QUOTE(Nerytė @ 2008 03 27, 16:47)
tai negi neuzsuka cia merginos, kurios jau gaminot?

ir dar vienas klausimelis, gal ir kvailas, bet reikia viska issiaiskinti, koki jogurta dedate - naturalu ar saldu su kokiais nors skoniais?
aš dėjau 1 mažą indelį natūralaus jogurto, 1 indelį mūsų švelniosios liesos varškės (ją dėjau būtent dėl konsistencijos,nes nemėgstu per daug "želatininį" skonį), 1 indelį Rama plakomosios grietinėlės (19 proc. riebumo,visgi ne 35

) ir apie indelį 12 proc.riebumo grietinės ir 10 g želatinos,cukrų pagal skonį ir pusės citrinos sulčių ir patarkotos žievės. taip daug,nes iš pilnos normos darau 12 "malkų" ir lipdau 2 tortus,1 būtų per didelis
patarčiau daryti jogurtas/varškė/grietinėir 10 g želatinos arba jogurtas/grietinė per pusę ir truputį daugiau želatinos,tik palaukti kol pradės stingti kremas,nesviskas nuplauks į apačią.ir jogurto su skoniu neimčiau,nes vyšnios pačios turi pakankamai intensyvų kvapą ir skonį,papildomi kvapai tik trukdytų ...bet tai tik mano muononė,gal kitam ir labai skanu būtų