Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Neris

Buvau siandien ir 'pabuciavau i spyna', kadangi vedejos darbo val. treciadieniais 17-18val. unsure.gif Gal kam padesiu be reikalo nevaiksciot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukas78 @ 2007 01 05, 00:44)
Sveikos mamos. Po metu mes ruosiames gyventi tame rajone, kur mums visai netoli bus sitas darzelis. Bandom rinktis kur vesti dukryte, kuriai bus 2m su trupuciu. Gal dar kas atsirastu, kas gali pasidalinti savo ispudziais. rolleyes.gif


Mes pernai rudeni atsikraustem i Vilniu ir sitas darzelis savo geografine padetim buvo (ir tebera) idealus. Dirbu cia pat, ir namo pareiti arti.
I darzeli galejau savo dukryte atvesti nors ir sekancia diena. Jokiu kysiu ar zaislu pirkti nereikejo. O gal nelabai supratau direktores uzuominas. Kol nepasake "tiesiai sviesiai", tol nezadu siulyti.
Vaiku grupese nera daug. Apie 10-15. Grupes tik 2. dirba iki 18.30, bet 17.30 mano mergyte jau buna beveik paskutine ir aukletojos kreivai ziuri. 2 kartus i savaite ateina muzikos mokytoja. Mano mazoji tu dienu laukia labai. Tik daineliu moko is CD. Kompaktas eina sau, o vaikuciai "ant virsaus" traukia.
"Geriausias" Bajeris buvo per Kaziuko muge, kuri buvo surengta darzelyje. Patiems nieko pasiruosti nereikejo, darbelius gamino aukletojos, jos ir maista pirko, kuri veliau mugeje uz tikrus pinigelius nusipirkti buvo galima. Sausainis 2 lt, gira 1 lt, kepta duona 2,5 lt. Mano mazoji uzsimane zuvytes taupykles. Abi pasitarem, kad nepirksim sausainiu, o turesim kur pinigelius taupyti ir nusipirkom. Uz 3 lt. Zado netekau, kai tokia pat taupykle pamaciau Maximoj uz 0,99 lt ...
Dabar intensyviai ieskau kito darzelio, kuris butu centre. Ir puikiai suprantu, kodel mus cia taip greitai prieme.
Atsakyti
Mus prieme i sita darzeli. GAlesiu veliau pasidalinti tais ispudziais.
Atsakyti
Maniškė pradės jį lankyt nuo pirmadienio.. Matysim kaip bus.. g.gif
Loretta, o jūs kurią grupę lankysit?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvoju apie sita darzeli savo atzaloms nuo rudens, bet nuomones labai nenokios. Gal yra kokiu pasikeitimu i gera. Nuo kokio amziaus vaikucius priima?
Atsakyti
Gal kas lankote si darzeli?
bukite geri,parasykite atsiliepimus!
Atsakyti
QUOTE(egluchiukas @ 2009 09 09, 14:05)
Gal kas lankote si darzeli?
bukite geri,parasykite atsiliepimus!



Mes lankem si darzeli pries pora metu, kiemo nera, vaikai eina i Lukiskiu aikste zaisti. Mano vaikas buvo patenkintas, susirado draugu. Siaip viskas taip pat kaip ir kituose darzeliuose. Sventes grazios, vaikus mokina vaidinti. Prisikabinti visada galima rasti prie ko.

Manau,pabandykit,jei vaikas priprates noriai eis,reiskia viskas ten gerai 4u.gif
Atsakyti