batono arba duonos riekeles, apteptos svietu, tada silkes arba lasisos gabaliukai, tada citrinos riekeles, tada fermentinio surio smulkiai patarkuoju (labiau tinka ryskesio skonio, pvz puikiai tinka dziugas). Ir valgom, labai skanu
as darau tokius:
batono arba duonos riekeles, apteptos svietu, tada silkes arba lasisos gabaliukai, tada citrinos riekeles, tada fermentinio surio smulkiai patarkuoju (labiau tinka ryskesio skonio, pvz puikiai tinka dziugas). Ir valgom, labai skanu
batono arba duonos riekeles, apteptos svietu, tada silkes arba lasisos gabaliukai, tada citrinos riekeles, tada fermentinio surio smulkiai patarkuoju (labiau tinka ryskesio skonio, pvz puikiai tinka dziugas). Ir valgom, labai skanu
Vasarai man skaniausi sumuštiniai - ant batono užtepti majonezo, dėti pomidoro griežinėlius ir apibarstyti mėgstamais prieskoniais (pvz. druska, pipirai, krapai) arba uždėti kokį žalumyną
QUOTE(regna @ 2010 12 01, 15:01)
Šiandiena gaminau sumuštinių aptepą
batono skrebučiai,
du avokado vaisiai,
česnako skiltelės{jų dedu daug}
pora pokelių varškės{liesos}
migdolai,
prieskoniai:
baltieji pipirai,dž. krapai,mairūnas,druska vandenyno
Viską sutrinu elektriniu trintuvu,tepu ant batono skrudučio.
Valgau su arbata
batono skrebučiai,
du avokado vaisiai,
česnako skiltelės{jų dedu daug}
pora pokelių varškės{liesos}
migdolai,
prieskoniai:
baltieji pipirai,dž. krapai,mairūnas,druska vandenyno
Viską sutrinu elektriniu trintuvu,tepu ant batono skrudučio.
Valgau su arbata
o kokiu prieskoniu dedate?
QUOTE(Apvalute @ 2011 05 19, 20:25)
o kokiu prieskoniu dedate?
Recepte rašo:
prieskoniai:
baltieji pipirai,dž. krapai,mairūnas,druska vandenyno
Tai kaip suprantu prieskoniai ir yra tai
Užsukau pasiūlyti sumuštinių aptepą.
jam prireiks :
varškės{naudoju liesą}
sviesto{nedidelio kiekio}
šviežio agurko{vienas vnt.}
poro{nedidelio kiekio baltosios dalies}
krapų,arba petražolių{naudojau petražoles}
prieskoniai{jūros druskytė,baltieji pipirai}
Kiekio nerašiau,visa tai priklauso nuo asmenų skaičiaus,kiek valgys.
Viską susmulkiname su virtuviniu trintuvu,suberiame prieskonius,ir gerai išsukame.
Valgoma su naminiu batonu,arba namine duona
Galima valgyti su skrudučiais batono.
Tai gaivūs ryto sumuštiniai.
jam prireiks :
varškės{naudoju liesą}
sviesto{nedidelio kiekio}
šviežio agurko{vienas vnt.}
poro{nedidelio kiekio baltosios dalies}
krapų,arba petražolių{naudojau petražoles}
prieskoniai{jūros druskytė,baltieji pipirai}
Kiekio nerašiau,visa tai priklauso nuo asmenų skaičiaus,kiek valgys.
Viską susmulkiname su virtuviniu trintuvu,suberiame prieskonius,ir gerai išsukame.
Valgoma su naminiu batonu,arba namine duona
Galima valgyti su skrudučiais batono.
Tai gaivūs ryto sumuštiniai.
paskutiniu metu pamėgau karštus sumuštinius su ananasais:
ant skrudinamos baltos duomos riekių užtepti margarino, uždėti du plonus pjaustyto kumpo griežinėlius, ant jų uždėti ananaso skridinėlį ir ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio. Šis receptas nelabai tinkamas kepti mikrobangų krosnelėje, todėl visada kepu tik orkaitėje.
o iš šaltų sumuštinių pasilepinu štai tokiu: duonos paplotėlis su grūdais, ant jo dedamas salotos lapas, vištienos krūtinėlės gabalėliai ir ant viršaus persiko skiltelės
ant skrudinamos baltos duomos riekių užtepti margarino, uždėti du plonus pjaustyto kumpo griežinėlius, ant jų uždėti ananaso skridinėlį ir ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio. Šis receptas nelabai tinkamas kepti mikrobangų krosnelėje, todėl visada kepu tik orkaitėje.
o iš šaltų sumuštinių pasilepinu štai tokiu: duonos paplotėlis su grūdais, ant jo dedamas salotos lapas, vištienos krūtinėlės gabalėliai ir ant viršaus persiko skiltelės
Sumuštiniau su lašiša
Ingredientai:
Forminė duona, riekelės, 6 vienetai
Lašiša, sūdyta, 150 gramų
Sviestas, truputį
Agurkai, 60 gramų
Krapai, truputį
Petražolės, truputį
Gaminimas:
forminės duonos riekelių užtepkite sviesto, uždėkite lašišos, agurkų griežinėlių. Paruoštus sumuštinius krapais, papuoškite pertražolėmis.Skanaus
Ingredientai:
Forminė duona, riekelės, 6 vienetai
Lašiša, sūdyta, 150 gramų
Sviestas, truputį
Agurkai, 60 gramų
Krapai, truputį
Petražolės, truputį
Gaminimas:
forminės duonos riekelių užtepkite sviesto, uždėkite lašišos, agurkų griežinėlių. Paruoštus sumuštinius krapais, papuoškite pertražolėmis.Skanaus
QUOTE(Metaxa @ 2011 07 04, 16:49)
paskutiniu metu pamėgau karštus sumuštinius su ananasais:
ant skrudinamos baltos duomos riekių užtepti margarino, uždėti du plonus pjaustyto kumpo griežinėlius, ant jų uždėti ananaso skridinėlį ir ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio. Šis receptas nelabai tinkamas kepti mikrobangų krosnelėje, todėl visada kepu tik orkaitėje.
o iš šaltų sumuštinių pasilepinu štai tokiu: duonos paplotėlis su grūdais, ant jo dedamas salotos lapas, vištienos krūtinėlės gabalėliai ir ant viršaus persiko skiltelės
ant skrudinamos baltos duomos riekių užtepti margarino, uždėti du plonus pjaustyto kumpo griežinėlius, ant jų uždėti ananaso skridinėlį ir ant viršaus užtarkuoti fermentinio sūrio. Šis receptas nelabai tinkamas kepti mikrobangų krosnelėje, todėl visada kepu tik orkaitėje.
o iš šaltų sumuštinių pasilepinu štai tokiu: duonos paplotėlis su grūdais, ant jo dedamas salotos lapas, vištienos krūtinėlės gabalėliai ir ant viršaus persiko skiltelės
siandien bandysiu šiuos tikrai
ajatau kad prisiskaiciau. Jau zinau koks sumustinis ryt keliaus i skranduka
man skanus toks,beto labai paprastas : ant batono su sviestu uzsidedi varskes surio. Labai sotu
galima pagardint uogiene. Cia pagal skoni
man skanus toks,beto labai paprastas : ant batono su sviestu uzsidedi varskes surio. Labai sotu
Pakepinam batona ant jo dedam pakepintus svogunus su pomidoru padazu ir smulkiai pjaustytais virtais kiausiniais,skanaus
Einu ir as kepti,nes vakare nusimato aliaus vakarelis.







