Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

Seną temą rasitečia
Atsakyti
Mergaites, o tai jus visos, tos kurios turite nuometa su uzmetimu uz veido, dengsites??? as manau bent jau kolkas kad busiu neuzsidengusi baznycioje... bet nuotraukas kur darys mudu kopose,prie juros butinai desiuosi butent del tu nuotrauku wub.gif bet baznycioje kazkaip nejauku bus labai.... doh.gif
Atsakyti
as tai irgi misliju kad nesidesiu to pirmo sluoksnio ant veido g.gif nuomos punkte bandziau, bet kazkaip nesiziuri lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai net nežinau. matot, kai mes tik CMB g.gif
nu nors gal nors vieną fotkę padarysim uždengtu veidu mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai nesidengsiu veido. man kazkodel nepatinka. be to, pati esu zliba, tai dar kai uzsidangstysiu, tai nieko ir nematysiu tongue.gif
Atsakyti
ai as ir ant veido nesidesiu, nebent kokiai fotkei, kazkaip ne itin ant manes ziurisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 03 26, 15:00)
as tai nesidengsiu veido. man kazkodel nepatinka. be to, pati esu zliba, tai dar kai uzsidangstysiu, tai nieko ir nematysiu  tongue.gif

ai, dar tiksliai, priklauso kokia šukuosena bus doh.gif nes jei nuometas žemai kabinsis, tai nieko neišeis g.gif
Atsakyti
Seip labai fainu fotkiu galima pasidaryt su tuo veliumuku ant veido, tai pati tikrai zadu jas igyvendinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

veido dengimas - skonio reikalas. Taciau kartais tai gali sukelti nepatogumu: pati nekaip jautiesi, sukuosena ,,pasiausia'' ir pan. doh.gif

Jei kam tinka ir patinka, kodel gi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai manau taip pat nessidengti veido nuometu. Bet dar iki vestuviu galiu persigalvoti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 03 30, 12:37)
As tai manau taip pat nessidengti veido nuometu. Bet dar iki vestuviu galiu persigalvoti... lotuliukas.gif

abejoju, kad as persigalvosiu, nuometu irgi veido nesidengsiu, manau CMB bus be rysio su tuo nuometu, o i baznycia mes siemet neiname
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 03 26, 09:21)
as tai irgi misliju kad nesidesiu to pirmo sluoksnio ant veido g.gif nuomos punkte bandziau, bet kazkaip nesiziuri lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti