Įkraunama...
Įkraunama...

Sienos

QUOTE(Ingese @ 2015 10 15, 10:21)
Kai man meistrelis pasiūlė klijuoti gipsą, aš irgi suabejojau, nes neteko girdėti, kad gipskartonis gali būti klijuojamas.Kame priežastys neįsivaizduoju... g.gif


gipskartonį galima ir prisukti specialiais varžtais.
Vienose vietose klijavome su perflix, kitose prisukome, o trečiose darėme ir tą, ir tą ax.gif tfu, tfu, tfu, pakol kas viskas OK.

Šiaip gal pagrindas buvo blogas, pvz., dažytas dažais, prie kurių nelimpa klijai, gal riebaluotas, gal dulkėtas (prieš gruntuojant reikia nuvalyti), gal reikėjo spec gruntu gruntuoti, kuris skirtas neįgeriantiems paviršiams. Gal gipskartonis buvo dulkėtas. Gal klijų per mažai dėjote... Sunku pasakyti.
Atsakyti
Reikia apšiltinti 14 m2 išorinę sieną. Kiek išsiaiškinau yra du būdai: su vata ir gipsokartonu arba polistireliu ir dedant tinklelį bei aptinkuojant viską. Kiek kainuotų tiek vienas, tiek kitas būdas? Kuris geresnis?
Atsakyti
Neradau dazu temos, tad paklausiu cia apie Sadolin dazu kokybe? kazi nera labai prasti? ar yra kam teke susidurti, ar valosi gerai?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 03 05, 18:00)
Neradau dazu temos, tad  paklausiu cia apie Sadolin dazu kokybe? kazi nera labai prasti? ar yra kam teke susidurti, ar valosi gerai?

čia diskutuoja apie sienų dažus: http://www.supermama...?...6819&st=468

Mes irgi esam nusižiūrėję šios firmos dažus luboms.
Atsakyti
Sveiki radau įdomų internetinį puslapį, ten aprašo kokių įrankių reikia norint montuoti gipso kartoną pačiam/iai
Atsakyti

Sveiki!

Gal kas zinote kuom glaistyti sienas tinkuotas cementiniu tinku arba Rodbandu? Bandziau Sheedrocku, Knaufo multifinishu, taciau jie neuzpildo didesniu tarpu, reikia glaistyti kelis kartus. Bandziau stambiagrudziu is Senuku (neatsimenu pavadinimo) taciau jis labai kietas buvo sunku nusveisti. Dabar ruosiuosi glaistyti tinkuota 50 kv. Buta ir nezinau ka naudoti, kad butu nesunku sviesti pries glaistant sheedrocku.

Aciu uz patarimus!

Atsakyti

Sveiki!

Reikia patarimo. Ruošiuosi glaistyti 50 kv. Buta, sienos tinkuotos cementiniu tinku, vietomis Rodbandu. Nezinau koki glaista naudoti. Bandziau stabiagrudi is senuku (neatsimenu pav.) Tai pasitaike labai kietas sunkiai sveitesi. Sheedrockas ar kanuf multifinishas neuzglaisto dideliu "grioviu" reikia glaistyti kelis kartus. Prasau forumieciu patarti koki glaista naudoti kuris nebutu labai kietas ir lengvai sveistusi. 

   Antram sluoksniui naudosiu sheerocka.

Aciu uz patarimus!

Atsakyti