Na, visų pirma, tai mum išleistuves organizavo renginių organizatorius, ir gavosi mum po 120lt žmogui (žmonių viso buvo apie 300). Šventėme Žaldokynėje (kavinė už Vilniaus). Vedėjas buvo nusamdytas kažkoks nelabai žinomas jumoristas (beje, visai neblogai buvo), koncertavo grupė biplan (buvo

), o po jų kažkas panašaus a la didžėjus. Na, papasakosiu truputėlį išsamiau. Atvykstančius mus (buvo nusamdyti autobusai kelionei pirmyn ir atgal) pasitiko su šampanu, kai visi susirinko darėme bendrą nuotrauką. Tada buvo duota laiko užkąsti (šalti uzkandžiai), vėliau valsas, direktoriaus kalba. Žiūrėjome filmą sumontuotą iš šimtadienio (nuotraukos, filmuota) ir šiaip 12-okų gyvenimo. Buvo sugalvota žaidimų, bet aš nelabai jau prisimenu kokių

Na, vėliau biplanai, šokiai pokiai, tortas, fejerverkai, šokiai pokiai, saulės pasitikimas (bet aš jau jame nedalyvavau). Šiaip, programos labai užkrautos padaryti nereiktų, nes juk norisi ir su mokytojais pabendrauti, su klasiokais paskutinį kartą pašvęsti.
Ar verta kviesti renginio vedejus, sakau gal patys dvyliktokai sugebetu ji pravesti, daug gabiu vaiku turime. O tie vedejai, kai nezinai kas jie tokie gali ir nepasiteisinti.
Na, aš nesutikčiau vesti savo išleistuvių, galų gale, čia juk mano šventė. Ir manau, kad tikrai atsiras tėvelių, kurie pažįsta kokį renginių vedėją.
Dėl filmavimo: pas mus filmavo nusamdytas operatorius, bet viena mano klasiokė pati truputi filmino. Na, prašė ką nors palinkėti, papasakoti nuotykius mokykloje ir t.t. Tai man labiau patiko klasiokės, negu profesionalo. O ir kokybė geresnė buvo. Tad, galbūt koks tėvelis mėgėjas galėtų tuo užsiimti. Ir pigiau, ir kokybės manau daugiau.
Na, nebežinau, ką čia daugiau parašius, ir taip jau daug pripyliau
Jei iškils dar klausimų, rašykite

Sėkmės