QUOTE(Ausrinka @ 2007 03 27, 22:12)
Mano mažiuko lyties irgi nematė. Gimė dukrytė. Kiek girdėjau, tai jeigu nemato, dažniausiai būna panelė.
O dėl pilvo formos, tai nesąmonė. Atseit jeigu apvalus mergaitė, smailas - berniukas. Mes su viena pažystama gimdėm beveik vienu metu (tarpkitko jai irgi nepasakė vaiko lyties). Mano pilvas buvo apvalus, jos smailas, o abi turim mergytes
Be to man atitiko pagal šią lentelę
http://www.ill.ru/cg...m.malefemale.pl
Del lyties nustatymo testo nurodytu adresu: Tiesa sakant, bandziau keisti pastojimo metus, bandziau keisti tevu gimimo dienas/metus/menesius ir man nepavyko gauti kitokio issidestymo procentines mergaites ar berniuko tikimybes. Kitaip tariant, pagal si testa, vaiko lytis priklauso tik nuo jo pradejimo datos, o tevu gimimo metai suvedami tik del akiu...Taigi sis testas arba yra visiskas niekas, arba statistiniu duomenu lentele (pvz. procentine israiska per X laikotarpi gimusiu kudikiu lyciu santykio X vietoveje) .
Beja, pagal ji pirma man turejo buti dukra (taip ir yra) antras turejo buti sunus (taip nera). Atspejo 50 proc. Taip ir as galiu jums atspeti.