Įkraunama...
Įkraunama...

Ugniasienės (FireWalls)

QUOTE(MarkiuS @ 2011 04 08, 20:23)
kompiuterio saugumas turėtų pirmiausia prasidėti nuo admin pass. Nebus admino slaptažodžio, tai į tokį kompiuterį įsilaušti 2 minučių reikalas. Kompiuteriui slaptažodis privalomas. Rekomenduoju susikurti naują naudotoją, bet admino teisiu ir tik juo naudotis, o admino useri naudoti kai reikia atlikti pc tvarkymus. Nėra tokių antivirusinių kurios būtu 100 procentu geros. Vienos vienur geriau sudirba, kitus kitur. Tos išgirtos antivirusinės gali kitų virusų net nepažinti. Yra puslapis kur galima pratestuoti ir palyginti antivirusines. Atrasiu nuorodas imesiu kada. Plius galima viename puslapyje atlikti savo kompo saugumo analizę, parodys visas spragas. Niekada nežiūrėkit pro pirštus į updatus. Būtina naujinti visas programas. Nevisada reikia ka nors atidaryti, kad jūsų kompiuteris užsikrėstu virusais. Ištikrųjų čia pasaka be galo, pc saugumas prasideda nuo paties žmogaus mastymo.

nemokamos antivirusines:
man pati geriausia tiek kad rankiniu budu dirbanti http://www.emsisoft....re/antimalware/

http://free.avg.com/ww-en/homepage

http://www.avira.com...-free-antivirus

http://www.avast.com/en-eu/index
nu jei kam idomu galiu plačiau pakonsultuoti.. ps. ir mažiau klausykit šalatanų. smile.gif

Ar prie tos emsisoft programos dar reik ko nors papildomai, ar užtenka jos vienos?Ir dar: dabar pas mane yra McAfee (bet kažkas jau su ja negerai, gal baigėsi:)), ją reik išinstaliuot, jei instaliuosiu emsisoft? Sory, už kvailus klausimus blush2.gif
Atsakyti
Rekomenduočiau vis dėl to ne ją, o Avast nemokamą licenziją (tik reikia užsiregistruoti, bet tai visiškai nemokama). Tikrai patikima.
O McAfee prieš rašant naują antivirusą, būtinai ištrynkite.
Atsakyti

yra 2 geriausiu programiniu brandmaueriu (firewall ) tai yra agnitum outpost firewall ir comodo , man patinka outpost.

firewall blokoja virusa is interneto pries tai kai virusa pamatys antivirusas.

antivirusa siuliciau panaikinti, ne vienas virusas ne daro tiek bedu kaip antivirusas.

aisku jeigu esat naujokas, siunciat ir instaliojat visokias neaskios programos is interneto, tada antivirusas reikalingas. Turiu omeni failu .EXE executable .BAT batch .PIF program information file .COM command .. nes nuotraukose, muzikoi, video filmose tektso failose ir panasei, virusu nebuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 04 kovo 2016 - 03:44