirode idomiau, nei sokineti is medziu ant
zemes, bet as buvau stiprus, vijau sias mintis salin ir galvojau tik apie savo kolegas, kurie tuo pat metu stiprino savo korporatyvine dvasia. Artejant pietums, visas issekintas (hmm... tik dabar supratau pacia sio zodzio esme) as prisiminiauvice prezidento penktadienini pranesima, ta pati kuris uzsibaide zodziais "sokines visi!!!". Laimei, ideja pasokti palaike ir mano partnere, ir as su ypatingu uzsidegimu emiau pildyti vice prezidento nurodymus. Mes be
pertraukos sokome visa antra dienos puse. Kadangi paliepime nubuvo tiesiogiai nurodyta, kokius sokius deretu sokti sestadienio popiete, tai repertuara sudarinejau as pats.Mes sokome sambo, rumba, salsa, polka, valsa, repa, hip hopa, mazuju gulbiu soki, didziuju gulbiu soki, ir netgi zemutini breikdenca lovoje..... Taip kad vice prezidento
nurodymai buvo ispildyti iki smulkmenu. Tikiuosi sito pasiaiskinimo pilnai uzteks. Reikalui esant esu pasirenges pateikti detalesni aprasyma su nuotraukomis ir video juostomis. Gaila, kad domina tik 20-ta diena, 21-a diena buvo grupinis, o tai zymiai idomiau....

Atsakyti
;D  ;D  ;D  ;D  ;D SUPER  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Atsakyti
Na, galejo gi tas darbdavys paskaites ir 21 dienos paprasyt  ;D
Atsakyti
QUOTE (Laselis @ 2003 08 28, 19:03)
realiai pateiktas darbuotojo pasiaiskinimas vadovybei.

Sunku patiket g.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Po tokio pasiaiskinimo galima i darba nebeeiti, o isidarbinti pas ta drauge. O jeigu jums taip pofig, tai ko teisinates ir aiskinates su kuo ir ka darete? laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Merginos čia juk bajeris thumbup.gif Bet jis man labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Įdomu taip iš tikrųjų parašyti tokį pasiaiškinimą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi reiktu rimto pasiaiskinimo pavyzdzio.
Atsakyti
Pas mus buvo geras pasiaiškinimas, kodėl darbuotojas buvo girtas darbe. Tikrai realus smile.gif Tiksliai neperrašinėsiu, nes neturiu aš jo namie, bet esmė tokia:

"Paaiškinimas

Mūsų cechas dirba blogai. Užsakymų priėmėjai irgi blogai dirba. Brėžinius gaunam netikslius ir pavėluotai. Darbo sąlygos blogos. Vadovai prasti. Įkainiai maži. Alga per maža. Todėl taip išėjo!!!"

Čia universalus smile.gif Lona, tau irgi tiktų laugh.gif
Atsakyti
Patarkit kaip rašyt pasiaiškinimą darbdaviui g.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man, paprastam zmogui, uz kokius "nuopelnus" tenka rasyti pasiaiskinimus darbe? g.gif Primena mokykla ir pan. Kazkoks idiotizmas. Kam tokie dalykai apskritai reikalingi - darbuotojo ibauginimui, pazeminimui, perspejimui, kam? Ar neuztenka zodinio pasiaiskinimo?

Jei jau ivyktu tokia situacija, kad man tektu rasyti darbe pasiaiskinima uz tokias nuodemes (pvz., nedalyvavima renginyje, vykusiame savaitgali), kurios pateiktos tame pavyzdiniame pasiaiskinime, analogiskai ir parasyciau (pvz., suniui depresija, ne uz ka vienas namie nenorejo pasilikti...) ax.gif
Atsakyti