Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomasis pedikiūras

Labukas,noreciau pasidaryti gyd. pedikiura,bet niekaip neprisiruosiu,nes:
bijau labai kutenimo smile.gif ,nenoriu eiti pas bet ka ir kazkaip neisivaizduoju kaip jausiuosi kai kazkas ciupines mano kojas doh.gif .Papasakokite ir gal nuraminsite mane ,gal pagaliau as apsispresiu,nes atrodo reikalas pribrendo huh.gif
Atsakyti
nebijok, pamatysi kaip faina, be to dirbama yra su aparatu ir pedikiurininke dirba su pirstinemis, nors ne visos, bet kad atsipalaiduosi tai tikrai, nes koju pedose yra visos nervu galuneles, as kada noriu atsipalaiduoti einu pas pedikiurininke,sekmes
Atsakyti
Aciu uz palaikyma,o gal isduosi kur lankaisi.Pati galvoju eit i ortopedine, maciau yra skelbimas, cia savanoriu pr, kur tas didelis pastatas,,,
Atsakyti
Taip ten yra, bet ar tau reikia gydomojo, ergi pas tave yra iauge nagai, jei ne tai ir kosmetinis yra ne ka blogesnis, be to ten tau man rodos masazo nepadarys,o siaip jeigu problemu kokiu tai neturi tai gydomojo ir nereikia, ir ar ten nulakuos tavo nagucius.as zinau pedikiurininke jei tau idomu, bet ji ne gydomaji daro,bet irgi gerai, jei ka imesiu i az tel. jei bus idomui.
Atsakyti
Dekui uz rupesti ,bet man turbut jau reikis gyd, nes tarp kai kuriu nagu jau yra tarpas(tarp nago ir odos g.gif ),todel ir delsiu,o pas pedikiurininke galiu nuejus nieko nepesti ,nes lieps susitvarkyti va ir trepsiu su abejonem vietoje sad.gif
Atsakyti
Tai nedelsk ir eik i ortopedini, bet ten rodos reik uzsiregistruot is pradziu, kiek teko matyti tai, tei ir buvo, nes sedejau su 2.gif priesais ta kabineta,sekmes.
Atsakyti
Sveikos mamkos gal žinot, kur Vilniuje tokį dalyką daro smile.gif
Atsakyti
gal kas buvote ortopediniame "pastate" ir zinote gydomojo pedikiūro paslaugų kainas? ir kontaktus? g.gif g.gif aš taip pat norėčiau pasidaryti.. atsiliepimai iš labai tolimų asmenų pasiekė ir mano ausį.. kad po to jautiesi kaip kūdikis, visos nuospaudos pašalinamos į stomatologų panašiais šlifuokliais, vos ne visa operacija.. bet aš norėčiau kad man sutvarkytu poros nagų formą ir nuospaudėles , kurios vasarą tikrai manęs nepuoš.. g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, labai noriu susitvarkyti kojų nagus ir pačias pėdas, tiesą pasakius, niekada nebuvau pas pedikiurininke blush2.gif Tad kojytės, kaip suprantat, atrodo nekaip. Be to, yra vienas minusas, pleiskanoja pėdų oda, įtariau, kad tai grybelis, bet dermotologė nepatvirtino smile.gif Bet vistiek labai nejauku su tokiom baisiom kojom eit pas pedikiurininke, patarkyt man kokio man pedikiuro reikia, manau kad gydomojo, ar dar kokio? Kur kreiptis? Kiek tai kainuoja?O gal kas zino, kaip galima tų pėdų odą pagydyt?
Atsakyti
Neisijauskit Jus panos su tuo gydomuoju, man kai padare, tai ir nagai pamelo, ir dar labiau serpetot pradejo.
Gydomaji daro visai kitaip nei kosmetini, t.y. zulina su aparatu ir skalpeliu visiskai sausas kojas, tik spirituku pateptas, o kur praejo su skalpeliu, tai itruko oda ir pora menesiu vargau, kol uzsitrauke. O kai darausi kosmetini -tai kojos gerai ismirksta, tada gaug lengviau su pemza viska nutrinti. Tik niekad nesiduokit kad su kokiais peiliukais skutinetu, nes tada dar storesne oda atauga, cia man jau mano manikiuriste ikale i galva. Pasidariau medicinini tik is idomumo ir daugiau niekada nedarysiu verysad.gif
Cia daugiau tom, kieno nagai i oda iaugineja, bei kas turi daug nuospaudu ant pirsciuku - tai nagus pakoreguos, o nuospaudas skalpeliu nupjaus. Nors gera pedikirininke ir per kosmetini padaro tokius dalykus.....
Atsakyti
Ir aš į šį skyrelį užėjau, nes turiu taip pat tokių problemėlių. Man nuo mažens yra trys nuospaudos ant abiejų kojų, ir niekaip negaliu niekuom jų išsigydyti, be to dabar ir kulnai pradėjo trūkinėti, kas man pačiai labai nemaloniai atrodo. Ko aš pati tik nepridariau... Gal ir man nueiti į tą gydomąjį? Tik baisiai įdomu kiek jis kainuoja. O po jo gal ir į kosmetinį galima būtų? Kiek šis malonumas kainuoja?
Atsakyti
p.s. Kaune ortopediniam 30 Lt
Atsakyti