Kiek girdėjau ,kad vaikai pavadinti tėvų vardais būna nelaimingi gyvenime

niekada

QUOTE(B.Egis @ 2006 08 04, 18:27)
Gal ir malonu butu sunus mano vardu...Bet nereikia...Nenoreciau,kad sunus pasektu mano pedom ar tokiu paciu likimu,nenoriu,kad butu i mane panasus budu...Jis turi buti geriausias ir vienintelis..Susimastykit...

QUOTE(pegasa @ 2006 08 04, 22:42)
[QUOTE]Pritariu 120%. Kas daugiau

[quote=mamute.lt,2006 08 05, 00:20]
[QUOTE]
Pritariu 120%. Kas daugiau
[/quote]
o aš visais 500%
kažkur skaičiau apie tokią nuomonę kad artimo žmogaus vardo davimas vaikučiui užkrauna jo likimą,taigi nemanau kad ir aš duočiau jam tokį vardą nes pačiai tenka naudotis močiutės vardu
[QUOTE]
Pritariu 120%. Kas daugiau

[/quote]
o aš visais 500%

QUOTE(VILTE20 @ 2005 03 07, 21:30)
Norejau pasiometi ar daug mamyciu savo suneliams dawe vyro varda??
Ir kaip tokia mintis atsirado? kaip jautesi tevelis?
Ir kaip tokia mintis atsirado? kaip jautesi tevelis?
O as tevelio varda daviau dukrytei , tik galune kita
QUOTE(Bagira19 @ 2006 08 05, 10:07)
o aš visais 500%
kažkur skaičiau apie tokią nuomonę kad artimo žmogaus vardo davimas vaikučiui užkrauna jo likimą,taigi nemanau kad ir aš duočiau jam tokį vardą nes pačiai tenka naudotis močiutės vardu 

As irgi pritariu kad negerai duoti tecio arba seneliu vardus.
As tai niekada neduociau savo maziukui tecio vardo man kazkaip nelabai toks variantas

QUOTE(Bagira19 @ 2006 08 05, 09:07)
o aš visais 500%

pritariu,

QUOTE(upe_5 @ 2006 08 05, 21:51)
O as tevelio varda daviau dukrytei , tik galune kita
Mano mama savo pagramdukę irgi vyro garbei Benita pavadino (vyro vardas Benas). Jai dabar aštuoni metukai, o jos tėtis pasikorė prieš keturis metus. Tai jei mano sesytė perėmė savo tėčio likimą, tai man jos gaila...