Įkraunama...
Įkraunama...

Artimųjų vardai vaikučiams

Apklausa: Ar duotumėt savo mirusio tevelio ar mamytes varda vaikuciui? (107 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Lija @ 2004 06 23, 13:31)
As rinkdama varda ziurejau, kad nebutu tokiu paciu vardu tarp artimu giminaiciu. Yra pakankamai daug vardu ir nera reikalo kartotis. Na nebent jau tas vardas butu labai prie sirdies.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai rinkome sunui varda, vyras norejo Jono, nes jo paties tetis Jonas, o maniski su teciu sieja ypatingas rysys. Bet man teko artimai pazinoti Jona - pijoka ir pikta zmogu. Del to pasakiau, Jonui-ne. Vaiko vardas neturi buti suteptas blogais prisiminimais.
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 16, 22:24)
na sunaus tai ir as gal nevadinciau,bet va dukryte tau Saule mielai pavadinciau,nes tetis Saulius  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

bet tai jau visai kitoks vardas, o ne tas pats ax.gif ir kirtis kitur..

QUOTE(rimvyda1 @ 2006 06 06, 23:06)
Man tai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif 

drinks_cheers.gif
mano uošvio giminėj visi turi dvigubus vardus (na meksikiečiai beveik visu turi dvigubus tiek vardus, tiek pavardes), ir visų pirmasis vardas tas pats doh.gif Juan Alberto, Juan Jose, Juan Ignacio... lotuliukas.gif

QUOTE(Norka @ 2006 06 08, 09:31)
Aš ati irgi griežtai prieš tėvo vardo suteikimą vaikui protest.gif

Kai laukiausi, tai vyras atsargiai bandė užsiminti apie tai,

ir kas tiems vyrams? doh.gif blink.gif ar jau tokie savim patenkinti garbėtroškos, kad nori savo vardą išlaikyti per kelias kartas? doh.gif

QUOTE(arbuziukas @ 2006 06 08, 13:29)
bet jei berniukas tai desim butinai tecio varda.  thumbup.gif

ant kurios vietos jūs tą vardą dėsite? g.gif
Atsakyti
o man gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai nee schmoll.gif
Atsakyti
NESAMONE kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 06 30, 02:20)
NESAMONE  kazkokia doh.gif

drinks_cheers.gif
Man mano vyro vardas labai gražus, na bet tokio vardo, sunui niekada neduočiau schmoll.gif
Lgiai taip pat, kai niekada neduočiau dukrai savo vardo. Nu nesąmone tikrai doh.gif
Atsakyti
Man asmeniškai nepriimtina vaiką vadinti vieno iš tėvų vardu. Kitas dalykas, senelio arba močiutės vardas. Nematau nieko bloga pavadinti vaiką mirusiojo garbei. Juk ir tas miręs žmogus kadaise buvo mylimas ir gerbiamas aplinkinių.
Tai tik mano nuomonė. Jei tėveliai nusprendžia vaikutį pavadinti vieno iš tėvų vardu - tai pirmyn mirksiukas.gif Kiekvienas gali elgtis taip, kaip jam atrodo geriausia ir gražiausia... smile.gif
Atsakyti
MANAU , APLINKINIAMS DAUG PAINIAVOS , KAI SEIMOJE DU BENDRAVARDZIAI. musu giminej - dvi Silvos. oi, daug nesusipratimu budavo, kol seimyna nesugalvojo pavadinti jas Silva didzioji ir Silva mazoji
Atsakyti
Yra mūsų giminėj toks variantas, kai pripratom gal ir gerai, tik vaiko gaila, visada mažybiškai vadinamas, kad nesumaišytume. Na kol mažas gerai, o kai užaugs tai man negražu, nevyriška g.gif
Atsakyti
As esu pries..Nesamone kazkokia taip elgtis protest.gif
Atsakyti
man tai atrodo didziausia nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti