Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pirtis Vilniuje

QUOTE(pupik @ 2008 04 02, 07:10)
O ar girdėjote, ar dar liko Vilniuje tokių pirčių - kur vien pirtis, be jokio baseino, sporto salių - tiesiog ateini, išsikaitini ir išsivnoji?



Ir mane domina.


QUOTE(Ulitka @ 2010 11 30, 09:56)
Mano vyras jau daug metu vaiksto tik  i Subociaus g )
Bet dabar jeskome visai seimai)
Gal kas gali patarti koki deduka  miske-kaime) kad jam paskambinti kad mes vaziuojame ir pirtele butu tik mums))
aciu,


Ar ka suradot? Mums irgi reikia tokios. Galetume susikooperuoti.. ax.gif Mes gyvenam Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 01 sausio 2013 - 15:19
Mes šventėme MB gimtadienį senamiesčio pirtyje su pobūvių sale "Barboros svajos"
Tai kadangi tik neseniai atsidaręs visas naujas, blizgantis ir neapšnerkštas kaip būna kitur... verysad.gif
Tai vyrams labai patiko pirtys (yra trijų rūšių), o moterims aišku džiakuzė rolleyes.gif
Yra Internetas, TV ir visi patogumai, poilsio patalpa.
Tiesa, patalpų interjeras toks senovinis, gražus. Mes juos radom per kaimynus. Jeigu kam įdomu jų puslapis barboradream.lt
Kainos vidutiniškos, aptarnavimas malonus, rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nastipana: 27 kovo 2014 - 16:01
Mes su šeimyna atradom šaunią pirtelę netoli stoties privačiame name.Vietos nedaug (Kokiem 4 žmonėm),bet pilnai pakanka.Smagu,kad pačiam mieste.Pasikaitini pirtyje,bet kas pamalonino ,tai,kad jie turi ir masažinį krėslą,kaifas.Vadinasi unta ar tai vanta,internete radau.
Atsakyti

Žiūriu, nutilusi tema, bet man kaskart prieš didžiąsias šventes kyla noras pasekti senovinėmis tradicijomis, ir iš pagrindų sutvarkius, išsivalius namus, susiruošus kokioms Kalėdoms ar Velykoms, apvainikuoti ir užbaigti visus darbus išsikaitinimu tikroje garinėje pirtyje, prieš pat sėdimą prie šventinio stalo. Panašiai juk darydavo visais laikais mūsų seneliai, proseneliai, ir tai buvo ne šiaip sveikatinimasis ir grožio procedūros, o tradicija, beveik dvasinio apsivalymo dalis ir įžanga, būtina visų svarbių gyvenimo progų apeiga. Pamaniau, būtų puikus savęs disciplinavimas laiku užbaigti darbus, ruošimąsi šventėms, neatidėti paskutinei minutei visokio ruošimosi, ir atrasti tą taip trūkstamą valandą tikro poilsio nuo maratono, kurį skirti pasirūpinimui savimi, susidėliojimui minčių apie švenčių prasmę, ir kad palengvėjęs, kapitaliai išsišvarinęs  kūnas primintų kad metas imtis naujų prasmingų pradžių, kurias siūlo daugumas švenčių.

Bet žiūriu, kad Vilniuje neliko tikrų garinių pirčių, į kurias einant nereiktų užsiimti kažkokių chebrų ieškojimu, organizavimais, planavimais, važiavimais už miesto, o būtų galima ateiti kada panorėjus, vienai, arba dviese- keturiese, tik išsikaitinti ir nesumokėti labai jau prabangios kainos.  Po to kai sprogo Subačiaus gatvėje, žiūriu dabar tik Naujojoj Vilnioj liko viešoji garinė pirtis. Toloka man ten. Bet gal kas lankosi ten ar buvo kada, ir žino kokia ten situacija? kaip sanitarinės/buitinės sąlygos, kokia tvarka, vietos dvasia?:)

Atsakyti