ar ligoninėj ir pirmom savaitėm nuo gimimo ar gal dar ilgiau dedat mažiukams kepurytes, ar ne, ar dedat tik po maudymo

Kaii buvom ligoninej, tai kepuryte dejo pirma para, pirma plona, o ant virsaus megzta vilnone. Antra para dar buvom su plona kepuryte, bet atejusi pediatre pasake, kad jau galim nuimti. Namuose tai tikrai nereikia ir po maudyniu kepuryte reikia deti tada, kai kambario temperatura yra +17 ir maziau. Sia informacija gavau R.Semetos nesciuju mokykloj. Mes niekad nedejom po maudyniu, nes kambary apie +20 +21 ir tfu tfu tfu atrodo viskas tvarkoj, tik reikia labai gerai issausinti galvyte ir ausytes.
Namie nededu jokios kepures,tik kai i lauka einam.
man dar ligoninėj sakė, kad žemiau +20 kambario temp. jau reikia kepurės.
Naujagimiui gal ir gerai kepurytė, kai mažiau nei 20, bet vyresniam turbūt jau nereikėtų. Aš savajai dieną niekada nedėjau, bet nakčiai iki šiol dedu, nes miegam tikrai šaltam kambary, todėl ir pirštines dar uždedu

ligoninėj kepurytės tikrai reikia (nors ten ir 23 laipsniai
), o namie - tik po maudynių šiandien sakė gydytoja
(nors pas mus kai nešildom - 18 laipsnių).

Jei pas mus butu +18, tai po maudyniu as deciau kepuryte. Dabar kambario tenperatura +20, tai nededam nei nakciai, nei po maudyniu.Svarbiausia, kad nemie nebutu skersvejo.
Dar pridursiu, priklauso kada naujagimis gimes.Jei gimes vasara ir lauke silta, tai jokios kepurytes nereikia.
Nededu kepurytes nei diena nei po maudyniu. Kai pasikvietem Kristina is Semetos kursu kad parodytu manksteles, tai gavome velniu kad dedam kepuryte po vonios (nors ir porai valandu). Sake, kad kai siltnamio salygom laikysime, tai po to labai ausu ligos kibs. Tik skersvejo neturetu buti.

Jei kambary silta tikrai nereikia kepurytes, mes naudojam tik einat i lauka

QUOTE(krika @ 2004 12 15, 10:34)
man dar ligoninėj sakė, kad žemiau +20 kambario temp. jau reikia kepurės.