Įkraunama...
Įkraunama...

Irisai

as tai taip darau, butinai namine grietine(parduotuvine netinka ner per rugsti), ir cukrus, viska i keptuve, ant letos ugnytes viska kaitini ir maisai visa laika, po to kai mase tampa rudos spalvos, ispili i formeles kokias, jas visad iskloju maistine plevele, kai atvesta dedu formeles i saldymo kamera..nors dazniausia tu irisiuku mazai lieka iki kol jie dakeliauja iki saldymo kameros blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Karolina12 @ 2008 05 14, 11:03)
kaip gerai kad radau sita tema,isiviriau ir as irisu galvojau nk neiseis bet pavyko labai sskainai gavosi tai iskart  net 2 kartus dariausi tik paskui sunkiai atsiplauna puodas 4u.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo puoda ar keptuve po irisiuku kepimo jau reikia gerokai pavargt kol isplauni..atsimenu dar vaikystej, mano sese vyresne uz mane gerokai buvo, tai klausdavo manes ar nori irisiuku..as bigsmile.gif aisku kad noredavau, o ji sakydavo as iskepsiu o tu isplausi po to viska blink.gif o as kvailele visad sutikdavau vardan irisiuku..tai ilgai tekdavo prie kriaukles prastovet...o dar vakare mama bardavo, nes vel visas 0.5 litro grietines isgaravo.. rolleyes.gif
Atsakyti
Reikia irisui pagaminti: sviesto, cukraus, grietines, jeigu patinka isidekit kakavos, :) .Kepam keptuveje :mirksiukas: taip :ax: sviesta istirpinti tada sudeti cukru gerai sukaitinti po to greitai sudeti grietine ir maisyti kol paruduos jei patinka galit dadeti kakavos ,riesutu. skanaus.
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Aš ir planuoju daryt irisus.Darysiu pagal šį receptą,tik gal kas žinot kur gaut kukurūzų sirupo doh.gif ?
Atsakyti
dabar dar neaisku kiek laiko reikia maisyti ta mase kol gaunasi irisas g.gif kazkodel isivaizduoju, kad apie 2 val.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2012 02 29, 16:48)
dabar dar neaisku kiek laiko reikia maisyti ta mase kol gaunasi irisas g.gif kazkodel isivaizduoju, kad apie 2 val.

nereikia taip ilgai. mes vaikystej kai darydavom irisus tai i puoduka maza o ne i keptuve. nelabai pamenu, bet virdavom gal kokias 5 ar 10 min, bet ne ilgiau. ta mase supili i formeles ir jos ausdamos suketeja. mmmm kaip skanu.
Atsakyti