as naujiems irgi dariau malkas, bet ka fotkint tai neliko
bet visada naudojau bet kokiems tortams darydama grietinele ir jokiu zelatinu nededu
bet va su jogurtu dalimi kaip kazkuri rase gal ir butu nieko



Aš pertepimui naudojau 3 x200g grietinėlės 35% riebumo, viskas savo vioetose, bet rieboka... 
Čia maniškis:
http://public.fotki....icture2482.html

Čia maniškis:
http://public.fotki....icture2482.html
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 23:07)

kaip ne pirmą kart gamintas
Dėkui
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis

Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti

Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 23:49)
Dėkui
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis

Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti

Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis

Grazutis ir nesimato, kad sultys butu labai isbegusios - tesla neparaudonavo.
O tu vysnias atsildei is pradziu,, sultys tas visas nupylei?
P.S. Kur jis tau nepasirodys riebus, jei toks grietineles kalnas ant virsaus


Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2009 01 02, 23:56)
va cia yra
Aš gaminau šitą torčiuką, man jis
1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?

1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą

Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?

QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:04)
šitoj temoj ne kartą buvo apie tai kalbėta

S.N.A.S, na, bet vaizdo tai tikrai neprarado, jei sultys šiek tiek ir ištekėjo
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 01 03, 01:20)
S.N.A.S, na, bet vaizdo tai tikrai neprarado, jei sultys šiek tiek ir ištekėjo[/i]
aha, bet matytumėt dar blėkoj upelius bordinius


QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:04)
Aš gaminau šitą torčiuką, man jis
1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?

1. baisiai rūgštus, nors papildomai dėjau cukraus
2. labai ta grietinė ant viršaus, man brrrr....
3. nuo riebumo, net skrandis stojo
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą

Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?

Pertipinek neriebiu jogurtu su zelatina.