Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių poliklinikos pediatrai

Gal, kas galetu parekomenduoti gera vaiku gydytoja kalnieciu poliklinikoje?
Atsakyti
QUOTE (jovka @ 2004 12 03, 13:12)
Gal, kas galetu parekomenduoti gera vaiku gydytoja kalnieciu poliklinikoje?

Prieš kokius 3-4 metus, kol dar gyvenom Kaune, su vyresnėliu lankėmės pas gyd. Makovskaja Kalniečių poliklinikoje. Nežinau, ar ji dabar ten dirba, bet tada man labai patiko. Na, ji tokia labiau linkusi į homeopatiją, pati ja domėjosi ir kitiem rekomenduodavo. Maloni, netoli gyveno, tai kol vyresnėlis mažiukas buvo, užeidavo pakeliui eidama pasidomėti kaip sekasi (nors tas jai nepriklausė, nes iki mėn. lankė sesutė, o paskui neturėjo niekas lankyti). Nepuldavo antibiotikų siūlyti, pirma patardavo kaip naminėm priemonėm gydytis.
Atsakyti
Siulyciau gyd. Antuseva
Atsakyti
Mes lankomes pas gydytoja Luksiene ir nesiskundziam... ji siuo metu yra vaiku skyriaus vedeja. Labai svelni gydytoja ir tikrai niekada pirmiausiai nesiulo vaistu...
O siaip tai pradzioje tau turetu paskirti gydytoja pagal gyvenamaja vieta... Sekmes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lincikas: 15 gruodžio 2004 - 16:06
Luksiene tikrai labai gera ir turbut viena protingiausiu..
O siaip man dar Viederiene labai patiko.. thumbup.gif
Atsakyti
Luksiene labai gera gydytoja smile.gif
Galima bet kada skambinti jai i mobilu - pataria, atsako i klausimus, o jei reikia ir i namus atvaziuoja. Ir svarbiausia tikrai gera specialiste thumbup.gif
Mums pagal gyvenamaja vieta priklause Dainavos poliklinika, bet mes paklausem pazistamo docento ir jis mums patare kreiptis i Luksiene. Tikrai dziaugiuosi.
Atsakyti
Mes pas Viederiene. Charakteris jos ne iš maloniųjų, su ja reikia mokėti sutarti, bet kompetencija akivaizdi. To man ir užtenka.
Atsakyti
Jau tuk ne pas Volobujeva, nors jos sesute tai thumbup.gif
Atsakyti
Na, kad Viederienes "charakteris ne iš maloniųjų" tik dabar išgirdau, nors jau ketverius metus pas ją lankomės...Kaip tik priešingai: ir sutinka maloniai, ir pasitarti gali, buvo, kad pasibaigus darbo valandoms be talono priėmė.
Atsakyti
Luksiene, jeigu neklystu, dirba dar ir privacioj klinikoj, BMP (bendroji medicino praktika, Savanoriu 423).
Atsakyti
Mūsų gydytoja irgi Viederienė. Galiu atsilepti tik labai gerai. Mums ji labai maloni, bet kada galiu pasiskambinti ir i mobilu, visada suteikia konsultacija, pataria ka daryti.
Atsakyti
Mums su vaikuciu irgi labai patinka gyd. Viederiene.Visada su sypsena pasitinka ir palydi ir kaip specialiste yra thumbup.gif
Atsakyti