Įkraunama...
Įkraunama...

Ugniasienės (FireWalls)

Jau susipazinom su antivirusinemis programomis. Reiketu pas save kompe tureti ir ugniasiene, kad nelandziotu po jusu kompa ivairus hakeriai, piktadariai wink.gif.


Pas mane yra instaliuota ZoneAlarm Pro v4 - ji viena is rimciausiu ugniasieniu (uzima 4 MB).

McAfee Firewall v4.00 (uzima 15.5 MB).

Personal Firewall v3 (uzima 1.7 MB).
Atsakyti
Toks nekaltas zodis vaistukai  [smiley=lol.gif] Aciu mielasis viksriuk, as jau seniai bandau susirast kur galima butu gera Fire Walla susirast
Atsakyti
QUOTE
Toks nekaltas zodis vaistukai  [smiley=lol.gif] Aciu mielasis viksriuk, as jau seniai bandau susirast kur galima butu gera Fire Walla susirast



O kaip siulai kitaip pavadint? Pagal mane sis zodis pats tinkamiausias ;D biggrin.gif
Atsakyti
O kuri programke yra geriausia? Kodel antras tiek vietos uzima?
Atsakyti
Luzau is juoko is to "ugniasienes" gerai kad skliausteliuose parasyta kas tai yra, nes niekad nebuciau susiprotejus.
Atsakyti
QUOTE
O kuri programke yra geriausia? Kodel antras tiek vietos uzima?



Pagal mane geriausiai instaliuotis visa komplekta, kaip Norton, McAfee. Ten yra viskas vienama: antivirusine programa, firewall. Galima nueiti i http://tucows.vu.lt ir ten pasiziureti siu programu reitingas (kuo daugiau karvyciu [img]http://www_tucows_com/images/3rate.gif[/img], tuo geriau ;D).


O kodel McAfee Firewall tiek daug vietos uzima nezinau :smile.gif. As pati jos dar nebandziau ;D.
Atsakyti
mes seniau naudojome zone alarm - tikrai puiki programele ir vietos daug neuzima ( tuo man nortonas nepatinka) ir lengva susikonfiguruoti. ( nors jei labai reikia turiu norton, tik reikes pasitikslinti kuri, bet oficialia versija. Tai gali buti ir senesne tik reikes papildyti).
Dabar nenaudoju nieko, tinkle vien tik kaimynai pasiliko, tai niekam neidomu i mano kompa brautis, o tai gali buti isjungtas ( switchas pas mane pastatytas). O ie be antiviruso issiverciu - neatidarau laisku su priekabomis, jei nezinau is kur.
Atsakyti
Kiek žinau ZoneAlarm turi aukščiausią reitingą (dėl patikimumo,paprastumo ir kainos), bet Nortonas ir McAfee's jam praktiškai nenusileidžia - tik jos gremėzdiškesnės. O dėl antivirusinės mano nuomonė tokia - jei yra internetas. ji reikalinga. Virusą galima pasigauti ne tik per paštą ( nors tokių daugiausia) , bet ir vartant puslapius internete, pvz.''trojaną''. Specialistai siūlo naudoti komlekte antivirusinę ir ugniasienę (Norton Internet Security ar McAfee). Pas mane pačią - ZoneAlarm ir Norton Antivirus.
Atsakyti
Bandziau tau, Viksreli, siusti asmenine zinute, bet kazkodel nenorejo nusiusti.  :-[  Paskaiciau apie tas ugniasienes. Pas mane yra Norton antivirus, tai to uztenka, ar dar ko nors reiketu. Beje, gal zinai, kas gali buti, kad man vis pranesa kad ,,Dublicate exsist on the Web"- atseit mano kompo. Gal galetum persiusti kokia gera saugancia programele?  ;) Dekui!
Atsakyti
QUOTE
Gal galetum persiusti kokia gera saugancia programele?  ;) Dekui!


Tai spausk ant "ZoneAlarm Pro v4" (pirmoje zinuteje) ir siuskis i sveikata wink.gif! Jei reikes "vaistuku" - rasyk, padesiu wink.gif.
Atsakyti
nu tai va viksreli,as tokia blondine,parsisiunciau ta Zone Alarm. Na reik gi jei jau sakai ;D tai va,susiinstaliavau ir isivaizduoju jau,kad man gerai.Klausia ko nors acakau-yes,a ka as zinau ka acakyt  ;D ;D sian vel ta paspaudziau yes,tai dabar nebeacidaro puse programu  ;D ;D jazau marija,ko as ten galejau prispaudyt?
Atsakyti
 [smiley=hah.gif] [smiley=hah.gif]Cha....cha...cha...  mamulia, pasirodo ne plauku spalvoje problema!  ;D Va, as brunete is prigimties vakar irgi parsisiunciau ta programa,  [smiley=lam.gif] tai po to manes net mamu forume pripazinti nenorejo, nei pasto neatidare ir pan. Bandziau sumazinti ta apsauga iki ,,medium", arba ,,low", nepadejo. Tai supykusi isromijau ja is savo mylimo labtopo ir vel galiu su jumis plepet.    [smiley=gun.gif] [smiley=kar.gif];D
Vikreli, kodel mums taip atsitiko, ka padareme ne taip?  ;)
Atsakyti