QUOTE(knielita @ 2007 04 18, 09:36)
Siandien pradesiu gerti vaistukus. Tik, mergaites, noriu paklausti. Man nedaryti harmonu tyrimai. Ginius uzklaustas sake, kad jie man siuo atveju nebutini

Folikulu yra, taciau jie visai mazi, tai stebeta buvo apie 3 ciklus. Ar galima gerti stimuliuojancius vaistukus be harmonu tyrimo? Vyras tirtas, pas ji problemu kaip ir nera
Labas mergaites

O as manau pries stimuliuojantis butina pasidaryti visus reikalingus tyrimus,maza kas,gal koks hormonas grybauja,ir stimuliacija nueis suniui an uodegos,o gerdami tuos vaistukus sveikatos sau nepridedam ir mokam nemazus pinigelius uz juos ,man buvo taip nutike,stimuliavo mane 2 kartus,nepadare jokiu tyrimu, vyro netyre taip pat

tai gerai kad intike atradau siuos skyrelius,tai daug ko suzinojau,tai kai nuejau pas gine ir jai uzsiminiau apie tyrimus,tai ji kaip niekur nieko sako ,,tai kaip mes cia praziopsojom'',pasidarius tyrimus paaiskejo kad prolaktinas virsija norma

,tai kaip jus zinot su aukstu prolaktinu nepastosi

,netgi tai ji zinodama norejo mane stimuliuoti toliau, tai tada as nuo jos tepiau slides.O taip as ta gine pasitikejau,ne vienus metus su ja teko bendrauti,ir kai laparaskopija ji man dare manau turejo pries tai padaryti tyrimus,tai po laparaskopijos praejo metai

tai as nemazai laiko praradau,nes dabar tik 3 normali stimuliacija,o pirmos dvi tai visai be naudos ir be jokio eigos sekimo,paziuredavo ar folikulai uzauge,liepdavo susileisti Ovitreli ir atia iki kito ciklo

ir per tiek laiko manau kad ir saaugos galejo atsinaujinti

va kaip buvau uzsirovusi,aciu dievui dabar jauciuosi rami budama pas kita gine

,na as cia visa litanija prirasiau