na kazkaip nesitiki, kad sast ir paskiepija nemokamu, nes turetu 3 durius daryti nemokamo skiepo
be to, kiek man teko matyt, tai visuomet prie "akiu" atsinesa dezute su reikiama vakcina ir ja atidaro.

Kad tokiu nesamoniu nebutu (tikiu kad gali pasitaikyt), rekomenduoju visu pirma tiksliai zinot nuo ko skiepijat, keliavalente vakcina ir kokio gamintojo. As dar ir etiketes 'atminimui' paprasyciau.
[quote=virgyte,2004 12 14, 16:11]
Girdėjom daug istorijų,kad už skiepuką sumoki 116lt.(ar kiek ten jis kainuoja), o seselės tik šast
ir paskiepija nemokamu.Apsimeta kvailele ir ne tą suleidžia.Tuo labiau,kad tėvai vaiko irgi mažai apie tai nusimano.Taigi gal turit patirties kaip tas vakcinas atskirti,kad neliktumėm apgauti?
Vai vai, negi taip buna dar siais laikias
Man dar neteko apie tai girdeti, bet reiks turet omeny ir atkreipt demesi. O mamytem reik but labai ikyriom ir viska issiklausinet pries atiduodant
kokiai nors procedurai. Seseles tai aisku labai nervina, bet musu teise zinoti, kas ir kaip yra atliekama musu
.
Girdėjom daug istorijų,kad už skiepuką sumoki 116lt.(ar kiek ten jis kainuoja), o seselės tik šast

Vai vai, negi taip buna dar siais laikias

as ir netikejau, net i galva nesove tokia mintis,kad gali sesute apgauti. visada savo vaikus skiepijau mokamais skiepais, nes jie labai jautrus. mazaja paskiepijau 3 mnesiu ir stai vakar vel.vakar man pasirode keistas tas skiepijimas - neparode dezutes, nors visada pries tai parodydavo, viena pati kazka i siena psisukus krapstinejo, o paskui suleido. gal ir buciau nekreipus demesio, bet siandien dukrytei temperatura soktelejo iki 40. kyla itarimas, kad gal skiepus ir sukeite. niekada jokios reakcijos i mokamus skiepus nera buve ir nesu girdejus, kad butu.
QUOTE(virgyte @ 2004 12 15, 19:11)
nu va as mokejau uz skiepus, bet niekada nekreipiau demesio i vakcina

bet gal manes neapgavo, nes reakcijos po skiepu nebuvo

QUOTE(trola @ 2004 12 14, 17:10)
na kazkaip nesitiki, kad sast ir paskiepija nemokamu, nes turetu 3 durius daryti nemokamo skiepo
be to, kiek man teko matyt, tai visuomet prie "akiu" atsinesa dezute su reikiama vakcina ir ja atidaro.

O AS SAVO sesute procedurine nepasitikiu ,nes kaip tik pradeda ruostis vaistus trauktis ,ji primygtinai liepia rengti mazyli ,o pati krapstosi atsukusi nugara

Dabar kai eisim skiepytis busiu ikiri ir prasysiu parodyti vakcina -juk as uz ja sumokejau ,tai kodel negaleciau jos pamatyti.

na aš tai pasitikiu kažkaip juk jai nupirko vakciną neis turgun jos pardavinėti, ir kabinete į rankas moku, gal ir blogai

I turgu gal ir neis, bet kokiai pazystamai pigiau tavo mokama nukniaukta vakcina, gali ir pasiulyt