Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoniniai krūtų implantai

[SIZE=1]
labukas. siuo metu laukiuosi, ir labai parupo suzinoti, ar labai nukentes papukai po nestumo..bet ne naturalus, o silikoniniai..?siuo metu esu4men nescia jie atrodo taip pat graziai, staciai rolleyes.gif padidee dviem dydziais.., bet kas bus paskui.? gal kas galetumete pasidalinti patirtimi? dekoju.
Atsakyti
Na, maniškiai natūralūs labiausiai pasikeitė pradėjus maitinti. Dar nebaigiau, tai nežinau, kaip atrodysiu. O implantai neturi įtakos galimybei maitinti?
Atsakyti
QUOTE(purpsius @ 2007 03 16, 14:42)
Na, maniškiai natūralūs labiausiai pasikeitė pradėjus maitinti. Dar nebaigiau, tai nežinau, kaip atrodysiu. O implantai neturi įtakos galimybei maitinti?

Kiek girdejau,tai ne. kadangi jie dedami po raumenimi..o juk pienukas keliauja kitais kanalais.. biggrin.gif
Atsakyti
Smalsauju, nes svarstau, ar neužsinorėjus man implantų. Nes krūtys jau rodo būsimo nukarimo požymius verysad.gif Bet nenustebčiau, jei maitinimas turėtų įtakos ir silikonui. Negali kokia padėtis jų pasikeisti ar dar kas?
Atsakyti
po nestumo krutys bet kokiu atveju pakis, bet daug kas priklauso nuo pacios krutines ir ja prilaikanciu raumenu..jei tavo krutine linkusi karti patarciau, jei sugalvosi darytis plastine operacija, geriau palauk po vaikucio..bet as pavyzdziui kaip ir neplanavau vaikiuko, nors tiesa pasakiu jau ir jauciau, kad kaip ir laikas butu...bet labai tikiuosi, kad labai nepakis tie mano papukai.. tongue.gif tongue.gif na pranesiu, jei idomu, kas ir kaip..
Atsakyti
na as bijau i sona nusikalbeti, pati implantu neturiu, taciau teko girdeti, kad gydytojai rekomenduoja, pastojusioms implantus imti laukan, turbut cia del maitinimo..nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2007 03 21, 16:29)
na as bijau i sona nusikalbeti, pati implantu neturiu, taciau teko girdeti, kad gydytojai rekomenduoja, pastojusioms implantus imti laukan, turbut cia del maitinimo..nezinau  g.gif

idomu Repcenkaite irgi issieme biggrin.gif kotais abejoju biggrin.gif
Papildyta:
tekos autorei:
http://www.moteris.l...ipsnis0401.html
Atsakyti
na va viskas kuo aiskiausiai parasyta blush2.gif
dabar tikrai zinosiu kad imti nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2007 03 21, 16:37)
na va viskas kuo aiskiausiai parasyta  blush2.gif
dabar tikrai zinosiu kad imti nereikia  doh.gif

as tikejausi rasti toki reklaminti straipsniuka, bet ziuriu labai issamiai aprasyta viskas ir su visais minusais bei galimomis pasekmemis ax.gif
Atsakyti
as gal biski ne i tema, bet mano papukai po gimdymo paliko kaip ,, kojines,, doh.gif tai jurccc, noreciau paklaust, kur dejai implantus ir kiek kainavo smile.gif dekui
Atsakyti
Gali pasikeist, o gali ir nepasikeist 4u.gif Pas mane regis tvarka, bet kiek žinau, būna ir kitaip... sad.gif Va ir pas mane gali pasikeist viskas, tik pradedu maitint, o beje maitinti tai tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
pas mane irgi yra implantai( isidejau 2 metus pries pastojant) maitinti ne tik ,kad galima,bet daktare kuri dejo labai netgi rekomendavo drinks_cheers.gif bet problemele kitame,pradejo po truputi ant papuku atsirasti striju..... doh.gif jos pasirode vos vos kai buvau 4,5 men. bet ne is virsaus ,o is apacios krutines( taip visai po paciu papuku) dabar beveik 6men. ir jos paryskejo,nors svorio nepriaugau daug,bet krutine padidejo gerokai....pries tai buvo 32E ,dabar net nezinau,nes nesioju specialias tvirtai palaikancias liemeneles,kuriu ismatavimai ir dydziai skiriasi nuo "normaliu" blink.gif tikiuosi ,kad daugiau neatsiras,nes pradejau labiau priziureti g.gif
Atsakyti