Įkraunama...
Įkraunama...

Itališki vynai

Atvažiuoja pažįstami iš Italijos. Jie klausia ar yra vilniuje itališko maisto parduotuvė ir koks itališkų vynų pasirinkimas. Nori surengti teminius vakarėlius mūsų draugams. Kas gali padėkite.
Atsakyti
Pasknisau internete. Radau vyninę Tappo D'oro Stuokos-Guceviciaus gatveje. Nerealus vynu pasirinkimas. Taip pat turi apie 10 suriu, kumpiu bei konserv. darzoviu. Beje, zada dar atvezti dar italisku desertu. Pabandyk. sekmes
Atsakyti
Ačiū, reikės nueiti
Atsakyti
Noriu pasidalinti. Buvau vakar Tappo D.Oro. GRazi, maloni aplinka. Daug suriu, kumpio.
Nustebino kainos. Ten pasirodo galima ir paragauti vietoje ir galima nuspirkti normaliomis kainomis. apziurejau vynus. Mano italams bus is ko pasirinkti - vynos rusiu apie 60 ir barmene sake, kad tokiu vynu i tinklus netiekia, jie iskirtiniai. Dekui Irzi uz patarima ir rekomenduoju visoms megstancioms skaniai uzkasti bei uzsigerti ten nueiti.
Atsakyti
nors man cia kvepia reklama... bet vistiek turputi pasisakysiu... tai kad vynai neteikiami i didziuosiu prekybos centus, tai dar nerodo ju gerumo...
man sios vynines pliusas didziausias yra suriai ir zinoma dziovinti pomidorai!!!
Atsakyti
man asmeniskai italiski vynai blink.gif fuj...na nebent neragavau pacio paciausio...bet jie sausi ir rugstus...bet del skonio nesigincijama 4u.gif
Atsakyti
Geriausia tai naminis vynelis, islaikytas kokius metus ar du drinks_cheers.gif Tikrai geriau uz tuos visus pigesnius vynus. O del brangesniu, geresniu, tai ranka man nekyla uz buteli moket koki 50 ar 100, gal net 200 litu smile.gif juk is esmes tai nuodas lotuliukas.gif
Atsakyti
oi teko parsivezti tikrai geru italisku vynu,gaila neissisaugojau pavadinimu,tokus tik gert ir gert
Atsakyti
Prisidedu prie pagyrų Tapo Doro thumbup.gif Didelis itališkų vynų pasirinkimas bet kokiam skoniui ir kišenei.
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti