Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

QUOTE(jolanta35 @ 2013 06 28, 14:12)
Sveikos, o gal zinote ka reiskia, jei po oncitologinio tyrimo, reikia daryti gimdos kaklelio mikroskopavima  blink.gif



Man dare mikroskopavima nors ir tyrimai geri buvo, apsidrausti daktare norejo. Kaklelis neatrode labai graziai tai padare mini operacija. Neseniai tikrino, sake viskas graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
sveikos:)na as jau cia buvau rasius apie savo gydyma.praejo nemazai laiko,pasigimdziau dar viena vaikeli ir vel buvau pas gydytoja tikrintis del gimdos kaklelio vezio ir taip apsidziaugiau kad viskas gerai ir po to gydymo kaklelis atrodo puikiai:))))ikalbejau sese pasitikrint,ji vaiku neturi,jaunute ir suzinojo,kad jai gimdos kaklelio vezys:(tai vat moterys,si liga atsiranda ir pas labai jaunas moteris,tad verta pasitikrint 4u.gif
Atsakyti
Įtikinot, reikia pasitikrinti. Kaip tik iš poliklinikos gavau kvietimą tai padaryti.
Atsakyti
Aš pasipasakosiu irgi.

Kokius 2-3 metus skaudėjo pilvo apačią, bet kažkaip nėjau pas daktarus. Jauna mat buvau, tai ne daktarai rūpėjo. Kai jau ištekėjau, pradėjome galvoti apie vaikus, tai tuo skausmu susirūpinau, Nuėjau pas daktarus sakyti, kad skauda, alpstu per mėnesines... Pasakė, kad nieko tokio, dažnai taip būna. Nepastojau kokius 4mėn. Vėl pas daktarus važiavau ir pasakiau, kad nepastoju pusantrų metų (pamelavau). Bet vis tiek nieko nedarė. Tada važiavau į ligoninę, kad tyyrimus padarytų. Rado chlamidiją, dėl jos nepastojama. Davė antibiotikus, po 2mėn. pastojau (čia viskas UK vyko). Kadagi manęs niekas netyrė per daug, aš jau buvau nusipirkusi bilietus į Lietuvą. Pas privačius daktarus sužinojau, kad man yra gimdos kaklelio pakitimai, mažos žaizdelės ir ŽPV. Nu prašau kiek visko!!! Išrašė vaistų, bet buvo galima juos gerti tik tuo atvėju, jeigu prasidės mėn.,o jos man neprasidėjo. Tai dabar laukiuosi ir laaabai bijau visko. Visų tų virusų, žaizdelių.

Kaltinu pati save, kad delsiau ir nesitikrinau, bet daktarų aplaidumas man taip pat nesuprantamas. Po gimdymo eisiu darytis to kaklelio apžiūrą ir jos labai laukiu, nes įdomu bus kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 09 12, 12:19)
Kai dariausi tyrima pries 1.5 metu ir klausiau, ar dabar ta tyrima galima po metu pakartoti, tai gydytoja sake, kad pagal programa nemokamai moterys tyriamos karta per 3 metus. Na cia jei viskas ok, jei sveikatos bukle reikalauja, manau gydytojos gali ir dazniau skirti.



2013 spalio men. turejau operacija. 2014 rugsejo apsilankiau pas seimos klinikos ginekologe. Pakalbejome ir tiek. Pasake: ka ten ziureti,j juk buvo operacija -reiskia viskas jau tvarkoje. Ar taip turi buti? O gal man ieskoti kita gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(agnelete @ 2015 07 22, 16:36)
2013 spalio men. turejau operacija. 2014 rugsejo apsilankiau pas seimos klinikos ginekologe. Pakalbejome ir tiek. Pasake:  ka ten ziureti,j juk buvo operacija -reiskia viskas jau tvarkoje. Ar taip turi buti? O gal man ieskoti kita gydytoja?

Manau reikėtų paieškot atsakingesnės gydytojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelete @ 2015 07 22, 16:36)
2013 spalio men. turejau operacija. 2014 rugsejo apsilankiau pas seimos klinikos ginekologe. Pakalbejome ir tiek. Pasake:  ka ten ziureti,j juk buvo operacija -reiskia viskas jau tvarkoje. Ar taip turi buti? O gal man ieskoti kita gydytoja?

juk tai nieko nekainuoja, jei darotės kas 3 metus. Keista gydytoja. Man net priminė, jog reikia. Bet darė pastojus, dabar sausio mėnėsį eisiu. Visiškai jokio skausmo nejutau, kai ėmė mėginį schmoll.gif
Arba spauskit savo gydytoją arba keiskit.
Bet ši neatsakingai žiūri. Koks skirtumas, jog buvo operacija. Juk situacija gali bet kada pasikeist
Atsakyti