Manoji su plona kepuryte patalpoj buvo tik pusantros dienos po gimimo ligonineje. Daugiau viduje niekada nededu isskyrus kai miega prie atviro lango. Po maudyniu irgi nededu, nes nenoriu, kad ausytes reaguotu i kiekviena nors ir maziausia oro permaina. Svarbiausia - sausai issluostyti. Dar plona kepuryte dedu kai einam i lauka, po vilnone kepuryte, nes nors ta kepuryte ir is vaikiskos vilnos, vis tiek man atrodo, kad ausytes graus, jei po ja neuzdesiu tos plonos kepurytes.
o as dedavau kepuryte,jei jausdavau,kad sunukui gali buti vesoka.taip pat po maudyniu.su tokiu rezimu sunus neturejo net sloos
tfu tfu tfu

Mane vis neramina pasakymai "svarbu, kad nebūtų skersvėjo" ir "jei atviras langas".
Kambaryje, kuriame ruošiamės migdyti savo lėliuką - plastikiniai langai, tai nuolat būna mikroventiliacinis režimas, gana dažnai ir pusiau (iš viršaus) atviras langas.
Kai lauke šalta, oro užtenka ir pro mikroventiliaciją.
Ar tai jau skaitosi atviras langas?
Be to pas mus bute (2 kambariai) tik kelios durys, kažkaip mums pasirodė, kad durys užima daug vietos. Tai jei vienam kambaryje nuolat atvira orlaidė, o kitame bus mikroventiliacija ar pusiau atidarytas langas, ar jau gausis skersvėjis?
Aš pati tai nejaučiu...........
Kambaryje, kuriame ruošiamės migdyti savo lėliuką - plastikiniai langai, tai nuolat būna mikroventiliacinis režimas, gana dažnai ir pusiau (iš viršaus) atviras langas.
Kai lauke šalta, oro užtenka ir pro mikroventiliaciją.
Ar tai jau skaitosi atviras langas?
Be to pas mus bute (2 kambariai) tik kelios durys, kažkaip mums pasirodė, kad durys užima daug vietos. Tai jei vienam kambaryje nuolat atvira orlaidė, o kitame bus mikroventiliacija ar pusiau atidarytas langas, ar jau gausis skersvėjis?
Aš pati tai nejaučiu...........
Aš išėjusi iš vonios šlapius plaukus "apkurutoju" rankšluosčiu,nes kaip tai nejauku ir vėsu.Tai ir savo sūneliui po maudynių taip pat uždedu ploną kepurytę.Dar ją naudojame eidami į lauką po vilnone kepuryte.
mano vienas gimes pavasari, kitas vasara, tai kepuriu praktishkai prireike tik nuo saules. plona kepuryte be raishteliu dejau pirmajam sunui po maudyniu ir i lauka pirmais menesiais, antram - tik pirmomis dienomis, veliau reikejo tik kepurytes nuo saules, nes buvo shilta.
ish vis, nesu ne karto dejus dvieju kepuriu, net pirmaja zhiema (vienam tada buvo 6, kitam 4 men).
ish vis, nesu ne karto dejus dvieju kepuriu, net pirmaja zhiema (vienam tada buvo 6, kitam 4 men).
Mes irgi tik ligoninėj buvom su kepuryte, o namie niekad jos neprireikė

Kepurytes ligonineje nereikejo, nes labai silta buvo...o namie dedu tik po maudyniu ir siaip kai vesoki kambariai retkarciais uzdedu...
Nors ir labai rupestingai sluostau ausytes, po maudyniu del viso pikto dar uzdedu kepuryte kokiai valandai, nes oi zinau kas tai yra ausu skausmas
Taip pat uzdedu po vilnone kepure einant i lauka, nes pradzioj nededavau, tai vaikui maciau kad labai nepatinka, matyt vis tik grauze. Atsilus orui, manau, jau ir po maudyniu nebedesiu.

dar ligininėj bunant liepė nedėti kepurytės.Užsidėdavom tik kai išeidavom iš palatos.Namuose irgi bunam plika galvyte.Tik kai nusimaudom uzdedu - nezinau kaip geriau, bet man taip ramiau.
Dedu kepurytę tik po maudyniu, nors trumpam.Siaip namie visad šilta. Ir po vilnone kepure einant i lauka uždedu ploną kepuryte, tada viršutine visad geriau prie ausu priglunda
O ligoninėj neprireikė- ten ir taip labai šilta buvo

QUOTE(jurate19 @ 2005 02 28, 17:19)

As taip pat nededu namie kepurytes. Pirma menesi dedavau po maudyniu kepuryte, bet mazulis labai

Tik pirma para po gimimo ligoninej buvo su kepuryte o namuose dedavau kai issimaudydavom ir tai tik pirmaji menesi, o dabar tik ausytes labai gerai issluostau po maudyniu ir jokios kepurytes
Kepurytes reikia tik einant i lauka
Kepurytes reikia tik einant i lauka