Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaria Jūsų vaikai

mano sunaiteliam vienam tuoj 8m,kitam greit 2m.nu ka dickis aisku nenor draugaut su mazuoju.o mazelis be proto nor.tai buna kaip ir pas dauguma karas taika karas vel taika mirksiukas.gif tiesa va pastebejimas brolis sako kaip kartais as jo nekenciu,bet lankemes keliose psichologo konsultacijose brolis visad budavo pirmoj vietoj g.gif vadinas myli,tik kartais noris but be brolio.
Atsakyti
Kai laukemes mazosios mano bahuriukas (7 metu) klause mociutes: "O kai gims sese, ka mylesi labiau - mane ar ja?"
Tada ji superiniu budu atsake: "Tai aisku, kad tave, tu gi mano mylimiausias ir brangiausias"
Vaikas tada akivaizdziai nusiramino, o dabar viska aiskiai supranta ir ta balta mela prisimena su sypsena biggrin.gif
Atsakyti
Kartais viskas grazu,bet kartais doh.gif vyresnelis erzina,mazius nepasyduoda ir name karas doh.gif
Atsakyti
didesnę laiko dalį sesės leisdamos kartu sutaria gerai, bet aišku būna visko biggrin.gif db laukia kol mažoji užaugs ir galės žaisti kartu biggrin.gif
Atsakyti
Visko buna tarp vyriausiu broliu. Bet nesimusa. Bendru interesu mazai. Ir amzius skiriasi 5 m. O maziuka myli abu. Ir pazaidzia ir pabuna kartu. Nesiskundziu vaikais.
Atsakyti
Visko būna ir tarp maniškių padaužų blush2.gif bet skūstis tikrai negaliu. Jei susipešė, tai juoko forma broliai mokos muštis lotuliukas.gif Sesę gal dažniau išveda iš kantrybės, bet ji vyresnė, mažuosius greit nugesina. Tikrai negaliu sakyt kad namie vyksta karai... Gyvenam draugiškai ir vieningai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruso @ 2003 11 30, 15:31)
Gana dažnai į akis krenta kaip vienos šeimos vaikai ,nesvarbu kokios lyties, tikrai bjauriai elgiasi vienas kito atžvilgiu,t.y. išnaudoja vienas kitą, skundžia, džiaugiasi kai tėvai baudžia"kaltajį" arba šantažuoja  janesnįjį ir t.t. Kažin ar tėvai to nemato, nenori matyti ar tikrai neturi jokio supratimo ir noro kai padėti vaikams tarpusavyje sutarti. Aš taip pat  pamenu kad jeigu mama broliui pirkdavo mašiną, pirkdavo ir man, jeigu man lygintuvą  tai pirkdavo ir broliui.O aš  kai vyresnis buvo 5 o mažesnysis 3 metų  pradėjau pirkti jiems žaislus  skirtingus ir dar ne tuo pačiu metu. Kai  vyresniajam nupirkau dviratį ,jam buvo 9 metai, mažasis  priėjo ir sako: "žinai ,mama, nieko negaliu su ssavimi padaryti  bet taip pavydžiu broliui.Suprantu kad  aš turiu dviratį, tik jis senesnis, bet ką daryti su pavydu,nežinau. Dabar kai jiems 13 ir 11 , neturiu jokių problemų. Ti vyresnis  liko įpratęs būti už viską atsakingu, tai  vis dar turi įprotį priminti mažesniajam  ką jis turi daryti , nors tas pats puikiai žino ir todėl nervinasi.
Ką manote apie  tai.

Mes esame trys seserys, tarp manes ir sesiu seseriu metu skirtumas, sutariame puikiai, visos kaip viena smile.gif))
Atsakyti