QUOTE |
As vis noriu ta garu puoda nusipirkti. Tik nezinau kokie buna. Akropolyje ziurejau, tai keista pasirode - plastmasiniai ir dar elektriniai (!). Man visada atrode kad garu puoda ant virykles galima deti. Idomu kur butu galima paziuret normalu neelektrini puoda ir kokios kainos? |
turiu as toki puoda. Braun.
Man patinka. Dabar net neisivaizduoju, kad ryzius ar grikius gali vanedeny virti. Tik ant garu.
Darzoves dar labai gerai virti ten. Galima net varskes apkepa iskepti, t.y isvirti.
Na cia labiau dietiniam maistui skirta.
Ir mazajai ruosiuosi darzoves ant garu virti ir trinti.
Bet va mesa nemoku ant garu daryti. Neskanu, nors ir prieskoniu idedu. O jei specialiai koki padaza daryti (o padazai mano nuomone, yra nesveiki ir tuscios kalorijos), tai gal ir nieko butu.
Ir dar man viena funkcija garu puode patinka - issijungia automatiskai. Ijungei 50 min. ir gali nors is namu iseiti.
Po 50 min. issijungs.
O prie virykle begioti reikia, uzmirsi pridegs ar vanduo isbegs. ;)
Ir dar viena paskirtis (instukcijoje aisku apie tai nerasoma 8) ): galima sterilizuoti garuose ciulptukus, buteliukus, pientrauki... Tas pats principas, kaip ir spec. aparate buteliuku sterilizavimui, tik nera specialios duobutes tam buteliukui istatyti.