Įkraunama...
Įkraunama...

Mokami skiepai

Girdėjom daug istorijų,kad už skiepuką sumoki 116lt.(ar kiek ten jis kainuoja), o seselės tik šast laugh.gif ir paskiepija nemokamu.Apsimeta kvailele ir ne tą suleidžia.Tuo labiau,kad tėvai vaiko irgi mažai apie tai nusimano.Taigi gal turit patirties kaip tas vakcinas atskirti,kad neliktumėm apgauti?
Atsakyti
na kazkaip nesitiki, kad sast ir paskiepija nemokamu, nes turetu 3 durius daryti nemokamo skiepo blink.gif be to, kiek man teko matyt, tai visuomet prie "akiu" atsinesa dezute su reikiama vakcina ir ja atidaro.
Atsakyti
Asmeniskai as tai nesusiduriau,bet teko girdei,kaip kitos mamos pasakoja.Beje sitam forume.
Atsakyti
Kad tokiu nesamoniu nebutu (tikiu kad gali pasitaikyt), rekomenduoju visu pirma tiksliai zinot nuo ko skiepijat, keliavalente vakcina ir kokio gamintojo. As dar ir etiketes 'atminimui' paprasyciau.
Atsakyti
na man asmeniskai prie akiu atidare dezute pakiepijo vaika dar dave pasirasyti kad skiepijo tokia vakcina ir dezute atidave tai manau tikrai neapgavo o nuo nemokamu vakcinu praktiskai visada buna reakcija o nuo mokamos mums nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulpe: 15 gruodžio 2004 - 09:23
[quote=virgyte,2004 12 14, 16:11]
Girdėjom daug istorijų,kad už skiepuką sumoki 116lt.(ar kiek ten jis kainuoja), o seselės tik šast laugh.gif ir paskiepija nemokamu.Apsimeta kvailele ir ne tą suleidžia.Tuo labiau,kad tėvai vaiko irgi mažai apie tai nusimano.Taigi gal turit patirties kaip tas vakcinas atskirti,kad neliktumėm apgauti?

Vai vai, negi taip buna dar siais laikias mad.gif Man dar neteko apie tai girdeti, bet reiks turet omeny ir atkreipt demesi. O mamytem reik but labai ikyriom ir viska issiklausinet pries atiduodant 2.gif kokiai nors procedurai. Seseles tai aisku labai nervina, bet musu teise zinoti, kas ir kaip yra atliekama musu 2.gif .
Atsakyti
as ir netikejau, net i galva nesove tokia mintis,kad gali sesute apgauti. visada savo vaikus skiepijau mokamais skiepais, nes jie labai jautrus. mazaja paskiepijau 3 mnesiu ir stai vakar vel.vakar man pasirode keistas tas skiepijimas - neparode dezutes, nors visada pries tai parodydavo, viena pati kazka i siena psisukus krapstinejo, o paskui suleido. gal ir buciau nekreipus demesio, bet siandien dukrytei temperatura soktelejo iki 40. kyla itarimas, kad gal skiepus ir sukeite. niekada jokios reakcijos i mokamus skiepus nera buve ir nesu girdejus, kad butu.
Atsakyti
Būkit labai atidžios, mamos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgyte @ 2004 12 15, 19:11)
Būkit labai atidžios, mamos wub.gif  wub.gif

nu va as mokejau uz skiepus, bet niekada nekreipiau demesio i vakcina g.gif
bet gal manes neapgavo, nes reakcijos po skiepu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2004 12 14, 17:10)
na kazkaip nesitiki, kad sast ir paskiepija nemokamu, nes turetu 3 durius daryti nemokamo skiepo blink.gif be to, kiek man teko matyt, tai visuomet prie "akiu" atsinesa dezute su reikiama vakcina ir ja atidaro.

O AS SAVO sesute procedurine nepasitikiu ,nes kaip tik pradeda ruostis vaistus trauktis ,ji primygtinai liepia rengti mazyli ,o pati krapstosi atsukusi nugara sad.gif . Tai kad nebukim tokios per naivios , juk vaistai bus suleisti tikrai ar tie priklauso ir nuo sesutes sazines smile.gif ., o be to mano draugei is vis liepe susimoketi pas ja kabinete, o juk yra tam skirta kasa g.gif ir cekiai ,.tai dabar ir pamastykit blaiviai doh.gif kaip gali buti siam pasauli.
Dabar kai eisim skiepytis busiu ikiri ir prasysiu parodyti vakcina -juk as uz ja sumokejau ,tai kodel negaleciau jos pamatyti. schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
na aš tai pasitikiu kažkaip juk jai nupirko vakciną neis turgun jos pardavinėti, ir kabinete į rankas moku, gal ir blogai g.gif
Atsakyti
I turgu gal ir neis, bet kokiai pazystamai pigiau tavo mokama nukniaukta vakcina, gali ir pasiulyt g.gif
Atsakyti