Įkraunama...
Įkraunama...

Stipriai padidėjusios paburkusios tonzilės

QUOTE(Liepa10 @ 2009 06 11, 15:38)
Jetau, tikrai labai slykstus skonis doh.gif
Pati ka tik nusipirkau ir isbandziau. Bet jei pades, tad verta kenteti, nes visa pavasari negaliu issigydyti gerkles, net antibijotikai tik tam kartui padejo.

sveiki
jau zinoma laikas praejo nemazas nuo rasytos zinutes,bet gal galite parasyti kaip ar padejo smile.gif
Atsakyti

Up, mamytes kaip gydotes? Kokius preparatus naudojate? 

Mes tonsilgon, faringospray. 

Buvo paburkusios tonziles, o snd po pietu miegelio pabudo su 38,8 temp visas degantis.. Kaip speju del gerklytes, tonziliu. Praeitamet siaubas, du kart gydemes antibiotikais, nes vaikui 4 dienas nekrisdavo temp ir laikydavos 39 ir daugiau, tai budavo lb baisu.. Taip pat viskas nuo pulinuku gerklyteje..

Kas cia per velniava

Atsakyti

Gerklę gydau su Hexaspray ir Decatylen purškikliai. Hexaspray ryte, prieš pietų miegą ir vakare, o Decatylen į tarpus 

Atsakyti
QUOTE(super@mamyte @ 2017 10 10, 17:41)
<p>Up, mamytes kaip gydotes? Kokius preparatus naudojate? </p><p>Mes tonsilgon, faringospray. </p><p>Buvo paburkusios tonziles, o snd po pietu miegelio pabudo su 38,8 temp visas degantis.. Kaip speju del gerklytes, tonziliu. Praeitamet siaubas, du kart gydemes antibiotikais, nes vaikui 4 dienas nekrisdavo temp ir laikydavos 39 ir daugiau, tai budavo lb baisu.. Taip pat viskas nuo pulinuku gerklyteje..</p><p>Kas cia per velniava</p>

maziem vaikam liugolis, jei per tris dienas su liugoliu nepraeina tada antibai. siaip su situo vaistu n anginu isgydziau ir apsiejom be antibu. KMUK LOR uzrekomendavo.
Atsakyti
Aš pasimokius,kad jei karšičuoji stipriai su dideliu gerklės skausmu ir yra angina,tai būtinai reikia gydytis antibiotiku. nedelsiant. Nelaukiant 3-4 dienų. Tikiu,kad būna kad pagerėja be antibiotikų, man ir taip buvo, kol neapturėjau paratonzilinio pūlinio...kurį reikėjo pjauti. Čia ale komplikacija. ir girdėjau kad dar blogiau gali baigtis. 
Atsakyti