QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 02, 23:49)
Dėkui
Tai kad nėr labai įmantrus receptas, tik bėda tokia, kad kepant vamzdelius, stipraiai sultys pasileido vyšnių, kad ir kai pbūčiau besiistengus stipriai užsukti
Kaip padaryt, kad tos sultys nebėgtų? Su šviežiom vyšniom, aišku problemos nebūtų, bet su šaldytom, tai vnduo vandenėlis
pas mane irgi saldytuve pupso malkos

isbego is kai kuriu ir man, bet nebuvo sausos, as dariau su vysniom, melynem ir zemuogem su cukrum

labiausiai zemuoges ir isbego
QUOTE(Uogiux @ 2009 01 03, 00:04)
Kitą kartą gamindama jau žinosiu apie rūgščias vyšnias ir nesaldžią tešlą
Kažką reikėtų sugalvoti neriebaus ir lengvo pertepimui, gal kas turit idėjų?
dek liesesne grietine
as dariau su 12% grietine, dejau kazkur 15 gr. zelatinos, 1,5 stiklines cukraus, isspaudziau citrinos sulciu ir itarkavau zieveles.
eisiu nufotkinti ir parodysiu savo malkas