Įkraunama...
Įkraunama...

Treniruokliai ar aerobika?

ash labai myliu aerobika, bet stuburo ishvarza turiu sad.gif ka man tada sportuot, su diraciais ?
Atsakyti
bureja,yra labai daug rūšių aerobikos,kurios tikrai nugarai nekenkia.bet aš tų rūšių nelabai žinau,gal NERA atsakys.

va radau tokius paaiškinimus

http://www.bodygym.l...ges,id.6,sub.14

kad mažiau būtų apkrauta nugara reikia rinktis žemo intensyvumo aerobikos rūšį.

o iš treniruoklių dviratis tikrai gerai.
Atsakyti
Ash taip pat turiu problemu su stuburu... Tai atejusi i sale pirmiausia tai ir pasakiau trenerei. Ji man dave patarimu ka daryt, ko nedaryt, ka vietoj to daryt, pradzhioj atidzhiai stebedavo mano nugaros padeti pratimu metu, kol pati ishmokau... Treniruokliuose programa taip pat sudare, atsizhvelgdama i mano nugaros bedas. Nesiskundzhiu. Jau du metai neturejau ne vieno sunkaus priepuolio... O ankschiau radikulitas mane paguldydavo kokiom trim savaitem mazhiausia pora kartu per metus.
Atsakyti
Viskas priklauso nuo to kas konkrečiai tai nugarai yra, nes viem pasakius, problemos su nugara, ką nors pasakyti labai sunku blink.gif
Atsakyti
Na, man konkrechiai nudile tarpslanksteliniai diskai juosmens ir kaklo srityje (nuotraukoje vos matomi), uzhspaustas nervas juosmens srity, osteofitai kaklo srity... Nugaryte treniruoti reikia atsargiai, bet sistemingai...
Atsakyti
O SIAIP AEROBIKA DAR LABAI PRIKLAUSO NUO TRENERES,NES PAS VIENA SIAIP SAU SOKINEJI,KITA KARTA VOS NE SNAUSTI PRADEDI,O PAS KITA TAI ORO ATGAUT NEGALI.MAN TAI PATINKA KAI BUNA KRUVIS,NES SIAIP TEN FLEGMISKAI PASISUKIOT AS BET KUR GALIU,O JEI JAU EINI SPORTUOT TAI NORISI ISNAUDOTI TA LAIKA RIMTAI SPORTUOJANT.
Atsakyti
As girdejau,kad negalima strikinet,jei blogos akys cool.gif ar tikrai taip?Gal kas zinot?
Atsakyti
Kiek girdejau tai greiciausiai svoris krenta sportuojant
su Bike, cia gal Kristina pkomentuos ka, bent kas jau lanke
tai gyresi rezultatais nerealiais...
Atsakyti
bike tai čia treniruoklis dviratis?

nežinau,negaliu pakomentuoti,nes kiekvienam svoris krenta individualiai. bent man asmeniškai greičiausiai ir geriausiai svoris krisdavo tik nuo subalansuotos mitybos + krosas. šlaunis apsivyniodavau celofanu cool.gif negerai,bet ką darysi,kai svorį tekdavo numesti skubiai. ir nukrisdavo,nemažai...bet aišku po kurio laiko svoris grįždavo į vietą,bet čia tik per mano pačios apsileidimą.

čia kiekvienam indivisdualiai,kiekvienas pasirenka tą kas jam pačiam tinka,vieniem gerai aerobiką,kitiem,treniruokliai,dar kitiems krosai.

kartais moterys tikrai pasirenka ne pagal save. stambios moterys išvis nepripažįsta aerobikos (aišku ne visos),renkasi treniruoklius ir nori skubiai numesti svorio,ir nepaaiškinsi,kad joms tikrai geriau aerobika.aišku suprantu,kad sunkiau,kad reikia didesnio fizinio pajėgumo.bet pailsint,atsikvėpiant tikrai galima pastrakaliot,kad būtų geresni rezultatai.

Atsakyti
taip as apie Bike dviracius, kur pagal muzika ir
ivairiais greiciais ir sunkumais vaziuoja..
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 01 08, 19:40)
stambios moterys išvis nepripažįsta aerobikos (aišku ne visos),renkasi treniruoklius ir nori skubiai numesti svorio,ir nepaaiškinsi,kad joms tikrai geriau aerobika.aišku suprantu,kad sunkiau,kad reikia didesnio fizinio pajėgumo.bet pailsint,atsikvėpiant tikrai galima pastrakaliot,kad būtų geresni rezultatai.


Nepripažįstu nei to nei ano. Iš aerobikos - tik akva. Nesu jau tooookia stambi (tik 80 kg/165 cm. blush2.gif ), bet nusprendžiau, kad kol nenumesiu bent iki 68 kg. -jokių treniruoklių ar aerobikos - krūvis ir sąnariams ir širdžiai, turint tokį viršsvorį.

Todėl apsiribojau tik akvaaerobika, plaukimu ir kardio treniruokliais.
Atsakyti
Pripazistu aerobika arba joga, nors esu prie stambiuju (176 cm/~84 kg.) Bike dar nebandziau, bet planuoju isbandyti. Su treniruokliais dirbdama negaliu daugiau is saves isspausti, truksta valios ir zmogaus kuris mane "uzvedinetu", o aerobikos saleje si darba atlieka instruktorius. (Bet jau turetu atikti, taciau yra instruktoriu, kurie "neveza" mad.gif ) Man grupiniai uzsimimai efektyviau, apimta bandos jausmo ir entuziazmo galiu tikrai stipriai pasportuoti.
Atsakyti