Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per dieną vėdinat naujagimio kambarį

rekomenduojama 3-4 kartus per dieną, ar tiek ir vėdinat g.gif
Atsakyti
KAdangi musu lelyte miega teveliu miegamajame,tai atverta langa laikau visa diena (dieno metu buna vaikas kituose kambariuose). Iki nakties miego likus apie valana uzdarau langa ir kambarys siek tiek susyla. Tada paguldau Mia miegoti ir vel praveriu langa (labai nedaug)! Vienu zodziu kambaryje gaunasi pastovus "lauko efektas".
Vat dabar miega zuikis musu darbo kambaryje. Kituose kambariuose esu pradariusi visus langus kiek tik ju yra...
Atsakyti
as tai vedindavau pries kiekviena miegeli.
nors dabar mano mazasis ir ne naujagimis, bet irgi taip pat vedinu pries kiekviena miega, daug geriau miega.
Atsakyti
Ziema as nemanau kad verta tiek vedinti, ypac kai salta lauke, ir namuose vesu... sad.gif Bet kai silta, as einu su vaiku i lauka, o namus vedinu tuo metu... Gal ir blogai darau, bet kai vaikas begioja kambari tai vis tik prisibijau vedinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosiukas: 13 gruodžio 2004 - 14:50
Taip tiek ir vedinu, o kartais ir visa diena langa palieku atvira, o nakciai ant vedinimo tarpo... smile.gif
Atsakyti
Kai tik 2.gif nemiega ir nebuna kambary, visada pradarau langa, o miegam prie atdaros orlaides, o jei salciau lauke, tai o orlaide idedam toki porolona, bet orlaide paliekam atvira.Kai vesiau, tai geriau miegasi.
Atsakyti
o aš vedinu tik kartą dienoj, kai išeinam į lauką. o kartais iš vis nevedinu (tik labai nesmerkit). kadangi dabar mažajai pats įdomumas ant grindų, tai bijau, kad ir per uždarytų durų apačią nepūstų. o kad lauke daug geriau miega tai faktas. tai žadu ir miego metu atidaryti nors kažkiek langelį, bet ir vėl bijau kad nesušaltų: juk miega plonai aprengta ir dabar įsigudrino miegodama užsiridenti ant kaldros ar šiaip nusispardyti.
tai va, tokia aš jau motka vėdinanti vaiko kambarį retkarčiais huh.gif
Atsakyti
va, buvo sesutė, rekomendavo vėdint 2 kartus, po to 15min. uždaryt viską ir tik tada nešt vėl kambarin vaikutį.
Atsakyti
Mes kambari vedinam bent tris sykius tai tikrai kartais ir daugiau.Leliu isnesu is kambario uzdarau duris ir vedinames.Isvedintam kambari geriau miegasi maziui. rolleyes.gif
Atsakyti
mes butent miegamaji vedinam karta per diena...bet daba mastau ar ne per mazai?? ohmy.gif
Atsakyti
kiekviena diena isvedinu kambari kai is jo isslenkam, visdury dienos uzdarau langa ir manau gal pakanka? wink_3.gif
Atsakyti
palieku 10 minuciu ant "mikro" , nes mes daznai einame keistis pampersa ant vyst., stalo smile.gif smile.gif bet manau reiketu dazniau pavedinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 09 sausio 2005 - 10:50