Merginos, pasiskaiciau internete apie si liekninamaji ivyniojima, zadu pabandyti, bet galvoju reikia pasitarti su jumis
?

QUOTE(sviliukas @ 2007 03 22, 13:32)
Merginos, pasiskaiciau internete apie si liekninamaji ivyniojima, zadu pabandyti, bet galvoju reikia pasitarti su jumis
?

apie koki čia įvyniojimą kalbi? ar čia pats agli pasidaryti?

Ar radau Vilniuj Sugiharoj, galima ju puslapyje pasiskaityti, isvalo organizma ir sumazina apimtis, kuna apvynioja su tvarsciais mirkytais juros dumbliuose, procedura trunka 2 h., kursas 3 kartai, po kuriu sustangreja oda, problematiskose vietose apimtys sumazeja 6-8 cm., pakelia uzpakali, krutine, aisku ne tiek kiek po operacijos kokios, bet kam nereikalingos ne tokia baisi situacija ,visai gerai. isvalo organizma dar prie viso to.

QUOTE(sviliukas @ 2007 03 22, 18:09)
Ar radau Vilniuj Sugiharoj, galima ju puslapyje pasiskaityti, isvalo organizma ir sumazina apimtis, kuna apvynioja su tvarsciais mirkytais juros dumbliuose, procedura trunka 2 h., kursas 3 kartai, po kuriu sustangreja oda, problematiskose vietose apimtys sumazeja 6-8 cm., pakelia uzpakali, krutine, aisku ne tiek kiek po operacijos kokios, bet kam nereikalingos ne tokia baisi situacija ,visai gerai. isvalo organizma dar prie viso to. 

man patiko as dariausi 10 kartu kursa. kad apimtys sumazetu vargu, bet oda stangrene pasidare.
QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 22, 23:20)
man patiko as dariausi 10 kartu kursa. kad apimtys sumazetu vargu, bet oda stangrene pasidare.
O tu savo tas apimtis matavaisi PRIES ir PO?
Na va mergaites, buvau jau viena karta sioje proceduroje, matuojant apimtis per 18 kuno vietu, po pirmos proceduros nukrito 26 cm, man cia yra nemazai, ir dar tris dienas vyksta organizmo valymasis, per kuri reikia gerti daug vandens ir nevartoti druskos, ir kuno linijos liekneja
As labai patenkinta, kadangi jau dabar pagal drabuzius jauciu rezultata
As labai patenkinta, kadangi jau dabar pagal drabuzius jauciu rezultata

sviliukas, papasakok kaip toliau eisis. Aš irgi buvau susigundžiusi, bet taip ir neradau sau laiko

As dariausi sia procedura, sugiharoje. 3 kartus.
Poveikio apimtims nepastebejau, na gal vienas kitas centimetras juk nei druskos, nei kavos nevartojama. Oda pasidare svelnesne, stangresne.
Antra karta nesidaryciau, nes brangu, o efektas kaip paprastais geomar tvarsciais, ismirkytais juros dumliuose (is eurokos) apsivyniojus, tas pats.
Poveikio apimtims nepastebejau, na gal vienas kitas centimetras juk nei druskos, nei kavos nevartojama. Oda pasidare svelnesne, stangresne.
Antra karta nesidaryciau, nes brangu, o efektas kaip paprastais geomar tvarsciais, ismirkytais juros dumliuose (is eurokos) apsivyniojus, tas pats.
QUOTE(Bri @ 2007 04 13, 12:57)
As dariausi sia procedura, sugiharoje. 3 kartus.
Na nezinau, cia matyt kiekvienam individualiai, kadangi as jau po pirmo karto matau rezultata, pagal drabuzius
na as apie toki buda rasiau celiulito temoje,as ryt einu darytis tokia procedura,man tik kila klausimas ji pades nuo celiulito?ar geriau parafango buda pasirinkti,ten irgi kaz kas susieta su juros dumbliais ir parafinu,gal kas bandete galit papasakot? be je cia rase kad 10 kartu buvo bet gi kursas tik 3,daugiau tikrai nesiulo,nes kas 7 19 dienu ja daro tai kiek tada vaiksciojo jinai?nesuprantu gal i parafango nes ten tai 10 proceduru reikia pasidaryti.
Aš Klaipėdoje vaikščiojau į įvyniojimus SPA centre, buvau 3 kartus ir nė vienas centimetras nenukrito
Oda truputį pagražėjo, bet daugiau efekto nebuvo jokio